Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Vix
Molim vas, što više kreativnih i plodonosnih saveta za samodisciplinu: Ispitni rok, nema se vremena za igrice na kompu...

ali, KAKO ODOLETI????????????????????????

:mario:
By Swanheart
ako ne mozes sam da odustanes onda ti ni jedan savet nece pomoci.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ja jednostavno deinstaliram sve igre i sednem.... ali mene sada ebe net... stalno sam na netu!!!!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by REI
Rasklopi komp.
:up:

Dodatak: ... a napajanje daj nekom na čuvanje. Ja sam jednog leta kada sam spremao prijemni za faks sebi tako rasklopio komp, pa ga za 2 dana ponovo sklopio jer me zanimalo šta je na forumu. Ako ti fale delovi, nećeš moći da je vratiš nazad :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Dovoljno volje i zelje, odnosno samo dovoljno dobar razlog.
Nista vise, nista manje.

Zalim sto nemate vise samokontrole. :njanja:
Korisnikov avatar
By Vix
@ Sweanheart: Naravno da može! Slažem se da sve zavisi od mene, ali koliko kog (ne) poznavao sebe, ne mogu (niko ne može!) da znam šta je sve u mojoj moći, ne mogu da predvidim sve mogućnosti...Zato je korisno čuti savete; pa i ako mi ne budu od konkretne koristi, mogu da me inspirišu za neke nove metode.
Naravno, prvenstveno mislim na one koji su se našli u istoj/sličnoj situaciji.

@Wh1t3 Tra$h: Ah, da je samo jedna! Na prvom mestu, naravno, Civ IV koja mi je noći uzimala, onda Europa Universalis II, koju bih igrao i danju i noću, onda Heroes of M&M III (ali i IV!!) koji po definiciji ne znaju za dosadu, i jako su zarazni, onda Rome: Total War koji mi vadi dušu jer ga još nisam prešao (mnogo vremena zahteva). Ovaj spisak bi bio sitničav, da nisam zapao u krizu za avanturama : već nedeljema želim da (opet) ponovo predjem M&M VI (za koji uvek nađem inspiraciju), M&M IX koji još (!!!!!!!!) nisam prešao, Tomb Raider (II,III,IV) koji će uvek biti u mojoj pažnji, Vampire: Bloodlines (na francuskom :) !)
E, uspeo sam da izbrišem KOTOR i Neverwinter Nights (mislim da zahtevaju puuuuno vremena, a baš su po mom ukusu), ali sam u velikim iskušenjima da ih opet instaliram.
U velikom sam iskušenju da skinem Empire at War; Rebelliona sam se rešio pre dve nedelje! :placko: Jedi Knight II je uvek aktuelan, ali je počeo da me nervira
I, naposletku, pre nego što zaspim, sećam se gde sam sve postavio šine u Railroad Tycoon-u, koje gradove nisam povezao, i kakvu sve robu bi trebalo još prevoziti. Igrica je neuspešno izbrisana, zadaje mi još više muka :(
:joint:
Korisnikov avatar
By Vix
Message original : Dirrty19g
Dovoljno volje i zelje, odnosno samo dovoljno dobar razlog.
Nista vise, nista manje.
Zalim sto nemate vise samokontrole. :njanja:
I razuma.
Neko ko nije zavisnik, može lako da se samokontroliše. A i igre i forum i internet mreža i televizija i serije i filmovi i muzika i telefon(i) mogu lako da zarobe nekog, i to nije retka pojava.

Možda je nekom ko iz dosade igra jednom u mesec dana lakše da se samokontroliše... od onog ko igra svaki dan kad je besan, tužan, srećan, kreativan, veseo.
Onom ko puši cigaretu dnevno lakše je da se kontroliše od onog ko puši paklu dnevnop. Zar ne?
Žalim ako još uvek nemaš više razumevanja. :njanja:
Korisnikov avatar
By Vix
A, super je ideja za rasklapanje kompa !
Samo što učim na njemu :(
:vezan:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Vix
A, super je ideja za rasklapanje kompa !
Samo što učim na njemu :(
:vezan:
onda skini samo grafičku ... ili još bolje, uninstalliraj drajvere za grafičku, a od samog sebe sakri disk :D ili daj nekoj babi na čuvanje do kraja ispitnog roka
Korisnikov avatar
By Vix
hahahahaha!!!!!!!!!
By Swanheart
ja sam do prijemnog za fax bila zaludjena igricama, muzikom, filmovima i svim zivim sto se an racunaru moze raditi, onda sam samo lepo rekla, od danas nema vise igrica i nema toliko foruma ( ostala samo na ovom forumu ), ne secam se kada sam poslednji put odigrala igricu.
By katarina
Originally posted by Dana Scully
Nos u knjigu, mili.
Po mogucstvu Hari Poter bilo koji deo.
Ovo zaista ima efekta. Kad ti FIFA 3425 manager-ka kaze.
Korisnikov avatar
By Galadriel
nemoj da ucis kuci.
uci u citaonici neke biblioteke. :cita:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by katarina
Po mogucstvu Hari Poter bilo koji deo.
Ovo zaista ima efekta. Kad ti FIFA 3425 manager-ka kaze.
O-ou... Videvši ovaj post, ruka mi je krenula ka polici sa diskovima... Samo mi fali da na The Sims 2, Gangsters 2 i Jagged alliance 2 instaliram i Managera... :uplasen:
Korisnikov avatar
By Vix
Message original : Dana Scully
Nos u knjigu, mili.
Agentice, kako li me nadje? :)
Uh....znam, znam....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!