Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By constantine
pitanje za sve
da li ste ikada raskinuli preko sms-a ili preko msn-a ili da li je neko sa vama raskinuo preko gore navedenog?
kakvo je vase misljenje sto se toga tice?
Korisnikov avatar
By Tungi
Sa nekim ljudima samo na taj nacin mozes raskinuti.
Korisnikov avatar
By Tungi
Sujeta mi nije dozvolila nikad da mi se to desi...Da budem otkantan:lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
ne. mišljenja sam da če onaj koji sa mnom tako raskine postati bogalj :gatara: :opatica:
Korisnikov avatar
By bu
ja jednom preko poruke.. :( ..onda preko chata jednom sa mnom raskinuli..preko msn-a..treba ukinuti def.internet..heh
Korisnikov avatar
By Li
Raskinula ja sa jednim likom preko sms-a
odmah nakon dejta kad sam stigla kuci... :alexis:
Korisnikov avatar
By Tungi
A na to "primio" dalo ti jos vise "gushta" da zadovoljis sadisticke porive:roflmao:
Korisnikov avatar
By Li
but, but... I am aquarius :smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
Imala sam pokusaje... mozda sam nekada i to uradila.. cini mi se da jesam... preko telefona...
Ma sta fali, nekada ne mozes drugacije :marinac:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
raskinula preko maila, posto da sam krenula ma msn-u trebala bi obrazloziti to, a nisam znala kako.. i onda jadno blokiram i na telefonu i msn-u i mailu... nekada je to bolje nego face to face :barf:
pogotovo kad ti je stalo do te neke osobe...
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

raskinula preko maila, posto da sam krenula ma msn-u trebala bi obrazloziti to, a nisam znala kako.. i onda jadno blokiram i na telefonu i msn-u i mailu... nekada je to bolje nego face to face :barf:
A i ti si na forumu??? WOW
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Jednom preko chata, pretvarao se da je neko drugi i krenuo da me ispituje ("imaš dečka"--"imam"--"da li ga voliš"--"da"--"šta onda radiš ovde" itd), a ja stvarno došao da ubijem vreme. Toliko me je iznerviralo to nepoverenje, paranoja i pretvaranje da sam morao da raskinem.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Black Lady

A i ti si na forumu??? WOW
hehehehe :hail2: da vidim famozni forum po drugi put, valjda ce ovog puta iskustvo biti bolje :die:
Korisnikov avatar
By Blentavo_iz_nehata
Da desilo mi se... a desilo mi se i da samo nestanem bez objasnjenaja i da blokiram tu osobu..
Prosto me mrzelo i da objasnjavam

Uvrnuto malo,al eto jeb losa sreca:spliff:
Korisnikov avatar
By Stripi

raskinula preko maila, posto da sam krenula ma msn-u trebala bi obrazloziti to, a nisam znala kako..
Ja isto jednom preko maila. Nije mi nikako išlo objašnjavanje u živo, pa sam sjeo i natipkao tekst. Kasnije me pekla savjest zbog toga jer to nije ni ljudski a nije baš ni lijepa situacija kad pred sjediš monitorom i čitaš takvo nešto :no:
E sad, ja se nikako ne mogu sjetiti da li je neko raskinuo sa mnom na taakv način. Ali su zato prekidali zbog najglupljih razloga. Jednom sam bio otkantan jer se nikako nismo slagali astrološki. Ja sam Ovan a on je naime bio Vodenjak :drama:
Korisnikov avatar
By constantine
.......... jer se nikako nismo slagali astrološki. Ja sam Ovan a on je naime bio Vodenjak :drama:

[/quote]

hahhahahahah

ja sam dvaput raskinuo preko msna i grize me savest jer mislim da je taj nacin mnogo glup ali nisam imao petlju da te dve osobe gledam u oci i raskinem jer sam znao kakva bi drama nastala :( :farewell: :rida:
By Hans
Jednom preko poruke a samo zato sto to nije nekako moglo da cheka...danas smo jako dobri drugari. Bio sam mlad i zelen... :sniff:
Korisnikov avatar
By mmiki
Nisam bas najbolje upamtio sve situacije koje se mogu nazvati raskidom, verovatno zato sto i "preko poruke" i "preko msn-a" smatram za normalan nacin raskidanja. Sve ima svoju prednost u odredjenoj situaciji.
A ovde se ne radi samo o raskidanju, vec i o nekim ozbiljnijim razgovorima, recimo osecas potrebu da porazgovaras sa deckom o necemu sto ti smeta, ili sto smatras vaznim vezano za vas odnos.

Recimo preko sms-a i maila je pogodno ako zelis da ostanes u dobrim odnosima ili ti je na neki nacin stalo, pa svaku svoju rec mozes prvo pazljivo da izaberes da ne bi iz afekta uprskao svar. Mail je pogodniji od sms-a ukoliko zelis da ta druga osoba odgovori kad ona pozeli i ostavljas joj mogucnost da i ona bira reci (posto se ipak ne ocekuje brz odgovor preko maila)...

Preko msn-a se cesto nesto u brzini moze lanuti, ali ako osecas da mozda neces imati petlju za uzivo, a interesuje te relativno spontana i brza reakcija, onda je i msn prava stvar.

Sve u svemu, svakakva komunikacija je bolja od nikakve.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
ja...mislim da sam u srednjoj jos bila, ne secam se tacno koji razred, dobila sam sut kartu preko sms-a, pa sam se pobunila i insistirala na jos jednoj prilici, da bih 2 nedelje nakon pomirenja ja raskinula preko sms-a zbog druge osobe. :lol:

i pre par godina sam raskinula preko msn-a, jer je ipak bila veze na daljinu, i ko zna kad bi se videli. ja sam objasnjavala nesto i samo sam u pola kuckanja procitala "da li ti to raskidas samnom?", i meni kamen sa srca pao, pa je usledilo samo jedno veliko "DA". :giggle:

inace neeeee...ne volim to tako. ja sve to volim da okoncam lepo oci u oci, kao sto je i poceto, zar ne? :)
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by mmiki

Nisam bas najbolje upamtio sve situacije koje se mogu nazvati raskidom, verovatno zato sto i "preko poruke" i "preko msn-a" smatram za normalan nacin raskidanja. Sve ima svoju prednost u odredjenoj situaciji.
A ovde se ne radi samo o raskidanju, vec i o nekim ozbiljnijim razgovorima, recimo osecas potrebu da porazgovaras sa deckom o necemu sto ti smeta, ili sto smatras vaznim vezano za vas odnos.

Recimo preko sms-a i maila je pogodno ako zelis da ostanes u dobrim odnosima ili ti je na neki nacin stalo, pa svaku svoju rec mozes prvo pazljivo da izaberes da ne bi iz afekta uprskao svar. Mail je pogodniji od sms-a ukoliko zelis da ta druga osoba odgovori kad ona pozeli i ostavljas joj mogucnost da i ona bira reci (posto se ipak ne ocekuje brz odgovor preko maila)...

Preko msn-a se cesto nesto u brzini moze lanuti, ali ako osecas da mozda neces imati petlju za uzivo, a interesuje te relativno spontana i brza reakcija, onda je i msn prava stvar.

Sve u svemu, svakakva komunikacija je bolja od nikakve.
slazem se :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!