Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ti si glup i dosadan :D

i da, udacu se za tvog decka!

sa njim cu gledati utakmice, idemo na pivo, ceskamo muda i kopamo nos
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2478197#p2478197]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]ti si glup i dosadan :D

i da, udacu se za tvog decka!

sa njim cu gledati utakmice, idemo na pivo, ceskamo muda i kopamo nos
Ček bona nije ti klipić "gay women will marry your boyfriends". :lol:

Koliko me ti znaš ako pretpostavljaš da će moj dečko voleti gledanje utakmica. :lol:

A na pivo, muda i noseve vam se mogu pridružiti. :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
heteromen-safe and acceptable

doduse, ovi jesu gay sterotipi koji bi da se udaju,
samo sto ovakav brak ne bi trajao, jer gejevi zele da budu (ocajne)domacice.
Korisnikov avatar
By Laerem
Kao da pederi nisu pretrpili dovoljno ponizenja, jos bi i morali da se vjencamo za usrane strejt prasice koje su toliko retardirane da se karaju s glupim strejt orangutanima.

Ali ozbiljno sad, gadi mi se svaki pokušaj borbe za gej pravam koji pedere pokušava učiniti simpatičnim. Ja recimo nisam simpatičan. Naprotiv - ja sam jebeni seronja. Ali i takav zaslužujem sva prava.

A ovo je kao da su crnci u svojoj emancipaciji prijetili da ce bijelcima pojesti svu piletinu i lubenice ako im ne daju prava. Ukratko, ponizavajuce i retardirano.
Korisnikov avatar
By bern
"motherfucking quiche!" :lol:
Korisnikov avatar
By Galadriel
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2478637#p2478637]Laerem napisao:[/url]Kao da pederi nisu pretrpili dovoljno ponizenja, jos bi i morali da se vjencamo za usrane strejt prasice koje su toliko retardirane da se karaju s glupim strejt orangutanima.

Ali ozbiljno sad, gadi mi se svaki pokušaj borbe za gej pravam koji pedere pokušava učiniti simpatičnim. Ja recimo nisam simpatičan. Naprotiv - ja sam jebeni seronja. Ali i takav zaslužujem sva prava.

A ovo je kao da su crnci u svojoj emancipaciji prijetili da ce bijelcima pojesti svu piletinu i lubenice ako im ne daju prava. Ukratko, ponizavajuce i retardirano.
analiziras dubinu neslojevitog humora. ovo je zajebancija, don't overthink it, tema je u trash-u
Korisnikov avatar
By arisen
Američki humor je prilično glupav. Sve je nešto kao vidite kako sam quirky and irreverent ili pak "ako malo promenim boju glasa kao da se šalim mogu da kažem uvredljive stvari iako se ne šalim".

I Kursadžije su bolje od onoga što Amerikanci misle da je smešno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!