Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bothways
U nizu trash tema slicnog karaktera (tipa koje vam jaje vise visi :D ), pade mi na pamet ovo.

Pitanje je prosto: koju patiku/cipelu/obuvno sredstvo prvo obuvate/vezujete?

Shvatam da teoretski mogu da postoje slucajevi gde neko prvo obuje levu, pa desnu patiku, pa veze desnu, pa levu. Ili obrnuto. Ali bas se pitam da li iko to radi (jednom sam primetio da sam to uradio).

Ja gotovo uvek prvo obujem levu, pa je vezem, a onda desnu. Danas sam, iz nekog razloga, napravio izuzetak, pa sam prvo desnu, pa levu. Ali L-D varijanta preovladava.

:luda:
Korisnikov avatar
By Delete
Zar i ti?! :lol:
Prvo obujem desnu, zatim obujem levu, pa vezem desnu, potom levu.
Mozda sam nekad zamenila redosled, ali nikad nisam bila od onih koji obuju jednu patiku, pa je vezu, pre nego sto obuju drugu.
Korisnikov avatar
By Mars
Desnu obujem, desnu vežem, levu obujem, desnu skinem....zezam...

...desnu obujem i desnu vežem.

Očekujem da tema ima makar 10 strana.

:B
Korisnikov avatar
By lav
pa koju obujem prvu, tu
Korisnikov avatar
By bu
ne vezujem pertle :D
Korisnikov avatar
By Torry
koju dohvatim

jesam ili nisam lez?:gatara:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
molim vas lepo, nema u ovoj temi ničeg za podsmeh i potcenjivanje. :tuc:
ima nas koje/i živimo sa blažim ili težim ocd-om, kojima su ovakve teme apsalutno smislene, usudila bih se reći čak i radosne.

evo ja, recimo. pre neki dan sam prvi put skontala da uvek prvo obuvam (i pertlam, lepim ili zakopčavam) levu cipelu. i to tako što mi je u tom momentu samo desna bila pri ruci, a mrzelo me da ustanem po levu, pa me onda preplavio osećaj grdne teskobe dok sam obuvala desnu cipelu dok mi je leva noga bosa. :uplasen:

i eto, par dana nakon tog sudbinskog trenutka, i ove teme na forumu. moji oflajn i onlajn poremećaji su se susreli na tako ljubak način. :love:
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Lepa Krepa

molim vas lepo, nema u ovoj temi ničeg za podsmeh i potcenjivanje. :tuc:
ima nas koje/i živimo sa blažim ili težim ocd-om, kojima su ovakve teme apsalutno smislene, usudila bih se reći čak i radosne.

evo ja, recimo. pre neki dan sam prvi put skontala da uvek prvo obuvam (i pertlam, lepim ili zakopčavam) levu cipelu. i to tako što mi je u tom momentu samo desna bila pri ruci, a mrzelo me da ustanem po levu, pa me onda preplavio osećaj grdne teskobe dok sam obuvala desnu cipelu dok mi je leva noga bosa. :uplasen:

i eto, par dana nakon tog sudbinskog trenutka, i ove teme na forumu. moji oflajn i onlajn poremećaji su se susreli na tako ljubak način. :love:

jel ti to obuvas cipele na bosu nogu?

na ovu zimu?
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by ultraviolet

uglavnom samo umetnem stopalo u patičetinu
e, kod te obuće u koju se umeće (joj, poetic!), čini mi se da prvo turam desnu pa levu. ali kad baš ono sedim i obuvam se, aperentli mora obrnuto.
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Ma kak'e crne pertle! Ja to gurnem unutra, pa samo kliznem... :krezavi:
Korisnikov avatar
By Darling
Obujem levu, pa desnu, pa ih vezujem istim redosledom.
Korisnikov avatar
By mOwbid
:puzzle: nemam pojma, sad cu da proverim :lol:
.....
.....
i dalje ne znam, jer sam sad o tome razmisljala, pa opet nisam znala koju cu prvo. :sigh:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Huh...
Prvo obujem levu, pa desnu.
Nakon što obujem desnu patiku, vezujem levu pa desnu...isto važi i za patike na čičak!
:awesome:
Korisnikov avatar
By nsc
izbegavam obucu sa pertlama, ne volim pertle, ali obicno prvo obuvam desnu, pa levu, i, ako ima rajsferslusa ili cicak trake, prvo povucem desni, pa levi, odnosno lepim desne, pa leve, pa tako bih i sa pertlama, prvo desnu, pa levu, pretpostavljam
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja ne pertlam obucu..nikad.. :puzzle:

Zapravo, zapertlam ih samo jednom i to tokom prvog probanja, posle toga ih skidam i stavljam po sistemu uguravanja-isklizavanja... xD
Korisnikov avatar
By Srklet
nisam nikad obratio paznju, a ni ovaj topic me nije potaknuo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!