Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ruska novina Russia Today javlja da se u Moskvi desilo ubistvo uzrokovano prethodnim okršajem u masivnoj multiplayer igri Lineage II.

Posle sukoba dva gilda i pogibije jednog od rivala u ovoj popularnoj igri, suparnici su rešili da se revanširaju drugom gildu - ne virtualno, već pesnicama. Nakon tuče, dvadesetdvogodišnji momak podlegao je povredama na putu ka bolnici.

Pa vi sad igrajte on-line :wtf:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ali on je jedan u milion. Njegov je izbor što je hteo da se nađe sa tim siledžijom (ili siledžijama), jer inače ostali igrači ne znaju tvoje podatke i adresu.

A jel piše možda koju je rasu odabrao ... kladim se da je bio Dark Elf, on su gadni :D
Korisnikov avatar
By Sutekh
OMFG!

Ladno su se pesnichili? :shok:

Chuo sam da je neki lik u WOW, na nekom serveru hteo da kupi nalog svog najvecjeg konkurenta za 50.000$ (da bi ga eliminisao), shto je valjda i uradio, ali ovaj ga je neshto zajebao zhestoko..

Mislim.. No comment.
Korisnikov avatar
By Sutekh
:lol: :lol: :lol: :lol:

Nismo, bojim se. Ipak je on superteshka kategorija u odnosu na mene :wink:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan obozava da igra go u igricama kao gw ili wow.
:zongler:

Neko zainteresovan za sinhro. ples mushkih paragona?
Korisnikov avatar
By Sutekh
Ja od kad sam instalirao wow ne mogu da se nakachim na GW. Prijavljuje mi neki router error i jednostavno necje da mi se uloguje
Korisnikov avatar
By Rei
To WoW sabotira :tuc: a Morganche ja tebe nikad ne vidim na GWu...
Korisnikov avatar
By Sutekh
Jel imash ti neku predstavu zashto je to tako?

Ali pazi - Bukvalno imam problema sa GW od kad sam instalirao WOW.

Chekam 10 minuta uz "Connecting..." poruku i onda "blablabla could not connect, routing connection tralala error".

Trip?
Korisnikov avatar
By KiWi
ma taj tralala erorr je najgori. kupi odma novi komp, a provajder nek menja ruter :D
Korisnikov avatar
By Sutekh
ma, komp mi je sasvim solidan. plus shto sam ja sam sklapao konfu (dual core na 3ghz, 1gb rama i ostalo).

nije do kompa nego je verovatno do neke ultra gluposti
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by REI
Morganche ja tebe nikad ne vidim na GWu...
Morgan svaki dan barem 2sata igra gw.
:domino:
Ti bratzo shta igrash sada Gw?:nesiguran:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Big Bad Bear
ja znam sta je u pitanju, ali necu da ti kazem da se slucajno ne navuces na GW opet

awww... he takes care of me. :hug:

btw morgane, za sync dance - u isto vreme kucajte " /dance * "
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Sutekh

btw morgane, za sync dance - u isto vreme kucajte " /dance * "
Morgan zna sve osim kako preci praktichno deo uw kada se ubije jedan konjanik i migraine mesmeri spawnuju tako da na kraju se mora boriti s 20+mesmera koji jebu sve zivo s cry of frustration.
Na ovom forumu Morganov staz na gw-u je najduzi. :lood:

P.S. Ko moze, i hoce da igra 5+sati i zeli da predje CEO uw (ukljuchujuci sve questove) neka javi, treba nam full party, jebace nas sigurno.
:rafal:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Nije istina. Ja sam sa mojim guildom ochistio UW, za jedno 2.5 sata (ali smo svi imba). Imali smo chak 2 mesmera u grupici :) Ja kao jedini necro (SS) i ne secjam se vishe shta.

FoW sam ochistio u 3-man grupi + heroji (2 monka iz Esoteric Warriorsa - go figure - i ja). Heroji svi fire ele :lol:

Cry of Frustration je drkachina samo takva :kosa: Ne secjam se kako smo mi to odradili, taj jeben kvest smo uzeli poslednji i nekako smo se namestili, ne secjam se zaista. Nadji par iskusnih ljudi ili pogledaj na gwwiki ili tako neshto..
Korisnikov avatar
By Sutekh
A da, neshto smo se podelili u dve grupe. Znam da sam ja otishao sa monkom i mesmerom, a ovi ne znam kako su se podelili..
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nije istina. Ja sam sa mojim guildom ochistio UW, za jedno 2.5 sata (ali smo svi imba). Imali smo chak 2 mesmera u grupici :) Ja kao jedini necro (SS) i ne secjam se vishe shta.
Nema shanse. Pazi da samo uradite kvestove za prve 3 statue, bez odmora, rachunajuci aoe spike dmg, bez umiranja..treba vam oko 1h MINIMUM.
Ono shto ti prichash su par mesmera kod prve statue, oni nisu nishta strashno. Pre nego shto se dodje do onog sela duhova, gde rendjeri rade black widow pet quest.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Morgan Le Faye
Originally posted by REI
Ti bratzo shta igrash sada Gw? :nesiguran:
da, dodushe ne puno, odigram po koju partiju AB i to je to.
Nikako da se nakanim da zavrshim prophecies kampanju, pa da onda odradim onu white mantle misiju iz BMP-a. Necu da radim misiju pre nego shto skontam prophecies storyline.

Sem ako mi neko ne prepricha, poshto su mi proph misije extra dosadne :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by REI
Originally posted by REI
Ti bratzo shta igrash sada Gw? :nesiguran:
da, dodushe ne puno, odigram po koju partiju AB i to je to.
Nikako da se nakanim da zavrshim prophecies kampanju, pa da onda odradim onu white mantle misiju iz BMP-a. Necu da radim misiju pre nego shto skontam prophecies storyline.

Sem ako mi neko ne prepricha, poshto su mi proph misije extra dosadne :)
Ukratko: Vanzemaljci utripovali white mantle da su bogovi, ovi im zrtvovalii choses ones, ti kao heroj si ih oslobadjao, ishao si u pustinju gde si morao da pobedish sam sebe, sreo si stanovninke drevnih civilizacija, da bi zavrshio na vatrenim ostvima, gde si vijao vanzemaljce i uvijao ih, onaj lik kome si vratio shtap pre pustinje je nevaljao i shalje titane na tebe....na kraju ga ubijash i to je to.
:shmi:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Nema shanse. Pazi da samo uradite kvestove za prve 3 statue, bez odmora, rachunajuci aoe spike dmg, bez umiranja..treba vam oko 1h MINIMUM.
Ono shto ti prichash su par mesmera kod prve statue, oni nisu nishta strashno. Pre nego shto se dodje do onog sela duhova, gde rendjeri rade black widow pet quest.

Ima shanse. To su ljudi koji su igrali od bete i znaju svaki korak dole. (da ne pricham o ludim monkovima sa kojima sam pregazio FoW nekoliko puta iz zabave). Shta da ti kazhem kad se meni toliko spavalo, da sam jedva gledao na ochi i opet nismo imali problema. 1h minimum? Dzizus.. Pazi, as I said, prespavao sam pola, zato shto sam bio uzhasno umoran i jedva sam drzhao ochi otvorene i smorilo me je to shto sam dobio samo 5 ectosa taj run i neki budjavi item iz chesta (mada sam dobio statutu Grentha u HoM), ali 5h za UW.. Mozhda sa nekim uzhasnim PuGom. Ali mi to vishe od 2.5h nismo radili :)

Black widow pet quest - AAAAAAAAA setio sam se. Omg tu si se zaglavio? :lol: Ju Morgane, pa to je skroz lame :lol: Spellbreaker i aoe? :D Pa to su oni mesmerchicji na samom pochetku kod onih stepenica.. O M F G! :lol:

Ne, ja ti pricham o questu koji je pred kraj.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!