Prvo bi neko otvorio temu gde onako stidljivo pita Da li je istina da je Galateja mrtva, onda bi bilo nekoliko svedenih odgovora u vidu pitanja šta, kako, kad. Onda bi osvanula nova R.I.P. tema gde bi me skoro svi voleli. Dina bi setno pisala o mojim pozitivnim osobinama. Bilo bi puno

smajlija i postova u kome bi stajalo R.I.P. Ubrzo, tema bi napunila cca 7 R.I.P. strana, a onda bi se javili hejteri. Tako bi nastala svađa ripovci vs. hejteri na još cca7 strana. Usput bi bilo onih koji bi želeli da znaju sve detalje, zašto, kako, gde... Oko cca 15. strane tema bi počela da pada u zaborav.
Što se tiče sahrane, bilo bi kao sa političarima oko parade.
I, tako, nastavilo bi se sve po starom. Devojke će da nastave da se raspravljaju da li je bolja A. Džoli ili Šejn, muškarci će da masturbiraju na fotke forumaša iz Moja fotka (koja će biti otključana), Šejtan i Popaj će nastaviti svađe oko ustaštva, Juki će i dalje pisati o deci i biljkama, Sunce o filmovima...
Prošle bi godine, a niko me se ni setio ne bi, možda kada Jovanabeograd zabali nad nekom Skandinavkom bi usledio komentar 'i sirota Galateja je tako volela Skandinavke'.
I, tako, ni ne isplati mi se umirati kad nema ko da me ožali.