Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Zamislite sta sam sad otkrio!!! Vec dva meseca se svom silinom trudim da decku usadim semence u glavu da treba da se uselim kod njega, a on eskivira. Ali sta se danas desilo, poludeo sam!!! :gotika:
Ostao ja u njegovoj spavacoj da ucim, a on izasao napolje. Pogledam ti ja na fioke do kreveta onako slucajno, kad on ti frajer zaglavio novcic u fioku tako da ako ja otvorim fioku bez njegovog znanja, da on ipak primeti. Jaaoaa, popizdeo sam, ali se pravim lud. Treba mi jedan JAAAAKO dobar savet - kako da mu dam do znanja da sam mu provalio namere, ali da to uradim na CINICAN, INDIREKTAN I BEZOBRAZAN nacin, da ga malo pogodim.
Znam da je drama, ali izludjuje me. Vec mesec dana pokusavam da zasadim semence i da se odomacim a on se tripuje na distanci iako se zestoko napalio. Help Please!!!
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Swanheart
sponzorusho :lizalica:
:lol: Nisam, nisam!!! Majke mi!!! :lol:
Korisnikov avatar
By stefan19
E ako Milice!!! AKOOOO!!!! LoL
Kad mogu 300,000 ljudi, mogu i ja. Mislim da sam ja hteo da budem sponzorusha, ja bih ga direktno pitao da se uselim jebote, ovako samo indirektno sadim semence i pripremam tlo... Mislim jebote, drzava nam je rasulo! :smeh:
By Swanheart
znam da je sladak, zato i jeste na avataru :alexis:

ont

sponzorusho ::rock:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
zar nisi prije desetak dana dao korpu tom "decku"?
moras da pohvatas svoje fikcije stefi...

enivejz - odgovoricu ti kao da ti je prica totally true - nego sta si nego si sponzorusa, kad vec mjesec dana predano radis na tome da se uselis kod njega. Uz to si davez, jer decko bezuspjesno pokusava da te iskulira..:katemoss:
Korisnikov avatar
By *deni*
Udari ga u emocije i starost.
Nauci ovu pesmu napamet, pa mu je nekako plasiraj.
Puno srece !

''
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by bananica
zar nisi prije desetak dana dao korpu tom "decku"?
moras da pohvatas svoje fikcije stefi...

enivejz - odgovoricu ti kao da ti je prica totally true - nego sta si nego si sponzorusa, kad vec mjesec dana predano radis na tome da se uselis kod njega. Uz to si davez, jer decko bezuspjesno pokusava da te iskulira.. :katemoss:
:lol: Pa nije. Hteo sam da mu dam korpu. Nasli smo se na kafu, imao sam nesto vazno da mu kazem, i onda sam se u zadnjem momentu predomislio i odlucio da mu kazem kako mi je tesko zbog age difference, ali da hocu da budemo zajedno i da poradimo na tome. Tako da smo produzili vezu. E, ali uopste ne pokusava da me iskulira, uopste. Jako me voli, i ja njega. Dodushe, da nije Skotska skrtica, bilo bi josh gotivnije. Pa evo iskren da budem, nisam sponzorusha. Nista ni od koga ne ocekujem, radim, sebe sam isdrzavam, ali jebote, ako vec zaradjujes 9,000 dolara mesecno, pa mozes siromasnom studentu da kupis dorucak a ne da cekas da on plati pola. Bljak! Zato cu da mu dam ultimatum. Ili razreshi kesu, ili palim da dejtujem veterinara... Jao, super veterinar neki me majao da izadjemo. Mada profil mu je uzas. No this - No that... Bljak. Evo ga dolazi, idemo na neko snimanje, smor.
By Swanheart
Originally posted by stefan19

nisam sponzorusha.

Zato cu da mu dam ultimatum. Ili razreshi kesu, ili palim da dejtujem veterinara... Jao, super veterinar neki me majao da izadjemo. Mada profil mu je uzas. No this - No that... Bljak. Evo ga dolazi, idemo na neko snimanje, smor.

da li je potrebno da ponovim? :D
Korisnikov avatar
By stefan19
Jaaaaaao DENKA!!!! VRH Stvar! Sad cu da mu pevam, cek samo da prevedem na English. LoL....
Korisnikov avatar
By *deni*
Jaaaaaao DENKA!!!! VRH Stvar! Sad cu da mu pevam, cek samo da prevedem na English. LoL....
"Your hearth iz small, until your house is big , but no mather - I still love you... "
:sweet:
Tako da mu pevas, mila, a suze u ocima da krijes i ponosno da se isprsis, kao prava Srpkinja...
By Paris
Posto je ochigledno da je tvoj matorac 'mudriji' od tebe, da ne kazem pametniji, i da zna da je navatao mladu sponzorusicu iz tamo-neke vukojebine, i da u toj vasoj iskrenoj-ljubavnoj-romansi 'ko ce koga vise da iskoristi' (on tebe za free sex, ti njega za materijalne blagodeti ovozemaljske), on upravo vodi sa 1:0, ti treba da smislis neku drugu strategiju koja ce ti doneti tako zeljene novcane prilive.

Probaj recimo sa jednim blafom koji cete kostati nesto vise para nego obicno u pocetku (ali boze moj, svaki ozbiljan posao zahteva pocetna ulaganja). Od sada kreni da ti placas za obojicu! Kad on, krene da sharuje racun i placa svoj deo, ti shmekerski reci: 'Taman posla, pusti mene da platim' (obavezeno budi opusten i uz veliki osmeh to ucini). Naravno, izbegavaj izlaske u preskupe restorane i tako nesto slicno dok traje period blafa da ne bi bankrotirao.

Ako ova taktika ne upali za 10-15 dana, otkaci drtinu i nadji drugog sponzora.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by bigirl
Šta znači "odvratnik"? :plavuso:
Odvratan, gadan, :nidamuimespomenem:... u tom smislu, rekla bih..
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by *deni*
I ja sam to mislila dok nisam pročitala temu, a onda sam ostala totalno u čudu. Ne razumem zašto je neko "odvratnik" ako novčićem blokira fioku? I kakve to veze ima sa useljenjem kod njega???

:nesiguran:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Paris
Posto je ochigledno da je tvoj matorac 'mudriji' od tebe, da ne kazem pametniji, i da zna da je navatao mladu sponzorusicu iz tamo-neke vukojebine, i da u toj vasoj iskrenoj-ljubavnoj-romansi 'ko ce koga vise da iskoristi' (on tebe za free sex, ti njega za materijalne blagodeti ovozemaljske), on upravo vodi sa 1:0, ti treba da smislis neku drugu strategiju koja ce ti doneti tako zeljene novcane prilive.

Probaj recimo sa jednim blafom koji cete kostati nesto vise para nego obicno u pocetku (ali boze moj, svaki ozbiljan posao zahteva pocetna ulaganja). Od sada kreni da ti placas za obojicu! Kad on, krene da sharuje racun i placa svoj deo, ti shmekerski reci: 'Taman posla, pusti mene da platim' (obavezeno budi opusten i uz veliki osmeh to ucini). Naravno, izbegavaj izlaske u preskupe restorane i tako nesto slicno dok traje period blafa da ne bi bankrotirao.

Ako ova taktika ne upali za 10-15 dana, otkaci drtinu i nadji drugog sponzora.
:lol: E, ovo je pravi majstorski savet! :lol:
Btw, drago mi je da je Stefan i dalje u fazonu iz klipa: Jao, dechko me je pitao da ugasim svetlo! :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by *deni*
I ja sam to mislila dok nisam pročitala temu,

:nesiguran:
Nemas ti sta da detaljno citas temu , vec odmah kreni u diskusiju. :pas:
By Ulix
Besmislena osobo, nije li to isti onaj decko sa kojim si raskidao pre par tema? :piski:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Ulix
Besmislena osobo...
:smeh:
By Paris
Besmislena osobo, nije li to isti onaj decko sa kojim si raskidao pre par tema? :piski:
ljubav je pobedila :pare:
Korisnikov avatar
By stefan19
P.S. Znate kako me svi redom zalamaju sto otvaram mnogo tema... E, imao sam jos jedno malo pitanjce al' nisam hteo da otvaram novu temu. Treba mi pomoc! Moj trenutni dildo se zove Karleushica. Crn je, kraci a debeo... Prava seljacka qurcina. Zanima me jel ima neko predlog kako da ga preimenujem. Konstruktivni i zanimljivi saveti molim! Imena tipa Boshko, Rasha, Igor STOP. Sala... Ma dosadno mi BRUKA pa reko i to da propitam.
ON @ PARIS - Havarija savet! Bas cu to da pokusam. Znaci da se uvijam i mazim i ja njemu placam sve... Vidis, ima to logike. Sto posto ce da ga pojede griza savesti pa ce poceti sve onda on da placa. Jao, i onda ce da bude zrnce po zrnce... Od kafe, do rucka, preko sata i parfema, do auta i konacno KUCE!!! JAAAAAO pobeda mi se smeshi. E Paris, ako uspem, obecavam da cu da podelim deo plena sa tobom, super savet. Mislish da ga sutnem ako ne uspe? Ma ima da uspe... Necu ni da pomisljam drugacije. Mi smo Srbi - nebeski narod. Pa ne moze on Srbinu da se odupre, nema teoretske, ima da ga pregazim kao bubu bude li samo pokushao... :haha:
Korisnikov avatar
By stefan19
Pa jeste, ali sva sreca pa sam otkrio da je skriveni bogatas, tako da cu jos da se majam sa njim malko... :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
... Moj trenutni dildo se zove Karleushica. Crn je, kraci a debeo... Prava seljacka qurcina. Zanima me jel ima neko predlog kako da ga preimenujem.
Zovi ga - Djordje
By Paris
Dakle krenes da placas ti sve sa ciljem da on k'o sto sam rece 'oseti grizu savesti' ili jos bolje da se oseti kao zadnji kreten. Siroti student njega izdrzava. Bruka. Ti baja, on shmokljan. Malo-po-malo, krenuce on nesto da placa za obojicu, sve dok, kao sto si i sam skontao ne krene sve da placa, a na kraju ga iscedis. Ali polako, korak-po-korak. Strpljenjem do cilja i uspeha :donald_trump:
Ako ne uspe iz nekog razloga sutni ga sa izgovorom da je on jedna bedna sponzorusa, da se tebi takvi gade i da ti tvoji moralni principi i kucno vaspitanje ne dozovljavaju da budes sa takvom osobom. Ako predlozi da svako placa svoj deo reci mu da je to nedopustivo i da u ljubavi treba sve deliti.

[size=-2]*Konsalting usluge iznose 20% od bruto zarade nakon uspesne realizacije business plana.[/size]
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!