Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By nsc
njuskala (opet), gorilicu (uvek), taurusa, blentu, antibiotica, alexumagicnog, i jos neke koji su pre 5-9 god bili tu cesto, zanimljivo se prepucavali i imali lepe fotke, a odavno se ne pojavljuju
Korisnikov avatar
By Sunce
Kragija, Laerema, ex Armanda, Heartkiller, Korvina, antibiotica, Synesthesia itd.
Korisnikov avatar
By antibiotic
^ da, on je od svih ovde mozda najormanisaniji po pitanju postavljanja svojih fotki, i to ne samo na forumu :yes:
Korisnikov avatar
By Blady
Sve, eto tako iz neke zabave
Korisnikov avatar
By antibiotic
sooo much I knowww :awesome:

or don't know. nikad sliku nije postavio. :nokti: prove me wrong
Korisnikov avatar
By Madonna
a što se ti baviš mojim likom i delom? zašto mi se kačiš na titanik
i molim te odgovori mi samo ovo, ne moraš prethodno: ...................zašto da okačim sliku?
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2672481#p2672481]MDNA napisao:[/url]a što se ti baviš mojim likom i delom? zašto mi se kačiš na titanik
i molim te odgovori mi samo ovo, ne moraš prethodno: ...................zašto da okačim sliku?
ma boli me kurac, ne moras nikad da okacis, ali eto primetio sam, onako usput, posto je barni izrazio zelju da vidi tvoju sliku - bilo kakvu. jedan si od najaktivnijih clanova ovde vec godinama, nikad nisi postavio svoju fotku, nemas je cak ni na fejsubuku, sta covek drugo da zakljuci... a znas iza svacijeg posta nesto bitchy da dodas.
Korisnikov avatar
By Madonna
HAHAHAHAA
Onako trijumfalno "i thought so" http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... 8#p2671138" target="_blank
Ajde upusticu se, iako je ponizavajuce upustati se u ovo
Dobro evo okacicu sliku jer je ...barni... Izrazio zelju (not koment)
I posto je ovde ili bilo gde na internetu (zasto ti znas ko sam na 'fejsubuku'? imam stalkera kogboli kurac za mene, creepy shit) to obavezno.
I cek nisam okacio svoju sliku na forumu pa je zakljucak kakav, nesam skapirao

I znaci to mi dalje uskracuje pravo da budem bitchy? (pogledati avatar)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!