Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Vespertine
A sad od srca i to srpski:srbin:

Piz?a vam mate?ina, kako me nervirate, svaki dan vas chitam i penjete mi se svi redom na ku?chev zhivac... U zhivotu gori skup propalica, foliranata i zgubidana nisam video, a verovatno ni necu... :sekirica:

Ne mogu da poverujem da sam na ovaj nachin protracio chitavu godinu svog zhivota... Da sam bar :peca:redovno ko shto sam pisao ovde pa da bar ima neke vajde od protracenog vremena, da nahranim sebe ako nishta drugo.. Nek vam je za nauk :drama:

Iskreno vash...

Jedan od vas :D

P.S. - Ko me iole poznaje ukapirace da je ovaj bombastichan uvod parodija na teme jednog od mojih omiljenih virtuelnih shalabajzera chije ime se ne spominje iz straha da se ne postane sponzorusha...
Odlazim iz Srbije (ali ne u Washington niti na Machu Pichu(vraga, ovo me podseti nismo dobili fotoshop fotke sa tog famoznog odmora)) trbuhom za kruhom(i kunem se da se necu frustrirati dan kasnije po svom odlasku :ubise: )i najverovatnije cu prorediti svoje online ucheshce na svim domenima... Naravno, sve ovo je napisano za osobe sa kojima sam u kontaktu i koje zanima, da bih obrazlozhio zashto me nema, da ne pomislite ko zna shta... Takodje sam zamoljen da prenesem pozdrave svima koji se osecaju pozdravljenim od strane dvoje sada retkih forumskih zverki, Azhdaja2 a.k.a. Dzi i Spirit i Ivanazuh a.k.a. Ivanazuh :D ...
Znachi, josh vecheras tipkanje sa teritorije Srbije, nekih par sati a onda sedam na voz, pa se onda tipkamo kad sledeci put budem stigao da pochastvujem neku IP adresu svojim podacima... :smug: Pozdrav svima :bye:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Jaaaaaaaooooooooo, kuku, sto nas ostaaaaviiiiii?????!!!!!!
By Kragi
I miss u anyway :sweet:

Najbolji uvek odlaze ..... :)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Srecan put! Zelim ti puno sexa, srece i para, gde go da odes. :kiss:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Па што оде сад када је најзанимљивије ?

:zev2:
Korisnikov avatar
By Berserker
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...

Ma koga ja palim, idi privređuj :spank:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Hvala, hvala... Kupim vam svima zhvaku od svoje prve plate :D
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Samo?
Ja sam ti vec rekao sta da mi doneses.
By Kragi
Jel mogu i ja da napravim spisak zelja? :D
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ma pravi sta hoces. Ja kao prvo i jedino dete imam prednost pri bilo kakvoj kupovini. Prvo ja pa svi ostali. :razmazenoderiste:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ih, EMO ti kao moje buduce posvojche naravno da imash prednost, ali opet nisi dovoljno bio pod mojim uticajem da bih te nauchio skromnosti :opatica:

KgSC, ako si i ti zainteresovan da te usvojim onda pravi, ja ispunjavam zhelje samo svojoj deci :D Ostalima :bubblegum:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Kakva bre skromnost. Svaka je skromnost lazna.
By Kragi
Cekaj Ivan ce mi biti mama???? :D
Gde cemo ziveti btw?
Koliki ce biti dzeparac?
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Alo bre! Stani malo. Ne moze da te usvoji, ja sam im sin. Ti si im zet. Vencani smo, secas se?
By Kragi
Ah da ... pa dobro :D ja cu da se stekam preko tebe :D
By Kragi
MA ja to zbog zvaka, zubi i to ... znas vec :D
skroman sam :P
Korisnikov avatar
By Vespertine
EEEeee blago meni, josh ne dobih ni sina a eto i zeta u najavi:balerina:
Korisnikov avatar
By greek_lover
'ajd ti polako, pare su tamo, chekaju samo tebe da se sagnesh i da ih pokupis!!! :kiss:
Korisnikov avatar
By Vespertine
E to bi bilo to... sad odoh da dovrshim packing pa ako uhvatim josh koji minut pred polazak dodjem... Pozdrav :kiss:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ja sam ti rekao, ali opet cao.
Srecan put.
Pisi kad stignes.
Korisnikov avatar
By starsailor
ode mi Covek :( nadam se da i mi nastrani mozemo da upotrebljavamo ovo, jer on je stvarno moj Covek :)
cuvaj se tamo i vrati se nastran pls :kiss:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ma hoce. Osta Sejlorka samohrana majka.
Korisnikov avatar
By Li
Max... SRIJETNO! Ostaja si duzan neke slike nasega grada... eto za uspomenu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!