Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
olla :D
relativno sam nova ovde, i juce mi je sinulo nesto. :eureka:
ja sam sasvim slucajno naletela na ovaj sajt i bila sam odusevljena. kad sam se registrovala videla sam da ste mahom ovde svi vec duze i duuuuuuuuuze vreme :klap: , da se svi vec koliko toliko znate...
da li se secate kako ste dospeli na ovaj sajt? kakvi su vam bili prvi dani dok niste provalili gde, sta, kako? jeste se lako snasli?

vidim sajt vec dosta dugo postoji (primetih teme i postove jos iz davne nam godine 2005te) ... ma nek samo nastavi da traje i traje :zvizdi: :hail: :tamoamo:
By iWanna
super tema..

ali ne dopada mi se naziv " kako ste se snasli ? "
Korisnikov avatar
By Titja
E super tema...meni je davno jos neka bivsa pokazala ovaj forum i registrovala,ali koristim tek par dana :D :namig2:
Korisnikov avatar
By horus.
kad me je smorio chat listao sam gs, naisao na forum i registrovao se...
inace, da nije bilo foruma ne bih trazio drugu da mi nabavi neki program u kom mogu da smanjim sliku za avatar i tako ne bih dosao u kontakt sa mojom najvecom ljubavi - acd see... :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
Originally posted by horus.
kad me je smorio chat listao sam gs, naisao na forum i registrovao se...
inace, da nije bilo foruma ne bih trazio drugu da mi nabavi neki program u kom mogu da smanjim sliku za avatar i tako ne bih dosao u kontakt sa mojom najvecom ljubavi - acd see... :love: :love: :love:
hehe, znaci eto ovde mozde svasta da se nadje... :giggle: :zongler:
By iWanna
a da, ja zaboravio da odgovorim :retard:

dark thoughts corrupted my mind pa sam trazio "pomoc" na netu, kucao neke kljucne reci kad ono!!!

(mislim da ova pesma opisuje taj osecaj za filing)
''

:radosnice:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ukucala gay serbia u googlu...pre...7 godina.... :slika: Ali sam uglavnom chat posecivala...pa onda nisam dolazila oko 2 godine uopste...pa na forum...poslednje 4 godina aktivno :kolo:
Korisnikov avatar
By Darling
Trazila gej klubove, zbog izlazaka,naletela na forum i odusevila se postojanjem istog... Kao sto rece iWanna, nadjoh whole new world....
Posledne 3 nedelje sam aktivnija na forumu, upoznajem se....
Korisnikov avatar
By Rei
Prvo sam ishao na onaj Deckov (casopis) forum, jel se beshe zvao Q forum ? To mi je pokazao ne znam ko, kad sam jednom otpadao u redakciji. Preselio sam se ovde kad sam video da ima vishe ljudi, i avatare bukvalno preko pola strane :hypno: Snalazio sam se ok, vecinu 'faca' sam znao sa chata :)

Eh, good times... :drifts off thinking of the past:
By Swanheart
trazila na netu nesto vezano za knjizevnost
registrovala se i od tada aktivno u diskusijama
Korisnikov avatar
By Rei
Swan je kad je doshla imala medu koji drzhi srce na avataru, a gle sad :giggle:
By Swanheart
a ne ne deeeechko :P
Swan je kad je dosla imala dugo ovo kao avatar

Slika
Korisnikov avatar
By Rei
my memory has failed me :drama:

reci mi da si ga imala kasnije, reci mi :molise:

:OCD:
Korisnikov avatar
By Delete
Kad sam naisla na ovaj forum zivela sam u Nemackoj i bilo mi je vise nego potrebno da komuniciram sa ljudima na srpskom jeziku...i malo sam mozgala, pa skapirala da kad sam vec tamo i nema roditelja i homofobicne sredine, mogla bih da potrazim i neki gay forum...i nasla gs.
Prvih nekoliko meseci sam samo citala i divila se retorici nekih ljudi (koji, uglavnom, vise ne pisu na ovom forumu).
Korisnikov avatar
By Rei
:gotika:

delete je imala neki mobilni na avataru :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Crazy_Bee
da li se secate kako ste dospeli na ovaj sajt? kakvi su vam bili prvi dani dok niste provalili gde, sta, kako? jeste se lako snasli?
vidim sajt vec dosta dugo postoji (primetih teme i postove jos iz davne nam godine 2005te) ...
Bilo je i više tema, ali su periodično brisali najstarije teme pošto su tada serveri čuvali samo određen broj poruka.

Ja sam, dakle, hteo da malo diskutujem o seriji "Neki novi klinci" :deda: a ovo je bio jedini internet forum gde je postojala tema... Takođe sam (bio i dalje sam) aktivan na nekim forumima na engleskom, pa je postojala mogućnost da zaboravim da pišem rečenice na srpskom (ponekad bih išao autobusom kući i uhvatio se kako razmišljam na engleskom).

Kad sam već došao, nisam znao kako se uklapa, pa je išlo kao po šljunku. Posle je bilo lakše, kako je neko nov dolazio na forum, nalazio me je kako sedim u ćošku i meljem ne prestajem.
Korisnikov avatar
By starsailor
secam se da sam se registrovala odmah u pocetku, jer sam se bavila aktivizmom i odmah sam cula tu lepu vest. al posto nisam bila aktivna zaboravila sam svoj nalog.
onda sam se 2005 ponovo registrovala a od prosle godine aktivno pisem :elf:
Korisnikov avatar
By smaug
Kao i sve ostalo kad je aktivizam u pitanju - obavestila me moja licna plavusa.
Kako sam se snasla - super sam se snasla. Ne volimo se uzajamno. Uzvraceta netrpeljivost kad smo forumasi i ja u pitanju (sa nekoliko finih i duhovitih i pametnih izuzetaka).
Korisnikov avatar
By Dirrty
Za chat i oglase znadoh jos pre nego sto izgubih nevinost :lol:

Ne znam da li sam uopste o forumu razmisljao, ili znao sta je to :kosa: ... tek 3-4 godine kasnije mi je najbolja drugarica pomenula da se registrovala i pozvala me da ucinim isto.

I evo me, skoro vec 3 godine... :smug:

Prvih meseci sam vise posmatrao, kasnije ucestvovao u svadjama, i otprilike pola godine kasnije postao dosta redovan.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ja sam forum skontao preko poznanika na krstarici... On mi je rekao i za gay serbia chat i forum... Ovde sam se relativno lako snašao jer je sve manje više lepo organizovano...
By ...Sitnicava...
Nisam se snašla nikako.
Nisam do nedavno umela da boldujem, a imala sam problema i sa upload-ovanjem fotki.
Sad sam se odomaćila i baš mi fino, manje sam omražena. :lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
cini mi se da sam trazila nesto u vezi l word-a,da li se prikazuje na nekoj od regionalnih tv stanica, i naletela sam na temu u estrogenu. :) onda je proslo jos jedno godinu dana pa sam se setila da bese ima neki forum negde,pa sam se registrovala 2007. u decembru. al' sam zaboravila sifru za to korisnicko ime:doh: pa sam se opet registovala proslog leta. i tako.
Korisnikov avatar
By Dzi
svakako se secam :)
dovukla me je ex
:maji:
a, moram da priznam da jos uvek nisam procitala pravilnik :shame: i da sam tek pre par dana videla da mozes poredjati teme kako god pozelis da procitas:eifranloo:

u svakom slucaju pchelice 'bro dosla! :pivce:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
he, kako se svi secaju :D
i nacini na koje ste (smo) dospeli ovde su koliko razliciti toliko su i slucni...vidim da su vecina preko chat-a ili googlanja, ali kako god bilo, vidim ja da se ovde skupilo fino drustvance :D
jesam bila na raznim forumima :barf: ali ovde mi je bas nekako opusteno, mozda zato sto smo svi tako nekako nasi (nemoj da me je neko pogresno shvatio :slinavko: )
jako mi se svidja sto je sve nekako tako opusteno, mozda sam se i natripovala, ali tako mi deluje, i jako mi je drago sto sam nabasala na ovaj sajt, i nadam se (bas bas se nadam) da cemo svi lepo da se druzimo :hiphip:

e da, ovom prilikom, dok sam jos u stanju da kuckam da se zahvalim azdaji2 na dobrodoslici, kao i svima vama koji ste nama novajlijama to isto pozeleli :blush:

pocela sam da kuckam i sta treba i ne treba, pa se za sad povlacim, a ako ima jos neko ko nije rekao kako je dospeo dovde, nek prica :D
Korisnikov avatar
By starky
shishmish mi ga stalno pominjala,pa rekoh,ajde i ja da uzmem ucesca...:D
By ~ Le Saint X ~
PticNeka me je upoznala sa chatom...i kako mi je to bilo dosadno, gledao sam gay serbia sajt i nesto su pricali o romanima francuskim ili Prustu, te sam usao na forum...hteo da odgovorim na neciji post, ali nisam mogao, te sam se registrovao
:)

eto, tako sam dosao na forum

elem...mislim da sam se okej snasao na pocetku...samo sam postovao u muzici i kulturi (sto je i danas moje omiljeno podrucje - mada od letos dodao i golicljive stvari)

tako da su mnogi bili iznenadjeni tom promenom finog, kulturnog Renoir-a
koji se registrovao na forum

et toq!
:snob:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!