Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By transparent
Da li vam se ovo ikad desilo?

Malopre kad sam spremao sebi dorucak ...uzeo jaja....razbijao jedno .pa drugo ...kad kazbi ono trecu u tanjir mi je upalo polurazvijeno pile !!!! fuj!!!!odvratno!

sve mi je preselo ! jaja vise ne jedem......a te ljude na pijaci treba tuziti kod takva nesigurna jaja prodaju!
By Sixto
Sto, pa nije ti glavu otkinulo! Bacis ga i teraj dalje!
Korisnikov avatar
By KiWi
Zato ja ne jedem jaja :)

Od kada sam kao mali pomogao jednom pilencetu iz inkubatora da izađe iz svoje ljušturice, nemam želju da jedem jaja ... uvek se zapitam, da li zapravo jedem nerazvijeno malečko mikronsko pile poput onog koje sam izlegao kao prava koka :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja sinoc pravio kajganu, i u dva jajeta nasao pozamasnu kolicinu petlove sperme.

ozbiljno.
Korisnikov avatar
By transparent
Originally posted by Sixto
Sto, pa nije ti glavu otkinulo! Bacis ga i teraj dalje!
aha........pa opet da naletim na pile sa nedovrsenom organogenezom....ili se zagledam negde pa slucajno i ono upadne u kajganu.......?

ima tamo na Tajlandu ,svasta ,ljudi jedu takva jaja od patke.to im je specijalitet
By Sixto
Originally posted by KiWi

Od kada sam kao mali pomogao jednom pilencetu iz inkubatora da izađe iz svoje ljušturice, nemam želju da jedem jaja ... uvek se zapitam, da li zapravo jedem nerazvijeno malečko mikronsko pile poput onog koje sam izlegao kao prava koka :)
A jel drkas i jebes u guzu? Znas ti koliko je to male buduce decice prostuo u fekalije ili maramice! Greh prema bogu!

:otaczarkogavrilovicmodeoff:
Korisnikov avatar
By KiWi

A jel drkas i jebes u guzu? Znas ti koliko je to male buduce decice prostuo u fekalije ili maramice! Greh prema bogu!

to što ja mastrubišem je samo polovina od koje potencijalno mogu da nastanu deca ... jaja su već oplođene jajne ćelije ...

Mada, post sam napisao iz cimanja ... jaja ne jedem jer su mi teška za stomak ...

a pilići stvarno jesu slatki!!!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by transparent
Nikad.
By Sixto

to što ja mastrubišem je samo polovina od koje potencijalno mogu da nastanu deca ... jaja su već oplođene jajne ćelije ...

Mada, post sam napisao iz cimanja ... jaja ne jedem jer su mi teška za stomak ...

A zamisli nuklearni holokaust i ti pilici mutiraju pa pocnu da nas jedu onako za dorucak! Bolje mi njih da pojedemo dok je vreme! ;)
Korisnikov avatar
By scout_finch
pa trebalo je da stanes na dva komada,tri je previse ionako.:lol:dva je taman za dorucak.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Kakvo proseravanje :domino:

Izvin`te na recniku,nemam obicaj da budem ovakva,ali ovo je bilo jace od mene:panker:
Korisnikov avatar
By transparent

[/quote]

Nisu sva jaja oplodjena........kokoske nose jaja i bez oplodnje od strane petla..tj .na farmama jaja nema oplodjenih jaja.ovo se desava kod domacih...gde petlovi gaze kokoske.a nesavesni seljak ih ne pokupi na vreme
Korisnikov avatar
By Kiborg
Bez jaja mislim da ne bih imao šta da jedem :lol:
By Kragi

Nisu sva jaja oplodjena........kokoske nose jaja i bez oplodnje od strane petla..tj .na farmama jaja nema oplodjenih jaja.ovo se desava kod domacih...gde petlovi gaze kokoske.a nesavesni seljak ih ne pokupi na vreme
[/quote]

:up: :lol:

Jaja sa farme su samo bela i bogata kojekakvim vitaminima i mineralima (ne znam tacno sta je pisalo na pakovanju) :retard:
Korisnikov avatar
By Rei

Thank you... Odakle ti kiwice ideja da su jaja vec oplodjene jajne celije :lol:

Jednom mi se desilo da je jaje imalo dva zhumanca. Jel se to rachuna kao ontopic?
Korisnikov avatar
By jukie
Meni se dva puta desilo da mi izbiju neke ospe od "domaćih jaja" tako da sada jedem samo ona od kavezne živine.
(ko zna šta su te kokoške kljucale po dvorištu, veštačka đubriva, ambroziju, itd)
Korisnikov avatar
By Rei
Ja se grozim onih jaja shto prodaju one bakute ispred supermarketa, ima ih ispred Maxija i Rodica kod mene...
Korisnikov avatar
By walt333

Malopre kad sam spremao sebi dorucak ...uzeo jaja....razbijao jedno .pa drugo ...kad kazbi ono trecu u tanjir mi je upalo polurazvijeno pile !!!! fuj!!!!odvratno!

sve mi je preselo ! jaja vise ne jedem......a te ljude na pijaci treba tuziti kod takva nesigurna jaja prodaju!

Ja nisam verovao da ovo moze da se desi, nije mi se desilo i nadam se da nece, ali jednom je jaje koje sam razlio bilo crno, i smrdelo je na sva govna ovog sveta. Mslim da se to zove mucak :hekla:
Korisnikov avatar
By transparent
Originally posted by REI

Kada citirate pazite kako to radite ...jer ovo o masturbaciji ja nisam pisao a u citatu ispada da jesam
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Verujem da nije prijatno ochima ali pa shta?
Nije mi gadno da se rukujem s ortakinjama koje su izvadile iz sebe jednu shkolu fetusa tako da verujem da nema razloga da mi se zgade jaja.
Korisnikov avatar
By Rei
@transparent
lol to forum neshto zeza (izostavlja quote tagove... wtf)
Korisnikov avatar
By transparent
Originally posted by REI
@transparent
lol to forum neshto zeza (izostavlja quote tagove... wtf)

okeJ
Korisnikov avatar
By mmiki
To se desilo mojoj kevi....

A pile..... mmmmm :mljac: :smeh:
Korisnikov avatar
By taurus
platio si jaje a dobio piletinu.josh se zalish....narodu ne mozesh ugoditi :smeh:
Korisnikov avatar
By Darling
Desilo mi se jednom, jes' neprijatno, al' sta da se radi...
Bacila ga, uzela drugo..

Ovde pojedinci lupetaju za medalju.. Sto puta je lepse i zdravije domace jaje, nego jaje od "kavezne zivine"! I jaja i meso...

@kiwi
Da li ti je isto tako zao da jedes pecenu piletinu.. Hmmmm
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Darling
Ovde pojedinci lupetaju za medalju.. Sto puta je lepse i zdravije domace jaje, nego jaje od "kavezne zivine"! I jaja i meso...
Jaje jeste lepše (pre svega jer ima dvaput više žumanceta) ali mi je trebalo nekoliko dana mazanja kremicama da mi te crvenice sa kože nestanu. Doduše postoji mogućnost da se radi o reakciji na istovremeno konzumiranje domaćih jaja i domaćeg sira i kajmaka, pošto je mama odmah pravila pitu. A moguće je i da je alergija na neku biljku koju su kokoške kljucale.

Što se mesa ove dve grupe živine tiče, to su dve potpuno različite stvari, kao tek kupljeni beli Sava hleb i jučerašnji polubeli domaći hleb - razlikuju se ukus, struktura i sve, kao da su dve sasvim različite vrste namirnica.

:pilence:
Sofronije Leghorn pokazuje biceps Popcu Kopcu i kaže
"Sine, nemam ti ja belog mesa nego same žile...
a nekad sam bio tako mlad i mekan... :no:
pipni, ma pipni me sine" :misici:
Pobac (opipava biceps):
"Dugo, dugo ću te kuvati dok ne omekšaš"
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!