Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By vila
Kada bi imali priliku da se upoznate sa nekim selebritijem, ko bi to bio, gde i u kojoj situaciji?

Ja bih volela da upoznam Ewana McGregora.
Da sedimo na nekoj škotskoj livadi, na drečavo zelenoj travi, da jedemo sendvič i ćaskamo.
A posle da me provoza motorom.
Korisnikov avatar
By Azdaja
voLJela bi da upoznam jami, snimimo duet i pevamo čoHoladu :dance:

:awesome:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Richard Dawkins. Na bilo kom mestu gde se moze popricati s njim bar nekih pola sata - sat :)
Madonu.
Mesto, situacija, nisu mi mnogo bitni...
:)

Jared Leta!
Upoznali bi se recimo u backstage-u nakon koncerta, posle toga bi krenuli u laganu šetnju, pričali i tražio bih da mi otpeva meni omiljenu pesmu od 30 Seconds To Mars, "The Kill".
:wundy:
Korisnikov avatar
By now_pictured
secam se kad je eric bio u charmed :D

a ja bih naravno voleo da upoznam britney spears, ali posto se moze reci da sam je skoro upoznao je onda moj drugi odgovor lily allen.

meni ona deluje kao bas zabavna super osoba. voleo bih da odemo na neko pice a mozda i neki joint popusimo, mada verujem da ne voli vise travu. ali ipak lily <3 :)
Alexander,
Imam jednog poznanika koji neverovatno liči na ovog tvog derana Erika što sedi na podu pa će mu đavo biti kriv kad navuče neku prehladu na bubrege.

Ne merem otkriti identitet ali da znaš eto da Novim Sadom šeta njegov dvojnik, njegov blizanac. :)
Članove Nightwish benda :love: Bilo koja situacija,samo da ih upoznam. :love:

Lady Gagu,u nekom restoranu,da ćaskamo uz kaficu i da mi ponudi da joj remixujem neku od pesama,po mogućstvu Heavy Metal Lover. :love:

Tarju Turunen,propustio sam priliku da odem na nastup letos :sigh: Ali voleo bih da je sretnem negde pored mora. :)
Korisnikov avatar
By Mars
Markesa.

Imam opsesivnu želju da ga poljubim u čelo.

A gde, u kojoj situaciji...pa idealno negde u Kolumbiji (eventualno na Kubi).

I da nas jednim udarcem upozna druga muva Nicole Kidman :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Ko će oživeti sve te upokojene.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2320146#p2320146]vila napisao:[/url]Alexander,
Imam jednog poznanika koji neverovatno liči na ovog tvog derana Erika što sedi na podu pa će mu đavo biti kriv kad navuče neku prehladu na bubrege.

Ne merem otkriti identitet ali da znaš eto da Novim Sadom šeta njegov dvojnik, njegov blizanac. :)
Zar je moguće da negdje egzistira njemu sličan sa tim hipnotizirajućim zmijskim pogledom i čarobnim osmjehom, još u, meni najprijatnijem srbijanskom gradu, Novom Sadu? :drama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!