Nazalost i meni je bio beg od realnosti, totalno sam se ubio u pojam. Posle pokusaja nekih veza sa devojkama, odlucio sam da cu ostatak zivota da provedem sam, to me je drzalo nekoliko godina a onda sam prso, zatvorio se, izolovao, postao demotivisan, nezainteresovan za bilo kakav rad na sebi i napredak i okrenuo se ka mmo-ovima, sto mi je zapravo odmoglo da aktivno razmisljam o svom zivotu, olaksalo mi je da okrenem glavu na drugu stranu. Dani, meseci, godine leteli ko ludi.. I onda sam, tek tako, osetio neverovatnu potrebu da se autujem jednoj osobi sa kojom i igram igrice sve ove godine. Trebalo mi je 3 nedelje da napisem "Im gay" u private chatu (to je osoba koju ja znam samo online kroz chat i zivi u nemackoj!
![:D](./images/smilies/biggrin.gif)
) i u trenutku kad sam to napisao, bukvalno sam eksplodirao, mislio sam da cu da cu infarkt da dobijem, u zivotu nisam osetio takav stres, mislio sam da to moje telo ne moze da podnese, lice mi je buktalo, morao sam napolje da izadjem.. Posle tog probijanja leda i dobijene podrske, poceo sam da govorim najblizim prijateljima, jos ih imam par na spisku.. To se sve desilo ovih par nedelja unazad. U svakom slucaju, ponovo su mi se vratili interesi i ciljevi u zivotu, pa ocekujem da cu napokon da nastavim tamo gde sam stao, ovog puta sa drugacijim pogledom na buducnost
![:)](./images/smilies/smile.gif)
Steta za sve to izgubljeno vreme... Nadam se samo da cu da nadoknadim svo to emotivno sazrevanje koje sam propustio
Uh al sam se raspisao i to na pogresnu temu
![:D](./images/smilies/biggrin.gif)