Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By transparent
e pa ovako.....odskora sam ovde ali se da primetiti sledece
:
....Pored toliko dobrih tema ......koje su nezapazene , teme poput ''sta bi radio onom ko postuje iznad tebe'' ''prokomentarisi avatar iznad tvog'' ''s kim bi ste cuvali ovce'' ''ajde da brojimo do 100'' i slicne imaju vise hiljada odgovora,impozantno........ na sta vi odgovarate i za sta sve imate vremena......c c c c......

90% forumasa je neprijateljski nastrojeno prema svemu postojecem,,,,na sve imaju svoj pametni komentar bez koga bi svaka tema bila nezanimljiva i nezamisliva.......

i sta onda hocete?????????

neka prava...?
razumevanje...?
da slobodno setate ulicom drzeci se za ruke???????
toleranciju od strane drugih?

povedite malo racuna prvo o toleranciji prema istomisljenicima...
Korisnikov avatar
By horus.
ma je l' to konstruktivna kritika? :sweet:
By Ulix
A ti shvati da za nedelju dana na forumu nisi shvatio/la apsolutno nista o nama koji pisemo. :sudija:
By Ulix
Pa da: polako.

Ako zelis da te ne mrzimo, onda nas nemoj pljuvati makar prvih meseca dana. ;)
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by horus.
ma je l' to konstruktivna kritika? :sweet:
:smeh: :colorado:
Korisnikov avatar
By transparent
a jel?????? da vam se malo slihtam.ovo je moje trenutno misljenje koje necu menjati do daljnjeg...
Korisnikov avatar
By greek_lover
O devojko, zaboga, naravno da ne ... slihtanje prezirem! :tuc:

Ali da se ne ponavljam ... Ulix je to divno vec napisao :kissing:
By Ulix
Originally posted by transparent
a jel?????? da vam se malo slihtam.ovo je moje trenutno misljenje koje necu menjati do daljnjeg...
Ne naravno. Meni bi prvom isla na nerve da ides okolo i slihtas se. Ali mozes da se suzdrzis od donosenja ishitrenih zakljucaka. Pametni ljudi ne stvaraju sebi neprijatelje dok se ne uvere u tacnost svojih zakljucaka.

A ti nas optuzujes, koliko shvatam, da smo napadni, agresivni, ishitreni i glupi. I tako...:nokti:
Korisnikov avatar
By Rei
Al' ti se ipak svidjamo :sweet:

[size=-6]u principu u pravu si...[/size]
Korisnikov avatar
By transparent
ok..........musko sam inace....i svidja mi se devojka sa slike
By Sixto
:
....Pored toliko dobrih tema ......koje su nezapazene , teme poput ''sta bi radio onom ko postuje iznad tebe'' ''prokomentarisi avatar iznad tvog'' ''s kim bi ste cuvali ovce'' ''ajde da brojimo do 100'' i slicne imaju vise hiljada odgovora,impozantno........ na sta vi odgovarate i za sta sve imate vremena......c c c c......

90% forumasa je neprijateljski nastrojeno prema svemu postojecem,,,,na sve imaju svoj pametni komentar bez koga bi svaka tema bila nezanimljiva i nezamisliva.......

neka prava...?
razumevanje...?

Svi moraju da prodju proces inicijacije i selekcije! Posmatraj to ovako, oni koje vidis ovde su imali dovoljno ludosti, hrabrosti, dokonosti i muda da je prodju! Ovo ti je ovde 'the best of' koleckija!

Eh davno bese, secam se, Mars mi napisa na prvo sto okacih 'Retko bespotrebna tema ovde'! :lol:
Korisnikov avatar
By transparent
u ovih 90% sigurno ne ulazite vi....pio nicku vidim da ste visokointeligentni,,,,vi ste naj!!!!

el vidite da je bzv slihtanje...ok malo ste me pokolebali u nameri ....iskreno treba mi mozda vremena da prosudim situaciju na forumu
Korisnikov avatar
By Momo
.......

neka prava...?
razumevanje...?

a ko su to nasi istomisljenici ????
Korisnikov avatar
By decko
Nerviraju me teme ovog tipa posto ih ne razumem. Tacnije ne razumem korisnike koji ih otvore. Jako je jednostavno, ne samo za forum i vrituelni svet vec kao i za sve drugo u zivotu.

Ne svidja ti se drustvo s kojim izlazis? Nadjes novo ili samo prestanes sa njima da izlazis.

Ne dopada ti se mesto gde kupujes/izlazis/provodis vreme? Promenis ga.

Ne volis da gledas odredjene emisije/serije/filmove? Ne gledas ih.

Shavatas sta hocu da kazem? Super :)

Teme koje su mi glupe ili mi nisu interesantne preskacem ili nakon sto jednom udjem u njih, vise tamo ne idem. Isto moze da se primeni i za ceo forum. Ima vreme kad mi dosadi pa neko vreme slabo dolazim, gotovo da nista i ne pisem...i to je to. Kad mi bude ponovo zanimljivo ili se otvori tema koja je meni zanimljva onda pisem tu. Nekad mi odgovaraju glupave teme kad mi je dosadno i hocu da trosim vreme. Nema velike mudrosti tu.
Korisnikov avatar
By transparent
Originally posted by decko
Nerviraju me teme ovog tipa posto ih ne razumem. Tacnije ne razumem korisnike koji ih otvore. Jako je jednostavno, ne samo za forum i vrituelni svet vec kao i za sve drugo u zivotu.

Ne svidja ti se drustvo s kojim izlazis? Nadjes novo ili samo prestanes sa njima da izlazis.

Ne dopada ti se mesto gde kupujes/izlazis/provodis vreme? Promenis ga.

Ne volis da gledas odredjene emisije/serije/filmove? Ne gledas ih.

Shavatas sta hocu da kazem? Super :)

Teme koje su mi glupe ili mi nisu interesantne preskacem ili nakon sto jednom udjem u njih, vise tamo ne idem. Isto moze da se primeni i za ceo forum. Ima vreme kad mi dosadi pa neko vreme slabo dolazim, gotovo da nista i ne pisem...i to je to. Kad mi bude ponovo zanimljivo ili se otvori tema koja je meni zanimljva onda pisem tu. Nekad mi odgovaraju glupave teme kad mi je dosadno i hocu da trosim vreme. Nema velike mudrosti tu.
pa sto onda pises ovde?
Korisnikov avatar
By decko
Pa kao sto napisah tamo, kad mi je dosadno pisem u glupim temama :D
Korisnikov avatar
By Momo
dobro......ljudi sa istim sexualnim opredeljenjem
homoseksualnost nije opredeljenje vec orijentacija...

mada mozda ovde ima neko ko se i opredelio, probudio se jedno jutro i resio da ce od sad da mu se svidjaju tipovi....

i na kraju sta sa tim sto se ne slazemo ? ti se verovatno slazes u svemu sa tvojim istomisljenicima tj heteroseksualnim ljudima ?
Korisnikov avatar
By ns.happy
mirisem li ja to ovde dupli nalog? :smirk: jel ovo status promenio samo font u latinicu?
Korisnikov avatar
By transparent
Originally posted by Momo
dobro......ljudi sa istim sexualnim opredeljenjem
homoseksualnost nije opredeljenje vec orijentacija...

mada mozda ovde ima neko ko se i opredelio, probudio se jedno jutro i resio da ce od sad da mu se svidjaju tipovi....

i na kraju sta sa tim sto se ne slazemo ? ti se verovatno slazes u svemu sa tvojim istomisljenicima tj heteroseksualnim ljudima ?

dobro orjentacije.......sta god ,,,znam da nije isto......
Korisnikov avatar
By Momo
ok, a sad mi reci da li se ti slazes sa svim heteroseksualnim ljudima u svemu?
Korisnikov avatar
By transparent
Originally posted by Momo
ok, a sad mi reci da li se ti slazes sa svim heteroseksualnim ljudima u svemu?

pa ne u svemu.........e odo sad mora didem
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by ns.happy
mirisem li ja to ovde dupli nalog? :smirk: jel ovo status promenio samo font u latinicu?
:up:
By Hans
To ako je neko gay ne znachi da je olichenje onoga sto si ti zheleo/la da vidis u gay svetu.Mozda si preterao sa serijama i filmovima gde je sve savrseno, sto je obuzelo tvoju percepciju... Mi smo pre svega ljudi kao i svi ostali i to je poenta.Imamo pravo na greske i razlicitost. A ljudi se dele na dobre i lose, vredne i manje vredne itd....malo jasnije?
Korisnikov avatar
By jenny
pa ti odgovaraj i prati samo ozbiljne teme i eto :party:

nije tacno da su ozbiljne teme nezapazene. naravno nemaju isti broj postova kao sa "kim bi ste spojili forumasa iznas" ali to je i logicno. dalje, odredjen broj forumasa uopste i ne zalazi u trash zonu, pa pridruzi im se.
By mikka
:

neka prava...?
razumevanje...?

Poštovani transparent,
pretpostavljam da je jedan od razloga tvoje registracije i da se bolje upoznaš sa gej ljudima. I situacija je vrlo slična kao i kod mnogih drugih foruma na internetu- iz prostog razloga što su gej ljudi uglavnom u svakom pogledu kao drugi ljudi osim sexualne orijentacije, koja ih i ne definiše potpuno kao osobe. I oni se mogu ne slagati oko nekih tema, malo posvađati i slično. Ovde još možeš naći neke teme sa isključivo gej problematikom, i zato ovo jeste gej forum, ali odnosi među ljudima su uglavnom kao i bilo gde drugde. ;)

Što se tiče tema komentarisanja avatara, ili brojanja do 100, one postoje i na mnogim drugim forumima, nisu originalno "iz gej produkcije" ;)
A čemu služe?
Pa eto, ako recimo na avtar staviš neku lepu sliku, i zanima te šta drugi misle o njoj... :andjelak:
Mada je u nekim slučajevima to samo da bi korisnici povećali broj postova na forumu, jer što veći broj postova- više imaju zvezdica ispod svog imena, a to je "kao" nekakav pokazatelj koliko si aktivan ili iskusan član na forumu
eto ti imaš jednu, a vremenom, ko zna :sesir:

dobrodošao!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!