Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Jelena Karleusa i Lady Gaga snimaju DUET!?

DA
3
33%
NE
6
67%
''

''

''

Вест која је ових дана одјекнула српском естрадом шокирала је многе а све су шансе да ЈК и Лејди Гага сниме дует...
Они мало боље упућени тврде да су се среле на тајној вечери у Паризу и уговориле детаље дуета који ће се снимати у једној од европских музичких метропола...

Да ли верујете да ће доћи до овог дуета?
Korisnikov avatar
By 2kune
kada to piše čovjek bez lica treba mu vjerovati... :bubbles:
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Hahahahahahahahaha.... Nema šanse... A i da ima šanse, nadam se da JK neće uraditi duet sa "ovim stvorenjem"...
Korisnikov avatar
By *STATUS*
2 куне, мислим да твој смисао за хумор није на месту...

Очигледно ти није јасно да постоје ствари које се држе у тајности и само се чека погодан тренутак да се шокира јавност :)

Не смарајте о Статусу...

Него дајте кометнаре на задату тему...

:sladoled:
Korisnikov avatar
By Burak
Odgovor na temu: Nema šanse za taj projekat pošto je Gaga trenutno najpopularnija pjevačica na svijetu dok je Karleuša obična retardirana raspala drolja koja je toliko odvratna da je ni rođena majka slušati ne može! :peder:
P.S. Statuse, mnogo sam ljut i nervozan zbog rezultata večerašnje utakmice pa ne zamjeri ako sam preoštar prema tvojoj divi.
Korisnikov avatar
By nsc
a obecao si duze zadrzati retko dobar avatar :(
Korisnikov avatar
By Loni
Do dueta će naravno doći.
Jedino što je za to potrebno Karleuši je dobar montažer, video mikser koji će snimake obe pevačice profesionalno slepiti u jedan.
Korisnikov avatar
By bothways
Mmm, da, desice se. U nekom od paralelnih univerzuma.

U ovoj stvarnosti? Pa pretpostavljam da bi to bio razlog da prestanem da slusam Gagu. :D
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Loni

Do dueta će naravno doći.
Jedino što je za to potrebno Karleuši je dobar montažer, video mikser koji će snimake obe pevačice profesionalno slepiti u jedan.
:lol:

Tako nekako
By Hans
Nadam se da ces i ti biti u nekom od spotova, u stiklama. I da ce nad tobom onanisati i jedna i druga diva. :) I jos nesto, klip gde se utvrdjuje ko je true a ako fake je potpuno nepodesan. Jelena je ove fotografije sa chipkom uradila pre tri godine dok GaGa jos nije bila novi stozer pop kulture.
Ipak, ura za Podolskog na tvom avataru. :)
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Hans_87

Nadam se da ces i ti biti u nekom od spotova, u stiklama. I da ce nad tobom onanisati i jedna i druga diva. :) I jos nesto, klip gde se utvrdjuje ko je true a ako fake je potpuno nepodesan. Jelena je ove fotografije sa chipkom uradila pre tri godine dok GaGa jos nije bila novi stozer pop kulture.
Ipak, ura za Podolskog na tvom avataru. :)
Status je premuževan za tako nešto, mada uz dobru šminku bi mogao da prođe.

Inače jedna srpska porodica bila je pred rasturanjem upravo zato što je Jeca njihovog člana u spotu trandžirala.
Jedan od trojica ,,transvestita'' u spotu ,,Slatka mala'' je sin muža Nade Obrić.

Nada je na TV-u jednom morala da se ograđuje kako je ona bila ogorčena kad je videla spot, ali se tešila da je ona njemu samo maćeha.
- On ima svoje roditelje. Pa pitajte njih. Ja kad sam to videla samo sam digla ruke - rekla je tad Nada.
Kasnije su pisali da su se svi u toj kući pokačili jedni s drugima i jedva izgladili situaciju.
Korisnikov avatar
By KiWi
Pa to je potpuno očekivano ... Zar to zaslužuje zasebnu temu?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!