Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
evo mi (null, orion, str00ja i ja) smo bili vredni i dosli smo da predstavimo razrednoj zajednici nas projekat:

Konstatovali smo, nakon transcendentalne eksceditivne eksperimentacije i intenzivno prolongirane opservacije, da je forumski internetski relijabilni aplikativni softver za interpersonalnu komunikaciju invalidaciona manifestovana adikcija koja nas interumpira u sukcesu, jer smo inkapabilni i nismo posesori posibiliteta da indiferentno akceptujemo svoju mentalnu dekadenciju indukovanu socijalnom I N F A N T I L N O S C U ambivalentne percepcije, te smo, uz apstinenciju facijalnih i logopedijalnih ekspresija nase erektilno disfunkcionalne Vendi, iz toga smo de facto zguza do perfekcije dedukovali da sam u nju upada.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Trudimo se da budemo vendi :radosnice:

Al najbolje od svega je sto niko ovo ne razume, samo nas 4ica se cepamo ko budale oko toga :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa sta ce jadna kad je erektilno disfunkcionalna :smeh:
By str00ja
stoga pasivna jer u nju upada, hvala bogu xD
Korisnikov avatar
By badu
Momci, gotivim vas, stvarno, aj du.
Ali... C'mon.
By str00ja
Ja sam oduvek bio neshvacen... Sada znam da nas ima bar cetvorica... :grouphug:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ja sam shvatio najbitnije, jer sam posebnu paznju posvetio boldovanoj rechi, sa najkrupnijim slovima i razmakom izmedju slova. :wundy:

:zvezda:

Hteo si da kazes da ste infantilni? :iskolacen:

Ili ste razapeli mrezu, i svak ko u nju upadne (dakleM, svi koji smo posetili temu) je infantilan? :drama:

Ovo drugo je svakako opipljivo... :uplasen:

Priznajem da sam infantilnos' ispoljio onog trenutka kada sam posegao za temom "Mis sharma i punjena paprika"... :rida:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja sam mis šarma i volim punjene paprike u sosu!
Korisnikov avatar
By sing&dunum
ahahaha

:smeh: :smeh:

Kako dobro kapiram, ispao sam punjena paprika. :blentavi:

:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!