Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Njegovo telo, njegov život....njegova stvar.

Što se dodatka tiče....dobro je. Jedva sam čekao da se završi.

Nije bilo mnogo strašno.

Ono oko kijanja i piromanije je još služilo da se odmorim malo od napetosti šta ću da vidim.
Korisnikov avatar
By Mars
...kad smo kod toga.

Ne mogu da nadjem na netu, bilo je na tv.

Poremećaj isto.

Mlada žena neka...grozno. Zlostavljena kad je imala 13, 14 godina...porodični prijatelj je pipkao i kako sam razumeo privoleo na felatio. I od tad ona NE JEDE. Kao, od te traume ona ništa ne može da proguta. Ni hranu, ni vodu. Vodili su je kod raznih doktora za glavu....ništa nije pomoglo, gubila je kilažu do padanja u nesvest....i na kraju su joj hirurškom intervencijom otvorili prolaz direktno do želudca kroz kožu gde su joj ubacivali gotovu veštačku hranu.

E, sad...iritantan deo i zašto ja gledajući to nimalo samilosti nisam osetio. Izgleda da je attention whore. Ne bira ni vreme ni mesto gde će to da radi. Dečiji rodjendan, javno mesto...bilo gde...samo zadigne majicu i onda ti BLJESNE otvor jedan onako na telu sa nekim crevom...Onda ona izvuče neku flašicu, promućka (braonkasta smesa)....natakne je na jedno podeblje crevo, drugi kraj udene tu na sebe...podigne kao infuziju recimo...i toči. Traumatično do bola, a ona to kažem ne bira gde će da radi...i brani se, kao - to sam ja, nemam šta da se sklanjam, moja stvar i tako dalje neke gluposti. Pri tome je vrlo nesavesna prema sebi, aljkava, ta hrana curi i razleva se...higijena joj nije jača strana, inficira tu ranu svaki čas.

Drugo, i još gore. Ona ne odustaje od OBIČNE HRANE. Znači uzme da jede nešto....žvaće, žvaće, žvaće...i onda PLJUJE TO u velike kartonske čaše. Njen muž OČAJAN, kaže stan im se pretvorio u te jebene smrdljive čaše sa sažvakanom i ispljunutom hranom. Porodica je gleda, ništa joj ne mogu...Ona se tu isto brani - ja tako hoću, ja tako volim...ne možete mi ništa...Opet neke scene na dečijem rodjendanu...lepo uzme neke hamburgere, sedne...žvaće, pljune, žvaće, pljune....PIJE, PLJUNE (ne pije ni vodu, tokom intervjua je držala čašu i kvasila usta tom metodom napred - nazad u čašu)...I još kaže da eto ona sebe ne želi da liši tako tih nekih socijalnih elemenata, da se ne vidja sa ljudima, hoće da bude NORMALNA, kao i svi drugi...i sedne tako s njima a ovi da padnu u nesvest...

I tako, stekao sam utisak da joj svi robuju. Ima i dete koje je zapostavila načisto i muž ne zna šta da radi.

A ja bih je tako slatko izbio, zatvorio usta da ne pljune, naterao da proguta pa da vidi kako može. Nikakav mental disorder.
Korisnikov avatar
By Mars
Nemam pojma...valjda da dete ima bilo kakvu majku, mada se sve oko nje raspada.

Ili bukvalno shvata in sickness and health deo.

Ja bih nju u Crnu Reku, kod onog...pa i da ne razume šta se dešava oko nje, samo da je biju. I onda lepo da sedne da jede za one drvene stolove pa da pita jel ima još.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ma jok,jedna dobar felattio opet,jer trauma se traumom izbija:lol:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Hmmm...pa ona to kao da je način života a ne disorder...šta beše s onim psihoterapija+lekovi?
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by AngraMaina

Hmmm...pa ona to kao da je način života a ne disorder...šta beše s onim psihoterapija+lekovi?
Ma kažem ti da ona uživa u tome. Nikakva želja da se to promeni.

Valjda u tome vidi svoju posebnost, otkud znam.

Vodali je po raznim psihijatrima i ništa.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
E da je tu sad Foucault pa da oplete... komplikovane su te stvari. Mislim ok ako ona to voli nego njena porodica izgleda da ne cveta baš.
Korisnikov avatar
By Mars
Inače su mi hit poslednjih nedelj hoarders.

Jel si uhvatio to nekad?

Boles' koja se manifestuje da ništa živo ne bacaš, sve skupljaš. I onda imaju slučajeve koji tako po 10, 20, 30 godina samo lagerišu stvari u kuću...i razne sudbine s tim u vezi.

Jedna bukvalno vrištala i bacala se kad su joj deca bacila u djubre neke stare novine...URLA...jednoj našli crknutu i ispresovanu mačku....Jedna kao htela da saradjuje, da se menja...pa posle prvog dana bacanja i razvrstavanja imala težak napad, gušila se, hitna pomoć....sutra se predomislila, neće ona da se odvaja od svojih stvari....a onda su joj ćerke krišom kroz jedan prozor izbacivale stvari u kontejner.

Jedna htela da saradjuje, ali postepoeno....kvadratni metar po kvadratni metar...pa se posle oduševljavala: "Jao, ja imam SOFU! Jao ja imam TV! Jao sad mogu da mi dodju GOSTI pa da sednemo na SOFU pa da gledamo TV!!!!" pa se raduje kao malo dete....isto tako dvaestinu godina joj niko u kuću nije ušo jer ne bi imao gde od loma i stvari...

Pogledajte...

''

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0h9XIIZA ... playnext=1[/youtube]
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Da, nešto sam načuo. Zgodna stvar za opominjanje starijih ukućana (onih što se drže devize "neka, ostavi, trebaće"). Suočiš ih sa snimcima i onda možeš da pobacaš sve one kablove, tegle i bezimene objekte koji se vuku po plakaru...
Korisnikov avatar
By Madonna
zdravo ja sam shut i ja sam emetofil :lol: :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!