Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

s dugim "i" .... dakle, šiptarske nacišovinističke teroriste koji pale i žare Kosovom? je li može ijedan dan bez njihovog iživljavanja nad Srbima tamo, ostalim Nealbancima i svima koji imalo drugačije misle?

p.s. valjda ne treba da obrazlažem razlog postavljanja teme. inače, tema ne bi trebala biti još jedna tandrkačina o odnosima Srbija, Kosovo, Srbi, Šiptari, pardon, Albanci......... već sada evo i nakon svih sporazuma i ispunjenih (ili ne) uslova u vezi te tematike, šiptarski divljaci i dalje orgijaju a Zapad maltene ćuti. ja ne znam je li npr. merkelica čula šta se desilo minulog dana na Kosovu i je li to, po njoj, čemu se treba povinovati u vezi kosalbanaca kada je već ljubljenje njihovog dupeta njen primarni i jedini prerogativ Srbima i Srbiji.

ja kao gej ljudska osoba, slučajno ili ne, srpske nacionalnosti, a pre svega, kozmopolitski građanin sveta, se osećam ugroženo i od strane antigeja (bilo srpskih, stoga moja tema o risti sotoni i slične druge, bilo čijih drugih) ali i od generalno antisrpskih anticivilizacijskih antiljudskih i opet antigejnih velikošiptarskih nacišovinista kojima, pitam se, KONAČNO KADA VEĆ JEDNOM će Međunarodna Zajednica da stane na kraj.

edit: očekujem spamovanje teme od strane onih koji će apologetizirati merkelicu i njenu partiju, od strane onih koji će se čuditi "otkud ja žuti izdajica i čifutski jenki soros obaminovac.... otvaram prosrpske teme", od strane onih koji će reći "veljo, velebilje četnik...", od strane onih koji će u antivelbojštini reći bilo šta samo da kao utuče onog odvratnog Vel boya.....

ali, ne, stvarno, tema je za --- dokle više merkelinog i inog zapadnog favorizovanja šipaka u kosovskom konfliktu?

umesto da se Srbiju pritiska da poštuje ljudska prava svojih sopstvenih lojalnih gej srpskih i drugih građana Srbije, to pomeransko govno od žene stalno kokodače kako Srbija treba šiptarima da ljubi guzice. meni je poznato da je njenoj Nemačkoj šlog od širenja EU-a, ali zašto to ne kaže onda jasno? dokle Srbiju uslovljavati s uslovom koji je GENERALNO ponižavajući i GENERALNO antisrpski (ljubljenje dupeta šiptarima), umesto da uslovljava Srbiju konstruktivnim uslovom razvijanja ljudskih prava svojih sopstvenih lojalnih gej i inih građana i građanki?
Korisnikov avatar
By deran
(valjda se menjanje posta završilo)...

budi politićki korektan,vel...:sudija:
:smeh: :prst:

nigdje ja nisam rekao svi Kosalbanci su šipci ni šiptarski divljački teroristi. nigdje. ali, oni drugačiji, bolji se moraju već jednom aktivirati da suzbiju ove loše. sve isto bih rekao i da sam sam Kosalbanac. sve isto važi za svaki narod, etnicitet, rasu, vjeru.... na svijetu. plain and simple.

a to što tebe kao dežurnog apologetu one pomeranske kučke i njene partije nervira što sam naročito žuč izlio nad njom i njenom partijom, to je tvoj problem, popiša. govnara potkopava čak i Milanovića i Josipovića i Pusićku zauzimajući se za hadezeovske i haespeovske ideje kroz izmišljanje neke tobožnje hrvatske komunističke udbe koja kao ubija bez razloga. merkelica i njeni umalo i u hrvatskom narodu produbiše podjele ..........

da, ne volim merkelicu i njen cdu/csu, mada ih ni ne mrzim, ali ih ne volim. nisu mi baš sasvim jasni njihovi utjecaji po zemljama exYu, mutni su mi.
imam pravo da to kažem.
Korisnikov avatar
By Stripi
i ja mislim da je ovo za prijavu.

OT
Šta se desilo na Kosovu? Može nekakav link?
Toliko si bar mogao napraviti.
Znaš naštancat postove i postove kilometarske dužine a nisi u stanju staviti jebeni link koji vodi ka onome o čemu pričaš.
Tako danas, a ako i jučer sa onim trheadom "Risto sotono".
doista se ne sjećam kad sam posljednji puta na forumu naletio na ovakav šovinistički ispad mizoginije i patrijarhalnog primitivizma. taj niz uvreda utemeljenih na necijem rodu je zastrasujuci.
Korisnikov avatar
By Incubus
Kakav je ovo topic? Šta je ovo, jebemti ovo
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2555109#p2555109]Vel boy napisao:[/url]očekujem spamovanje teme od strane onih koji će apologetizirati merkelicu i njenu partiju, od strane onih koji će se čuditi "otkud ja žuti izdajica i čifutski jenki soros obaminovac.... otvaram prosrpske teme", od strane onih koji će reći "veljo, velebilje četnik...", od strane onih koji će u antivelbojštini reći bilo šta samo da kao utuče onog odvratnog Vel boya.....
Ja ti ne mogu, ali ne mogu opisati
dakle, stvarno, rečima, slovima, slikama, gestikulacijom, bilo čime,

taj INTENZITET kojim ljude ovde zabole kurac za tebe.

Ali, ne mogu.
Korisnikov avatar
By starsailor
dokle gs ekipa misli tolerisati fasiste, seksiste, rasiste i ostala stvorenja?
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2555149#p2555149]Srklet napisao:[/url]doista se ne sjećam kad sam posljednji puta na forumu naletio na ovakav šovinistički ispad mizoginije i patrijarhalnog primitivizma. taj niz uvreda utemeljenih na necijem rodu je zastrasujuci.
vala bas. ovoliki stepen svega ovoga ne moze da ima obicna nacionalisticka gluperda - pobedio si ih vel ovim :fancyklap:
Korisnikov avatar
By *deni*
Posle ovoga, Vel gubi svaki legitimitet da se žali kako je šikaniran uplivom u '' lične domene '', kao što su kilaža i starost. Ma, ni Bogu da se moli ne može više.
:murkan:
Korisnikov avatar
By Stripi
da ne pričamo koliko nas je tupio svojom političkom korektnošću, pa kada bi krenuo posebno nabrajati stranački opredijeljene Srbe, stranački oprijedjeljene Hrvate, pa stranački opredjeljene Bošnjake, da te Bog oslobodi.
I onda dobijemo "šipke".
Iskreno, ja sam se isprva zapitao o kakovim se šipkama radi.
Kad ono, Albanci.
Simpa naziv, ne znam da li su ga ovi sa Stormfronta čuli.
eh... davno sam ja pročito velebilje... ali nitko mi tada nije vjerovao... :deda:

no, nemojmo više gubiti vrijeme na negativne pojave... pretvorimo ovu temu u pozitivnu promociju dviju prekrasnih i prijateljskih europskih zemalja: Kosova i Njemačke... :sweet:

http://www.inyourpocket.com/kosovo" target="_blank

With Kosovo's independence, a new air of optimism is wafting through the newly born country.
Kosovo is a safe place to visit with several attractive towns featuring great Ottoman-era mosques and hamam complexes, stunning medieval Christian Orthodox churches and monasteries, beautiful countryside, and friendly locals. :radosnice:

http://www.inyourpocket.com/germany" target="_blank

World-class cities, picturesque medieval towns, fantastic museums, towering mountains, friendly locals, excellent public transport and meandering rivers and an urge to do everything right; Germany has everything a foreign visitor needs. :srba:
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2555382#p2555382]Stripi napisao:[/url]da ne pričamo koliko nas je tupio svojom političkom korektnošću, pa kada bi krenuo posebno nabrajati stranački opredijeljene Srbe, stranački oprijedjeljene Hrvate, pa stranački opredjeljene Bošnjake, da te Bog oslobodi.
.
a tek njegove teorije o smilosevicevsko-rkaradzicevsko-mbobanovsko-ftudjmanovsko-rmladicevskom sovinizmu, nacizmu, genocidizmu, antiljudskopravnim delovanjima , pa o Vesni Pesic kao idiotkinji, pa opravdavanje svega sto DS nije ucinila - "da su to zuti ucinili, Amfilohije bi izveo 100 hiljada ljudi na ulice blablabla"...Boze dragi, kakav je to lik, idealan za zabavu i zezanje :maji:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2555118#p2555118]Vel boy napisao:[/url]:smeh: :prst:

a to što tebe kao dežurnog apologetu one pomeranske kučke i njene partije nervira što sam naročito žuč izlio nad njom i njenom partijom, to je tvoj problem, popiša. govnara potkopava čak i Milanovića i Josipovića i Pusićku zauzimajući se za hadezeovske i haespeovske ideje kroz izmišljanje neke tobožnje hrvatske komunističke udbe koja kao ubija bez razloga. merkelica i njeni umalo i u hrvatskom narodu produbiše podjele ..........

da, ne volim merkelicu i njen cdu/csu, mada ih ni ne mrzim, ali ih ne volim. nisu mi baš sasvim jasni njihovi utjecaji po zemljama exYu, mutni su mi.
imam pravo da to kažem.
Imaš pravo da kazeš sta misliš, naravno ali uz minium civilizovanog izrazavanja i bez vredjanja. Ali ti misliš da imaš pravo da vredjas svakoga tko misli drugacije od tebe, pišeš njihova imena malim slovima (kao da to nekoga pogadja lol ) i vidiš svugde neke urote, neprijatelje, imaš crno-belu sliku sveta...a posebno ti je strano ono što se zove "real-politik".

A glede Angele Merkel i odnosa prema Hrvatskoj. Pa zar ti stvarno misliš da Angela Merkel nema druge brige i prioritete nego da podrzava HDZ i da potkopava Milanovica, Josipovica i Pusicku??? Dalje, ne radi se o nikakvom "izmisljanju neke toboznje hrvatske udbe" nego o konkretnom ubistvu , Stjepana Djurekovica iz 1983. gde je bio umesan i doticni Perkovic i o tome da ga Nemacka zeli procesuirati. I doista, zar neko ozbiljan i normalan misli da se Angela Merkel bavi donošenjem nekog zakona u Hrvatskoj, ima ona drugih i vecih briga.
Korisnikov avatar
By blenta
a zbog cega vi njemu odgovarate na njegove analize povezane sa cuvenom ex-yu floskulom
lik nema pojma ni o cemu i noikoga ne zanima njegovo misljenje ni o cemu
nema veze ni sa yu ni sa hr
"kozmopolita" je samo i iskljucivo kad sedne u kafanu i naruci kozmo

eventualno ga mozete pitati gde u mostaru na cevape da se ide
i u tom njegovom gradicu u kom je u usa nastanjen gde se u kraju mogu naci cvarci
nema nikakve rasprave o yu republikama a jos manje o eu politici i medjunarodnim odnosima

trol fideri
Korisnikov avatar
By Stripi
Denni85 napisao:
a tek njegove teorije o smilosevicevsko-rkaradzicevsko-mbobanovsko-ftudjmanovsko-rmladicevskom sovinizmu, nacizmu, genocidizmu, antiljudskopravnim delovanjima , pa o Vesni Pesic kao idiotkinji, pa opravdavanje svega sto DS nije ucinila - "da su to zuti ucinili, Amfilohije bi izveo 100 hiljada ljudi na ulice blablabla"...Boze dragi, kakav je to lik, idealan za zabavu i zezanje :maji:
Pa takvi i jesu DSovci i bili u zadnjih deset godina, skriveni nacionalisti. Nije ni čudo da ih Veljka obožava.
blenta napisao: "kozmopolita" je samo i iskljucivo kad sedne u kafanu i naruci kozmo
:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!