Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

drage forumašice i forumaši,

primijećujem da su se dogodili neki tektonski poremećaji dok sam služio svoju u osnovi zasluženu jednomjesečnu kaznu izgona s foruma u bespućima online zbiljnosti (počeo sam i drkati po twitteru :D); navodno su banirani deni i još neki ljudi. a kako i sam znam koliko je teško uključiti se u redovite forumske tokove nakon duljeg odsustva i boravka u sibirima interneta, otvaram ovaj topic u kojem ćemo pružati podršku i ohrabrenje svim onima koji su friško odbanirani i teško se snalaze u okolnostima mogućeg pisanja po forumu.
:grouphug:

ovdje možemo podijeliti naše dileme, brige, osjećaje i misli, sve ono što nas je tištilo tijekom forumskog izgnanstva kao i strepnje s kojima se suočavamo u povratku na forum.

share the pain, bitches! :serena1: enivej, za početak možda najbolje da se predstavimo tako što ćemo reći zbog čega smo (bili) banirani, smatramo li da je to bilo pravedno, koga krivimo za baniranje te je li nas ova kazneno-odgojna metoda približila pameti. :iskusenje:
i'll start. :elvis:

cim sam vidio priliku da me se banira, odmah sam ju iskoristio. ^^ i to jos zbog vrijedjanja 'ljudi iz okoline splita' i zeljka keruma! pomislih: 'jebote zajebavao sam se toliko na racun srba a past cu na kraju zbog hrvatskih seljacina, koja ironija sudbine!' :love:
u svakom slucaju, smatram potpuno opravdanim sto sam baniran na mjesec dana, ponajvise jer je moja troll-reputacija tako jos jednom afirmirana, a narocito me odusevljava sto sam baniran iz razloga koji ce izpizditi moje psycho fan club s foruma. :giggle:

inace mi forum bas i nije toliko falio, a vidim i da je bauk popeyea ovdje poprilicno zavladao tak da ideoloski gledano ja vise nemam ovdje puno posla. :shrug:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja nisam imala pojma da si ti banovan..
welcome back
Ma, ja nikad nisam bio banovan zbog nekih tako ozbiljnih, da kažemo - političkih razloga. Uvek neke glupost, te neke babe, te dupli nalozi 8 baba, te slanje grupnih poruka... bezveze. :tos: Podrška i savet koji mogu dati korisnicima koji dođu u sličnu situaciju su sledeći :
- Ako vas već banuju, prihvatite to kao svršenu stvar. Niti jedna vlast nije voljna da menja svoje odluke i da prizna da je pogrešila. U tom smislu je ova forumska još i gora, jer je pederska. Znači, povucite se, zaodenite se po potrebi velom skrušenosti i pokajanja :opatica: , to je uvek prednost i izaziva dobro raspoloženje vlastodržaca, što vam može znatno popraviti položaj. I onda, kad vas ponovo puste na Forumu, otresite prašinu sa ramena, dignite glavu i nastavite gde ste stali. Možete, kao Ceca, povremeno da se požalite kako ste prošli kroz mnoga iskušenja i da ne znate kak'e vas još muke čekaju, ali da sve nosite na svojim plećima hrabro itd. I to vam je otprilike sve što imam da vam kažem na ovu temu.
:bye:
Pa i nema nešto banova i kažnjavanja u poslednje vreme, kad pogledaš..
Osim nas, standardnih kandidata ( koji povremeno idemo pod ban više zbog specifičnih temperamenata ) ne sećam se da se skoro desilo da je neko banovan zbog nekih otvorenih uvreda, iznošenja ličnih podataka, ili tako iz nekog sličnog, ozbiljnijeg razloga.
:)
Ban je lijep izraz suicidalnosti. Nažalost, zahtjeva i pošten izljev ubilačke energije od strane moderatorskoadministrativnih autoriteta pa je po tome sličan S&M igrici sa smrtnim ishodom. Prava balkanska poema. Još ako je na nacionalnoj osnovi... :veverice:
Kad pogledaš realno, ti moderatori nemaju ni štete, ni koristi od tog banovanja. Zato imamo osnova za verovanje da su odluke o banovanjima u najvećem broju slučajeva osnovane.
Jedino što neprihvatljivo može da utiče su lične simpatija, ili neka lična omraza, ali ko će sve to utvrditi, a i ako utvrdi, ko će to sve korigovati ? Ni Bog otac. Zato -Ne trebate se, gospođo, oko toga opterEĆAVATI, bitno da nema crne magije, to je sigurno.. :gatara:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Bilo je svakojakih pičvajza, pucnjave i tuči, bez posledica. Međutim, na kraju me kao mafiju zbog utaje poreza, banovaše zbog spamovanja. bTW, komp mi je u tom momentu bagovao, pa je postovao jedan isti posto oko 27 puta, i, padoh. Bejah banovana punih mesec dana, a to sam shvatila kada sam se ulogovala i videla poruku od mod-a, sa sve tri opomene koje su stigle tek kad sam odslužila kaznu (koju nisam ni bila svesna da sam služila).

Dakle krivi su svi. :smug:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2499594#p2499594]Galadriel napisao:[/url]Bilo je svakojakih pičvajza, pucnjave i tuči, bez posledica. Međutim, na kraju me kao mafiju zbog utaje poreza, banovaše zbog spamovanja. bTW, komp mi je u tom momentu bagovao, pa je postovao jedan isti posto oko 27 puta, i, padoh. Bejah banovana punih mesec dana, a to sam shvatila kada sam se ulogovala i videla poruku od mod-a, sa sve tri opomene koje su stigle tek kad sam odslužila kaznu (koju nisam ni bila svesna da sam služila).

Dakle krivi su svi. :smug:

Kad je to bilo :nerd:?

Jel ti tada bio nick baby girl jos uvek? Tad nisam bila mod...
Korisnikov avatar
By Galadriel
ne hys. bilo pre mesec, dva :waldorf:

pre su privatne poruke radile kako treba :saint:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ti si bila banovana pre mesec, dva? Kakve sad privatne poruke?

Ja bre ko da ne dolazim na ovaj forum.

edit - sad vidim, 24 oktobra.

Ali i dalje mi nije jasno ovo o privatnim porukama.
Korisnikov avatar
By Galadriel
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2499661#p2499661]Hys. napisao:[/url]Ti si bila banovana pre mesec, dva? Kakve sad privatne poruke?

Ja bre ko da ne dolazim na ovaj forum.

edit - sad vidim, 24 oktobra.

Ali i dalje mi nije jasno ovo o privatnim porukama.
Pa nisu mi stizale privatne poruke. Tj. stigle su mi sa mecec dva meseca zakasnjenja. Tako da nisam videla ni opomene ni obavestenja sve do momenta dok se nisam ulogovala.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!