Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Na ogromnoj žurci sam 50 golih muškaraca koji su me nosali naokolo i dirali me posvuda. :blush:
Korisnikov avatar
By gossip
ma sta je sa random brojevima koji mi cestitaju novu? :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
sing&dunum napisao: I Stripi je, ako sam za poslednje tri i po godine dobro shvatio, decak,
Sa gnušanjem odbijam ovake neosnovane optužbe!
Korisnikov avatar
By gossip
znamo svi da ih ima previshe
bogovi
boginje
vile
i starletice :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
stavio sam mnogo vode u gulaš :/
Korisnikov avatar
By Hys.
Zasto mi se bre ne spava sada a spavalo mi se u 7 uvece, jebemisunceludo :(
Korisnikov avatar
By boo_radley
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2496710#p2496710]space_oddity napisao:
Mada, meni se ne spava jer je moja maca ispovraćala glistu (iako je dobila lek protiv endoparazita pre 2 meseca) i istraumirala sam se na nekoliko nivoa. :(
Desila mi se slična stvar skoro, popizdela sam.
Predlažem ti da probaš sa drugim lekom, ofkors uz konsultacije sa vetom. Mada je mene baš veterinarka sjebala. :lol:
Preporučila lek koji je navodno za sve crevne parazite a ja budala poverovala, pa se ispostavilo da je samo za pantljičare (valjda :nesiguran: ). Kretenka.
By space_oddity
Pozvaću sutra veta (ili prekosutra; zavisi da li radi), pa ću videti s njim. Ovo je lek koji joj je on lično ubrizgao u usta kroz špric pre oko 2 meseca.

Ja sam se, blago rečeno, usrala kad sam to videla danas.
Nisam bila kod kuće nekoliko sati, došla sam, maca je tražila da pije vodu sa česme ali je odjednom počela da kašlje "iz stomaka". Onda je izašla iz lavaboa i povratila na pod od kupatila (ispala je skroz fer :P ). I ja prišla da vidim je l' ispovraćala svareno ili ne, kad ono glista. :(

Kolike su šanse da tako nešto pređe na mene?
Ljubim se s macom stalno, njuškamo se i tako to.
Korisnikov avatar
By Hys.
^postoje sanse kako ne. Veta pod hitno sutra. Asap.

Joj bas ne volim da citam kad se razboli zivotinja...posebno bas to sto pominjes.
Korisnikov avatar
By Hys.
to ne vazi za ovo; postoje - zoonosis.
By space_oddity
Ona nema nekih drugih vidljivih smetnji, tj. trčkara, živahna je, skakuće, mazi se, igra se i sve to. Čak je par minuta nakon povraćanja počela da trči po sobi veselo. Zato sam i ovoliko iznenađena- nisam primetila nikakve druge čudne simptome. Povratila je pre ovoga samo jednom, tek kada se doselila kod mene, verovatno zato što je mojim previdom pojela neki konac prethodnog dana.

U pravu si, ako ne bude radio vet kod kog inače idem, otići ću kod drugog. Hvala.

Lepotica mala :(
Čak pomišljam da je čekala mene da se vratim kući da se ispovraća.
U svakom slučaju, da je povratila u mom odsustvu, glista bi umrla i verovatno bi se i osušila i ne bih je primetila.
  • 1
  • 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!