Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Nemoguce, sulude, jedva razumljive price.. :lol:

Evo jednog primera iz licnog zivota:

Smuvam ti se ja tako sa jednom cicom zvacemo je IRENA pre skoro pa 3god. Fino nam je bilo nekih mes. dana, dok nije pocela da preteruje, ali to je druga prica. Tako u vezi, odem ti jedno vece na pice sa tadasnjom poznanicom (kojom se danas ni ne javljam, ali to je isto neverovatna prica) na pice i ona povede neku devojku, zvacemo je ZORKA i ta Zorka se meni odmah svidi, poklopimo se u prici, bla kako to ide vec, a ja u vezi sa Irenom. Drama u najavi. :drama:
Pocnem da qliram Irenu, da joj se ne javljam, a istovremeno da kucam sa Zorkom. Otkacim ti ja Irenu, raskinemo, smuvam se sa Zorkom. Vidim se 2x sa njom i skontam da ona ipak nije za mene i da mi ne vredi to vidjanje sa njom mojih zivaca i prekinemo mi to. Kad eto ti chuda, Irena i Zorka se smuvaju posle recimo hm :misli: 6 mes. i dan danas se vukljaju. :lol: :lood:
Korisnikov avatar
By nsc
cuj koka pa to ti je tak normalno
ja sam u svoje vreme puno onih koji meni nisu odgovarali upoznavao i ne retko su tu nastajale visegodisnje veze
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mislim da svaka lezbejka ima bar jednu sjebanu takvu pricu :lol:

budem ja sa jednom A u kres kombinaciji, a znam da je ona sa jednom S u vezi.. meni se ta S javi i svasta mi naprica, ali pocnemo mi da se kuckamo, shvatimo da nas je A obe lagala, ja odjebem, a ona raskine sa A :drama:

pocnemo ja i S da se druzimo, i smuvam ja nju sa svojom (tada) najdrugaricom.. posle par meseci njih dve raskinu, ja raskinem sa svojom curom i smuvam se sa S :krezavi: budemo tako i moja (tada) najdrugarica skonta da i daje ima osecanja prema S i ja prekinem odnos i sa jednom i sa drugom :fen:

biti lezz je zaista complicated :harmonika:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pa pricajte, nemojte da se slazete, nisam zato otvorila temu. Dajte da se smejemo. :lol:
Korisnikov avatar
By Darling
To me podseti...

Slika

Ja nisam imala takva iskustva :opatica:
Korisnikov avatar
By bu
ahaha irena i zorka..elem..
smesna situacija...upoznam jednu osobu A..svidi mi se jako..i krenem da je muvam..dok se mojoj drugarici svidela drugarica osobe A..i smuvaju se drugarice..ja propustim priliku da se smuvam sa osobom a..i posle par meseci sretnem osobu A sa mojom drugaricom..nisam imala pojma da su zajedno..i to jos u dugoj vezi..lol..al neka ih.srecno im bilo..

onda..smuvam se sa jednom dev.ta dev.sledeci vikend bude sa drugaricom D..sledeci vikend bude sa drugaricom a..pa sa drugaricom C..da sam imala jos drugarica dokle bi dogurala..lol..
ima jos prica..dok se setim napisacu..
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja i dve drugarice jedno vece pravile Our Chart sa oko 100 cura koje znamo uzivo i sa fb-a i dosle do zakljucka da smo u 90% slucajeva povezane sa svakom gay curom preko maximum 5 osoba :kesa:

:krezavi:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
E ovde ko se snadje bez charta, svaka mu chast. :lol:

Riba A i riba B budu u vezi, s tim sto je ribi B riba A bila prva riba. Raskinu njih dve. Riba B se smuva sa ribom C, a riba C je od ribe A prva ljubav i dalje je voli. Riba A i dalje voli ribu B. Tu dolazim ja. Zvacemo me Javorka. Javorka je bila u vezi sa ribom B i raskinula sa njom. U medjuvremenu upozna ribu A i dopadne joj se, a ribu C takodje poznaje. Obratite paznju sada:

Riba A se lozi na Javorku, Javorka je bila sa ribom B, riba B je bila sa ribom i A i C i sada se prima na Javorku, riba B je bila i sa ribom A i sa ribom C i sa Javorkom, riba ce je bila i sa ribom A i sa ribom B.

Znaci zakljucak:
Riba A se lozi na Javorku, a i dalje voli ribu B.
Riba B je luda za ribom C, ali nisu zajedno.
Riba C je luda za ribom B, svojom prvom ljubavlju, ali penis, riba A voli ribu B i plus se pali na Javorku...

:lood: Luuuuuuuuud svet, luuuuuuud. A Javorka pametna dusa, pobegla u pm, jer joj je trebalo mes. dana da shvati ko koga tu. :lol:
By Swanheart
eeeeeeee da je bilo vise lezbejki dok je Sekspir bio ziv
By Kragi
Ti si mico uzela za primer lezbejke, kod pedera ta faza krece ranije. obicno negde oko 25e godine shvate da imaju potrebu za kitom u dupetu, neretko u toku sexa sa ribom i onda krene agonija. dok se srede u teretani i pokupuju silan acesoar vec imaju 27-28 god a onda bi da nadoknade sve propusteno :smeh: i tako krene spanska serija :kokice:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

ja i dve drugarice jedno vece pravile Our Chart sa oko 100 cura koje znamo uzivo i sa fb-a i dosle do zakljucka da smo u 90% slucajeva povezane sa svakom gay curom preko maximum 5 osoba :kesa:

:krezavi:

U sta se kladimo da sa mnom nisi?

:lol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Zwezdica

Riba A i riba B budu u vezi, s tim sto je ribi B riba A bila prva riba. Raskinu njih dve. Riba B se smuva sa ribom C, a riba C je od ribe A prva ljubav i dalje je voli. Riba A i dalje voli ribu B. Tu dolazim ja. Zvacemo me Javorka. Javorka je bila u vezi sa ribom B i raskinula sa njom. U medjuvremenu upozna ribu A i dopadne joj se, a ribu C takodje poznaje. Obratite paznju sada:

Riba A se lozi na Javorku, Javorka je bila sa ribom B, riba B je bila sa ribom i A i C i sada se prima na Javorku, riba B je bila i sa ribom A i sa ribom C i sa Javorkom, riba ce je bila i sa ribom A i sa ribom B.

Znaci zakljucak:
Riba C je luda za ribom B, svojom prvom ljubavlju, ali penis, riba A voli ribu B i plus se pali na Javorku...

:lood: Luuuuuuuuud svet, luuuuuuud. A Javorka pametna dusa, pobegla u pm, jer joj je trebalo mes. dana da shvati ko koga tu. :lol:

Jaooooo ja sam sooooou Javorka! :love:
Korisnikov avatar
By bu
Originally posted by Zwezdica

Znaci zakljucak:

looool ko koga tu...elem tebi nie dosadno u zivotu
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Eh, tako je bilo, sada nemam vise tih prica, matora sam za to.. :lol: a i zauzeta, da.. :lol:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by jovanabeograd

U sta se kladimo da sa mnom nisi?

:lol:
:drama: ala cu zbog tebe ostati bez para :lol:

pa ovako.. ti si osoba J

ako je osoba J bila sa 10+ devojaka iz Beograda, mozda bi se i kladila :lol:

ako nije preko 5 osoba da smo povezane, bilo bi 7 maximum :krezavi:
Korisnikov avatar
By Sunce
Sve moje veze su na neki nacin nemoguce. Da su bile moguce, zivele bi. :smeh:
By Kragi
^ A ti hoces istinitu pricu?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin

10+ :lol: Slatka si :lol:
Nisam ja ti ja neka promiskuitetna lezbejka kao Bleki ili Orlando haha

Sad mi se pravi taj chart da ti dokazem da nema sanse da bude ispod 7 degrees of separation :zavera:
burn za Blekusu i Orlando :lol:

pa ne, to je fora sednemo i napravimo spiskove i onda moras znati i istorijate svojih bivsih.. nasle bi se, Beograd nije tako veliki :lol: ali kvare mi prosek druge zemlje :eu:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd

10+ :lol: Slatka si :lol:
Nisam ja ti ja neka promiskuitetna lezbejka kao Bleki ili Orlando haha

Sad mi se pravi taj chart da ti dokazem da nema sanse da bude ispod 7 degrees of separation :zavera:
burn za Blekusu i Orlando :lol:

pa ne, to je fora sednemo i napravimo spiskove i onda moras znati i istorijate svojih bivsih.. nasle bi se, Beograd nije tako veliki :lol: ali kvare mi prosek druge zemlje :eu:

Hm, okej je sve to, ali cisto sumnjam da bismo ti i ja uz pomoc jednog blokceta uspele da napravimo chart koji bi bio realna slika i prilika lezbejskog promiskuiteta :lol:

Nego, da mi lepo napravimo sajtic kao Alice, i cekamo da zene same krenu da se hvale trofejima? :smug:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
a zasto mislite da nema toga medju str8 ljudima?

zabavljaju se dvoje (recimo Nenad i Smradulja), pa raskinu, pa drug od tog decka (recimo Predrag) se smuva sa Smraduljom, a sa Nenadom se smuva devojka (Nevenka) koja se pre toga zabavljala sa deckom (Draganom) koji se sada zabavlja sa devojkom (Gadurom) u koju je oduvek bio i jos uvek je zaljubljen Predrag, iako je sa Smraduljom

Smradulja, iako je sa Predragom, predlaze Nenadu, koji je sada sa Nevenkom, da se ponekad kreshu, ali ovaj odbija

Gadura i Smradulja se pocupaju (zbog Predraga) na rodjendanu Predragovom, koji samo sa strane gleda situaciju, jer ne zna sta da radi, s obzirom da se zabavlja sa Smraduljom a zaljubljen je u Gaduru

a to sve gleda i sadasnji Gadurin decko, koji je bivsi Nevenkin decko, pre nego sto se smuvala sa Nenadom

a tu je jos i devojka (recimo Jovanka Orleanka) koja se lozi na Predraga, ali on nije nikad hteo da bude sa njom

a Jovanka Orleanka se zabavljala sa Direktorom, koji se posle smuvao sa Jovankinom najboljom drugaricom, a Jovanka je isla na neki sluzbeni put u grad u kom je na sluzbenom putu vec decko njene dobre drugarice Ivanke, pa se ona kresne sa Ivankinim deckom

Ivanka posle to sazna i odjebe i decka i Jovanku Orleanku, ali sa Jovankom ima poslovne kontakte, pa su i dan danas "bliske"

Ivanka se posle uda za decka koji se zabavljao sa njenom koleginicom sa fakulteta, i dobrom drugaricom, a ta drugarica joj bude kuma na vencanju

:luda:

a to je samo deo!

i, ne, nije izmisljeno apsolutno nista, cak sam vas postedela detalja
By Kragi
Off: osecam da ce hans sad nesto da odvali ovde :smeh:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin

Hm, okej je sve to, ali cisto sumnjam da bismo ti i ja uz pomoc jednog blokceta uspele da napravimo chart koji bi bio realna slika i prilika lezbejskog promiskuiteta :lol:

Nego, da mi lepo napravimo sajtic kao Alice, i cekamo da zene same krenu da se hvale trofejima? :smug:
jaoo bre jovana, mnogo si komplikovana.. daj da se ja i ti smuvamo i resile problem, a posle nekog vremena ce se pojaviti neka cura koja ce u ovoj temi pisati kako je bila i sa osobom J i sa osobom S i sjebala im vezu :krezavi:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd

jaoo bre jovana, mnogo si komplikovana.. daj da se ja i ti smuvamo i resile problem, a posle nekog vremena ce se pojaviti neka cura koja ce u ovoj temi pisati kako je bila i sa osobom J i sa osobom S i sjebala im vezu :krezavi:

Zwezdica, it is! :drama:
Pogle joj prvi post, suptilno potvrdjuje da je rasturacica stabilnih lezbejskih veza :zavera:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
da su veze bile stabilne, ne bi se rasturile :awesome:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
@jovanabeograd

Mislis Javorka :lol:

ali we are gonna fight, fight, fight for this love :setnja:

ali, ono, bar ce se neke buduce generacije forumasa smejati ovome :zongler:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!