Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By pochi
Simsiii simsiii ja sam vasa boginja!
Novi hit je da mogu da se udave u bazenu, pre sam patila zbog tog nedostatka a sada su napokon poslusali staru gejmerku.
Korisnikov avatar
By pochi
I jos nesto,u poslednje vreme stalno pravim neke strejt parove samo da bi imali decu, i onda ovi imali decu i samo se tako razmnozavali. Mislim da bozanstva i ja imamo zajednicku osobinu. Bolesnu i strejt.
Korisnikov avatar
By 李香兰
Igrao sam The Sims kecinu, dvicu i poceo trojku od '09. Za sada imam originalnu igricu, Late Night, Outdoor Living Stuff, High End Loft Stuff, Town Life Stuff, World Adventures i Diesel Stuff. Uploadujem redovno kucice, simse i ostali junk koji napravim na Players Exchange sa oficijalnog sajta. Super je i ima brdo stvari koje se mogu skinuti za dz.
Eto, kontam da se 'vo malo apdejtuje. Nije od 2010.

EDIT: I tek sad otkrih ovaj podforum! Bas me obradovalo k'o okorelog gejmera. :lol:
Korisnikov avatar
By Alexis92
Obožavam Sims. Igrala sam 2 i 3 i trenutno se odvikavam pa prolazim kroz krizu. :iskolacen:
Korisnikov avatar
By bern
instalirao sam the sims 3, i napravio jednog lika koji kao karakterne osobine ima "talentovani kuvar" i "good kisser" (pitam se, koga li sam, u naletu marširajuće nesamokritičnosti, imao u vidu? :D)

flertovao sam sa muškarcima.

uspio sam da zavedem nekog krimosa sa ulice. :D

mom liku nije se svidjelo što je krimos malo smrduckao.

i već mi je dosadilo.

mislim da sam izgubljeni slučaj: palim se samo na FPS naslove.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!