Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
I ja sam chuo za ovo davno (u MMOZine-u) i odmah se odushevio, drago mi je da napreduju sa razvojem i nadam se da nece biti fijasko kao sa Age of Conan.

Po testu ispadoh Illuminati, ali mi se ne svidjaju, mislim da su oni uobrazheni tatini sinovi koji razmirice reshavaju kao i shpanskim serijama :durenje: Mislim da su i pitanja glupa... Templari me privlache jednako koliko i Dragon, jedni su religiozni fanatici, drugi poput japanske mafije ( u koreji :) ). Ne mogu da se odluchim, oba drushtva su so cool...

Super mi je setting, dosta je fantasyja bilo, a vala od SF i igara u svemiru mi se povraca (uz duzhno poshtovanje izvesnom EVE fanu :) ). Jedva chekam
Korisnikov avatar
By smaug
Zjuuuu....
Za cudo bozije ispadoh Dragon.
Cek pa jel ovo nema da se pazari odje (inozemstvo)?

Edit: nema...smrk, smrk
Korisnikov avatar
By Dirrty
Datum, pa cak ni godina se jos uvek ne pominju, iako je oficijani forum otvoren jos od 2006-7.
Jedini datum u opticaju jeste (12.12. ?) 2012 godina, zato sto je majansko prorocanstvo ubaceno u kontext igre.
Takodje, tu je odbrojavanje na sajtu koji postovah ovde, do tog nekog datuma.

Ja se nadam da nas nece muciti toliko, i da ce naslov izaci u narednih godinu dana ( :molise: ), a da je to odbrojavanje bitno za neki epic in-game dogadjaj.
Dakle, ja vidim logike da okusimo igricu i pre tog KRAJA! (pod uslovom da nas stvarno ne strefi! :iskolacen: ).

Posto sam malo kopao po netu (malo vise :shtap: ), pominju 2009. godinu kao godinu otkrivanja dosta detalja.
Nadam se da je makar beta-test verzija, a ne samo ovi traileri, koji i jesu pusteni ove godine, poslednji valjda tek pre nekoliko nedelja.

Inace, stvarno nikada nisam bio odusevljen ovako i ovoliko.
WoW je bila jubavi prema Warcraft ostvarenjima pre njega... dakle, potreba da igram njihovo najnovije ostvarenje!
Ali ovo... stvarno sam :wow: na sve sto procitam.

Mogucnosti, u ideji koju su pomenuli, su ogrooooomne, u svakom smislu :love:
Korisnikov avatar
By Rei
Izgleda da su svi dragon, i na josh jednom forumu gde se povela diskusija o igri, svi dragon, svega par illuminatija i josh manje templara... Mislim da cu se pripojiti templarima iz inata :ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Na oficijalnom forumu http://www.darkdemonscrygaia.com/ ima svih, rekao bih poprilicno podjednako, na osnovu trenutnog izjasnjavanja...

A kako prica zapravo jos uvek nije previse poznata, niti znamo karakteristike ove 3 grupe, ko zna kakav ce odnos snaga biti na kraju.

Ali meni se licno dopada sto se Templari i Illuminati jebu medjusobno, dok ja kao Dragon mogu da uletim po volji i jebem ih zajedno! :oskar:
Nikada do sada nisam imao pickin pristup, iz senke... ali zasto ne bih poceo od ove igrice :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisu rekli ništa potpuno novo, mada me raduje da je demo prikazan :eya:
Korisnikov avatar
By Rei
Inache kazhu josh vishe informacija stizhe 25. marta, "secrets will be revealed"... Pretpostavljam da ce biti neki gameplay trailer.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Na zvaničnom sajtu još uvek nije prikazan Illuminati trailer.
Ne bi me čudilo da je to u pitanju.

Svi nešto odbrojavaju, odugovlače, mamicu im...

A koliko vidim, taj in-game trailer će biti taj isti što je već prikazan, samo sada dostupan smrtnicima.
Korisnikov avatar
By Rei
Pa poshto su novinari dobili priliku da vide gameplay na GDC, meni je nekako logichnije da taj materijal sada bude dostupan nama, nego da izadje Illuminati trejler, ali videcemo.

Inache da, i Bioware ima neki countdown na sajtu od pre dan-dva, zavrshava se 29. marta, jedva chekam da vidim shta je jer uopshte nema indikacija o chemu i kojoj igri se radi.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da, grafika je prosečna, ali se uzdam da će mogućnosti gameplaya to itekako nadoknaditi.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Izgleda da izlazi sredinom naredne godine... prijavljivanje za closed beta je u toku.

Mislim da je ovo poslednji mmorpg koji ću u životu igrati... poserem ti se na gubljenje vremena!

Naravno, postoji mogućnost da se predomislim, ali samo ako bude u pitanju neka nova tehnologija, poput Xbox Kinect-a.
Što je više fizički zahtevno, to će biti zanimljivije.
Takođe se radujem što će to ograničiti vreme igranja kondicijom igrača!
Korisnikov avatar
By Rei
Rekli su negde da ce za betu biti razmatrani svi koji su uradili personality testove, ono da li su dragon, illuminati ili templars. Ja sam ga uradio jos pre par godina, ali sam ga skoro uradio opet, i jos se posebno prijavio kad su omogucili, za svaki slucaj. :D Mada ja se prijavljujem na SVE.

Izlazi sledeceg aprila: http://massively.joystiq.com/2011/08/16 ... pril-2012/
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne znam pod kojim sam se podacima registrovao na njihov forum i uradio taj test pre par godina... a mrzelo me da se prijavljujem za to, ja samo priznajem finalnu verziju! :durenje:

Treba doživeti taj april, ali nadam se da će gameplay ispuniti visoka očekivanja!

Zna li se možda kakvu će mašineriju zahtevati... ionako mi je vreme da kupim novu mašinu do kraja godine.

Ne daju mi se neke pare, nisam imao velike vajde ni od ove dosadašnje, osim tu i tamo neke igrice... a kako je ovo poslednja koju ću igrati na kompu kakvog danas poznajemo...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ovo mi tako ne treba sada :drama:

msm, kad krecem na fax, poslednje sto mi treba je mmo da mi unisti studije :drama:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Već se može naručiti, izlazi 19. juna... mislim da najkasnije na jesen moram kupiti novu mašinu, da makar mesec dana drndam ovu igru, a i SWTOR! :usamljen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!