Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
klimam se. :lizalica:

i vodim sa sobom flašicu vode na ulici.
Korisnikov avatar
By Azdaja
nas pvt bazen :snobinE: klima, ladno pivo, ladna voda, ledeno korito posle treninga... ladna glava :awesome: not :lol:
Korisnikov avatar
By elektron84
Ja na spratu, nema klime :D Recimo da je prilicno zanimljivo...
Disanje na skrge, pije se zeleni caj i to je to.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
caj sadrzi kofein, nije da pomaze hidrataciju koliko ti mislis... pici samo vodu.
Korisnikov avatar
By elektron84
@the1: ma ja cepam caj zbog ukusa :)

A balonce vode je tu uvek ;)

Jedva cekam zimu i sneg :sigh:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Sladoled i ne izlazim dok Sunce ne zadje... :kosa:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Orlando the Lady

caj sadrzi kofein, nije da pomaze hidrataciju koliko ti mislis... pici samo vodu.
to sam sad ja hteo da napisem...

zeleni caj pospesuje izbacivanje vode iz organizma...

ont: mene ne smeta toliko... :neznam:

jedino gde mi je pretoplo, to je gradski prevoz... ovako mi je ok...
By loreenche
ovde je gradski prevoz okej... bar na mojoj liniji... uvek je otvoreno i lepo pirka XD

kuci se klimam, kao sto IriS rece, a u gradu pustam mO da me pljuje i osvezava XD
Korisnikov avatar
By haemoglobin
prezirem leto...cimer i ja smo uskladili cirkadijalne ritmove tako da spavamo do 14h a lezemo u 5h ujutru. Tokom dana ne izlazim nikako iz stana,jedino ako je hitan slucaj. Ukoliko nam zatreba svetlo u periodu izmedju 14h i zalaska sunca, palimo vestacko, roletne se ne dizu...zivelo bledilo! :D
Korisnikov avatar
By spliff
otvorio sam prozore, da bude promaja
danas nije tako vrutje
Korisnikov avatar
By walt333
Nema šta da se boriš nego se lepo prepusti vrućini i sparini. :cool:
Korisnikov avatar
By mOwbid
Originally posted by Zen

u gradu pustam mO da me pljuje i osvezava XD
:smirk: o cemu ti to? :p

Ont: Sad sam kod kuce, jako je fino, uzivam. A krecem nazad u NS... Na osmom spratu zivim...potkrovlje. Umirem, dnevno se 5 puta tusiram :drama: no jos samo nedelju dana, pa se selim. :vruce:
Korisnikov avatar
By smaug
Pa dodjite svi u Irsku...Ovde je devet stepeni. Kisa pada horizontalno jer duva vetar. Ja u kratkim pantalonama glumim sezonu prolece/leto 2011 koja se ove godine nece nositi....
By alexandermagic
Boravkom u klimatiziranom prostoru. Kad odemo na ljetovanje, onda noćnim kupanjem.

Hoću svEt okovan ledom. :durenje:
Korisnikov avatar
By *deni*
Preterane vrućine, kakve imamo priliku da trpimo ovih dana, izazivaju u meni nervozu i nemoćan gnev, pogotovo kad se upurnjam dok hodam ulicom, a sunce me prži direktno u glavu. :sunce: :vruce:
Po stanu, koji je na poslednjem spratu, provodim vreme go. Ne može se drugačije podneti temperatura vazduha. Venecijaneri na prozorima nisu neka zaštita od sunca, pa sam nabavio neko tamno platno i razapeo ga od ivice do ivice prozora.
Pokušao sam spas od vrućine da nađem i na gradskom bazenu, ali se tamo od gužve ne može ljudski ni kupati, ni plivati.
Ali, ne treba se mnogo žaliti. Uvek treba pomisliti da ima i onih koji su prinuđeni da ove paklene dane provode na njivi, sa motikom u ruci, radeći u nadnici. :kopa: Zamislite kako je tek njima. :vruce:
By LeDeNa_
Originally posted by smaug

Pa dodjite svi u Irsku...Ovde je devet stepeni. Kisa pada horizontalno jer duva vetar. Ja u kratkim pantalonama glumim sezonu prolece/leto 2011 koja se ove godine nece nositi....
Uf Irska :drama:

Rado bih je videla.Mozda nekad srmrc...:)
Korisnikov avatar
By acid drop
i da, jedva čekam zimu.

bolje podnosim jednu, dve nedelje hardkor leda i snega
nego tri meseca na 35 stepeni i više :drama:
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by smaug

pa pozovi, sto samo ti da kisnes

sinoc sam se podsetila sta znaci vruc vetar...kad ne crkoh

iako mrzim zimu, mnogo bolje podnosim hladnocu nego vrucinu, ovako pocnem da se gusim, glava me boli i pritisak mi pada...dakle nis'me ne pitajte
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!