Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by LoniNisam zgrozen zato sto je fem, zaboga i ja sam. I toga se ne stidim.
Izvini, a što si zgrožen?
Što je FEM i što se tog ne stidi?
Meni je to pohvalno.
Pre bih bio i s nekim ko je fem, a da ima ličnost i interesantnost,
nego s nekim mačo praznjikavcem.
Ja na ovom ne vidim bog zna kakvu manu.
Originally posted by E. M. O.
Nisam zgrozen zato sto je fem, zaboga i ja sam. I toga se ne stidim.
Zgrozen sam zbog njegovog nacina razmisljanja.
Taj tip je u 5 minuta razgovora ispoljio sve one stereotipne osobine zbog kojih mrze homoseksualce.
Prazan je ko izduvan balon.
Originally posted by LoniI gde ti, crni Loni, vide da ovaj ima licnost? A tek sto je zanimljiv... Ne bih izdrzao da pricam s njim ni 5 minuta re nego bih ga udario u tu praznu glavudzu s prvim predmetom koji mi dodje pod ruku.
Pre bih bio i s nekim ko je fem, a da ima ličnost i interesantnost,
nego s nekim mačo praznjikavcem.
Originally posted by LoniJa vidim gomilu. A ako ti ne vidis, jadan ti.
Originally posted by EgmontYour wish is my comand
We want more! Btw, bolje peva od Jelene Karleuše, a i nekako... zgodniji je![]()
Originally posted by E. M. O.Ja bih prvo o muzici. Pesma je vrlo moderna, it is so 80s. Glede uticaja Đovanija na hrvacku mladež mislim da ga shvataš preozbiljno.Originally posted by EgmontYour wish is my comand
We want more! Btw, bolje peva od Jelene Karleuše, a i nekako... zgodniji je![]()
''
No Egmont, da te pitam nesto.
Kako ti kao aktivista gledas na sve ovo?
Kakvu to sliku salje str8 ljudima, i mladim osobama koje su gay?
Originally posted by EgmontNe ne shvatam, napisah vec sta misli osoba koja mi je i pokazala klip.Originally posted by E. M. O.Ja bih prvo o muzici. Pesma je vrlo moderna, it is so 80s. Glede uticaja Đovanija na hrvacku mladež mislim da ga shvataš preozbiljno.Originally posted by EgmontYour wish is my comand
''
No Egmont, da te pitam nesto.
Kako ti kao aktivista gledas na sve ovo?
Kakvu to sliku salje str8 ljudima, i mladim osobama koje su gay?
Originally posted by E. M. O.pa mozda je dobar frizer. meni se njegov friz dopadaOriginally posted by SunceKakve bre vrline pa ovaj ima da istakne?
Gora mi je voditeljka od njega! Zasto voditelji ne naprave emisiju gde ce isticati i vrline gej ljudi? Ladice su hit!
Originally posted by starsailorIzvini, za ladice je bio u pravu.Originally posted by E. M. O.pa mozda je dobar frizer. meni se njegov friz dopadaOriginally posted by SunceKakve bre vrline pa ovaj ima da istakne?
Gora mi je voditeljka od njega! Zasto voditelji ne naprave emisiju gde ce isticati i vrline gej ljudi? Ladice su hit!![]()
Originally posted by SunceNjega nikada nisu svrstavali ni u kakve ladice.Originally posted by starsailorIzvini, za ladice je bio u pravu.Originally posted by E. M. O.pa mozda je dobar frizer. meni se njegov friz dopadaOriginally posted by SunceKakve bre vrline pa ovaj ima da istakne?
Gora mi je voditeljka od njega! Zasto voditelji ne naprave emisiju gde ce isticati i vrline gej ljudi? Ladice su hit!![]()
![]()
Miko, ovde si u pravu. Nemoj da budeš takav, da ti čika babun kaže.
Ne ne shvatam, napisah vec sta misli osoba koja mi je i pokazala klip.
Uzasno je sto neko tezi tome da bude ovakav. Zaboga.
I zar ne bi trebalo da saljemo pozitivnu sliku o gay ljudima, a ne ovo.Miko, ovde baš i nisi u pravu. Ko god ostavi pozitivnu sliku-super. Ali ima nas raznih (hint: gay-serbia.com/forum), baš kao i str8 ljudi. Nije poenta da mi nekoga ubeđujemo da smo mi svi super pametni (jer nismo) nego da nas ima i ovakvih i onakvih i da nas ne trpaju sve odma' u istu ladicu
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!