- 07 Jan 2008, 14:45
Znam za par forumasa da su igrali.
Igre su prelepe i zanimljive. Propustate mnogo ako niste ni probali. Toplo preporucujem.
Za one koji su okusili Myst:
Koji deo vam se najvise svideo?
Kakva su vasa iskustva sa Myst serijalom?
1. Real Myst
Igrao jos kao klinac. Jednostavno sam bio zadovoljan svakom zagonetkom koju sam resio. Moje prvo upoznavanje myst-a...
Ocena: 7
2. Myst Riven
Upravo skidam... Kazu da je najbolje osmisljena verzija... Probam pa vidim...
Ocena: -
3. Myst 3 Exile
Hmmm, like best game ever. Dobro je igrati u drustvu... Svi resavaju zajedno i histerisu kad nikom nista ne pada na pamet. Zaista wow...
Ocena: 9
4. Uru: Ages Beyond Myst
Ovaj deo nije "regularni" nastavak Mysta. Vec kao neki ogranak or smt. Meni se poprilicno svideo cak i ako ima neke skroz cudne zagonetke. Nacin igranja se poprilicno razlikuje od predjasnjih verzija Mysta posto ovde vodite svoj avatar. Anyway u UABM se nalazi jedno od mojih omiljenih doba: Kadish Tolesa
Ocena: 8
5. Uru: to D'ni
Nadogradjena verzija propalog projekta Uru: Live.
Poprilicno isprazan. Mracan i suv... Nije mi se svideo.
Ocena: 3
6. Uru: Path of the Shell
Stvoreno za mazohiste. Kada konacno skontate kako sve funkcionise nastaje konfuzija... Doba su prelepa ali opet teska...
Ocena: 6
7. Myst 4 Revelation
Nesto zaista predivno. Najlepsa doba su upravo ovde... Nisam odigrao do kraja. Naisao na neki bug. Treba da skinem sa neta mada je poprilicno masivan tako da ce morati da saceka jos malo.
Ocena:8.5
Serenia i Spire
8. Myst 5 End of Ages
Nisam igrao. Prvo treba da predjem cetvrti deo... Neko kaze da je shit, nekome se svidja... Videcemo...
Igre su prelepe i zanimljive. Propustate mnogo ako niste ni probali. Toplo preporucujem.
Za one koji su okusili Myst:
Koji deo vam se najvise svideo?
Kakva su vasa iskustva sa Myst serijalom?
1. Real Myst
Igrao jos kao klinac. Jednostavno sam bio zadovoljan svakom zagonetkom koju sam resio. Moje prvo upoznavanje myst-a...
Ocena: 7
2. Myst Riven
Upravo skidam... Kazu da je najbolje osmisljena verzija... Probam pa vidim...
3. Myst 3 Exile
Hmmm, like best game ever. Dobro je igrati u drustvu... Svi resavaju zajedno i histerisu kad nikom nista ne pada na pamet. Zaista wow...
Ocena: 9
4. Uru: Ages Beyond Myst
Ovaj deo nije "regularni" nastavak Mysta. Vec kao neki ogranak or smt. Meni se poprilicno svideo cak i ako ima neke skroz cudne zagonetke. Nacin igranja se poprilicno razlikuje od predjasnjih verzija Mysta posto ovde vodite svoj avatar. Anyway u UABM se nalazi jedno od mojih omiljenih doba: Kadish Tolesa
Ocena: 8
5. Uru: to D'ni
Nadogradjena verzija propalog projekta Uru: Live.
Poprilicno isprazan. Mracan i suv... Nije mi se svideo.
Ocena: 3
6. Uru: Path of the Shell
Stvoreno za mazohiste. Kada konacno skontate kako sve funkcionise nastaje konfuzija... Doba su prelepa ali opet teska...
Ocena: 6
7. Myst 4 Revelation
Nesto zaista predivno. Najlepsa doba su upravo ovde... Nisam odigrao do kraja. Naisao na neki bug. Treba da skinem sa neta mada je poprilicno masivan tako da ce morati da saceka jos malo.
Ocena:8.5
Serenia i Spire
8. Myst 5 End of Ages
Nisam igrao. Prvo treba da predjem cetvrti deo... Neko kaze da je shit, nekome se svidja... Videcemo...