Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By constantine
da mozete za jedan dan da izlazirate(valjda se tako pise) vasu smrt, sta mislite ko bi vam od forumasa dosao na sahranu?

Slika

izvinite dosadno mi
:sarana: :pucaodsmeha:
By faxsimil
Bila bi to zanimljiva sahrana....

dosao bi .Lost :) :) :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ne znam, kontam niko. Bilo bi im mrsko. :D

Mada bih voleo da mi Zen, Vetur i Str00ja budu narikače...
Voleo bih da čujem kako bi to zvučalo. :smeh:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Hm...

Pa...

Doći će samo ONI koje budem imenovao u testamentu... :awesome:
Korisnikov avatar
By Rei
Niko ne bi ni primetio.

:indijanac:
Korisnikov avatar
By Galateja
Prvo bi neko otvorio temu gde onako stidljivo pita Da li je istina da je Galateja mrtva, onda bi bilo nekoliko svedenih odgovora u vidu pitanja šta, kako, kad. Onda bi osvanula nova R.I.P. tema gde bi me skoro svi voleli. Dina bi setno pisala o mojim pozitivnim osobinama. Bilo bi puno :( smajlija i postova u kome bi stajalo R.I.P. Ubrzo, tema bi napunila cca 7 R.I.P. strana, a onda bi se javili hejteri. Tako bi nastala svađa ripovci vs. hejteri na još cca7 strana. Usput bi bilo onih koji bi želeli da znaju sve detalje, zašto, kako, gde... Oko cca 15. strane tema bi počela da pada u zaborav.

Što se tiče sahrane, bilo bi kao sa političarima oko parade.

I, tako, nastavilo bi se sve po starom. Devojke će da nastave da se raspravljaju da li je bolja A. Džoli ili Šejn, muškarci će da masturbiraju na fotke forumaša iz Moja fotka (koja će biti otključana), Šejtan i Popaj će nastaviti svađe oko ustaštva, Juki će i dalje pisati o deci i biljkama, Sunce o filmovima...

Prošle bi godine, a niko me se ni setio ne bi, možda kada Jovanabeograd zabali nad nekom Skandinavkom bi usledio komentar 'i sirota Galateja je tako volela Skandinavke'.

I, tako, ni ne isplati mi se umirati kad nema ko da me ožali. :sigh:
Korisnikov avatar
By Mars
@Galateja

:lol:

E, ja te se setim kad god vidim Laetitia Castu.
Korisnikov avatar
By Sunce
Aluzija na Gojine utvare. Mi bismo bili utvare.

:mazi:
Korisnikov avatar
By Mars
Lako je tebi kad si načitan...

:durenje:

Ili to beše - slikar?

:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Zen Chakra

Francisco Goya, Mars... Slikar... :mazi:
Maje neke beše? Pa kad obučene, kad gole... :)

Nego ozbiljno...napravio sam transfer Goja-utvar, Gogolj-mrtve dše...i eto gafa.

:D
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Galateja

Prvo bi neko otvorio temu gde onako stidljivo pita Da li je istina da je Galateja mrtva, onda bi bilo nekoliko svedenih odgovora u vidu pitanja šta, kako, kad. Onda bi osvanula nova R.I.P. tema gde bi me skoro svi voleli. Dina bi setno pisala o mojim pozitivnim osobinama. Bilo bi puno :( smajlija i postova u kome bi stajalo R.I.P. Ubrzo, tema bi napunila cca 7 R.I.P. strana, a onda bi se javili hejteri. Tako bi nastala svađa ripovci vs. hejteri na još cca7 strana. Usput bi bilo onih koji bi želeli da znaju sve detalje, zašto, kako, gde... Oko cca 15. strane tema bi počela da pada u zaborav.

I, tako, nastavilo bi se sve po starom. Devojke će da nastave da se raspravljaju da li je bolja A. Džoli ili Šejn, muškarci će da masturbiraju na fotke forumaša iz Moja fotka (koja će biti otključana), Šejtan i Popaj će nastaviti svađe oko ustaštva, Juki će i dalje pisati o deci i biljkama, Sunce o filmovima...

Prošle bi godine, a niko me se ni setio ne bi, možda kada Jovanabeograd zabali nad nekom Skandinavkom bi usledio komentar 'i sirota Galateja je tako volela Skandinavke'.

Baš mi je inspirativna ova tema, moram da se dopunim. Uz ove rip strane bi osim tužnih smajlija usledile kratke slovne kovanice koje prate internet eru: od wtf, preko omg, preko fck, jbg do njesra.

Kada minu godine, ako bi me neko pomenuo stari forumaši bi me se sećali po avatarima, kao što me Mars pamti po Leticiji Kasti. Neki bi se setili Gro Hamerseng. Na pomen moga nika mlađi (ženski) naraštaji bi pitali ko je ta riba, da li je slobodna ili u vezi, fem, buč ili andro, plavuša ili crnka, aktivna ili pasivna, dominantna ili submisivna. Onda bi neko od starih forumaša dao nekoliko linkova sa mojim temama i obavestio pridošle da je Galateja pokojna, na šta bi usledio komentar 'omg, jbg, nije bila matora kad je riknula'.

Na pomen moje smrti Sunce bi stavljao jutjub snimke sa trejlerima Bergmanove Tišine i/ili Persone...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne bi niko dosao, jer sam vec isplanirala da, kada vreme dodje, to bude obavljeno u najuzem krugu porodice i bez odvise patetike. Ako sam za zivota mrzela ta opstenarodna veselja ne moram da ga imam i ja.
A ocekujem sticky temu na forumu, jer sam ipak ovde trosila svoje slobodno vreme obilato i beskorisno, a i spadam u forumase sa najduzim stazom.
Korisnikov avatar
By constantine

Baš mi je inspirativna ova tema, moram da se dopunim. Uz ove rip strane bi osim tužnih smajlija usledile kratke slovne kovanice koje prate internet eru: od wtf, preko omg, preko fck, jbg do njesra.

Kada minu godine, ako bi me neko pomenuo stari forumaši bi me se sećali po avatarima, kao što me Mars pamti po Leticiji Kasti. Neki bi se setili Gro Hamerseng. Na pomen moga nika mlađi (ženski) naraštaji bi pitali ko je ta riba, da li je slobodna ili u vezi, fem, buč ili andro, plavuša ili crnka, aktivna ili pasivna, dominantna ili submisivna. Onda bi neko od starih forumaša dao nekoliko linkova sa mojim temama i obavestio pridošle da je Galateja pokojna, na šta bi usledio komentar 'omg, jbg, nije bila matora kad je riknula'.

Na pomen moje smrti Sunce bi stavljao jutjub snimke sa trejlerima Bergmanove Tišine i/ili Persone...

jao u mojim temama niko nije pisao vise od 3 reda...

ovo je pobedilo hahahah

'omg, jbg, nije bila matora kad je riknula'.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by dukkehjem

par njih koje licno poznajem...
no bitnije je sta bi sviralo:
http://www.youtube.com/watch?v=lBv1WZ3xT3Y

a onda ovo, da se razmrdamo:

http://www.youtube.com/watch?v=6vKJR_Dn ... re=related
sledi totalni off topic

i ja imam pesmu :awesome: ali za pesmu koja ce mi ici na vencanju, a svi kazu i da je to jedan deo odumiranja duse i totalna smrt slobode http://www.youtube.com/watch?v=KPa9nkouVtY :dance: but I look forward to it :scout:
By dukkehjem
ma nishta bez vak, vaka, kshhh, kshhh, kshh, vaka, vaka :colorado:
Korisnikov avatar
By Sunce

:giggle: I fotografije Samante Stosur. :)

Znas, kad te nije bilo dugo na forumu, dizao sam neke tvoje teme, i cesto na pitanje: ko otvara najzanimljivije teme?, odgovarao: Galateja.

:hug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!