Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Andjelika
Procitala sam pre neki dan fenomenalan komentar na jednom sajtu...
Evo, zamislimo da je cela planeta homoseksualna, i da je manjina heteroseksualna,
(zamislimo samo).. Kako bi se ti COVECE osecao da te od malih nogu pitaju,
gde ti je decko, koji ti se decak svidja?... a ti, ono, nastran, volis devojcice...
I ako ti izleti nekada da izgovoris nesto tako, svi te pogledaju cudno i popreko,
misle da je to mozda prolazna faza, da ces ipak naci decka...
A onda se ti zaljubis u devojku, ali ne mozete da imate ni brak, ni da se drzite za
ruke kada hodate ulicom, ni da se ljubite u parku... jer, aman, to je gnusno,
.. i kako rekoste nastrano...
... eto, hipoteticki, pokusajte da zamisliste ovakav svet i sebe i njemu..
Kako bi se osecali?
Originally posted by čovek
Odgovoriću,ali trenutno se igram sa decom, znači nije odobreno.
Originally posted by čovekDa li si ti cuo za pojam vestacke oplodnje?
komentar na Odgovori:
1.Nisi oplođena na DRUGI NAČIN već si rođena tako što ti je majku oplodio MUŠKARAC.znači nastala si iz veze koje se gnušaš,znači svi smo začeti po principu muško/žensko.
Originally posted by čovekI ja hocu da vi koji mislite da ste "bogom dati" pocnete da gledate svoja posla, svoj zivot i svoj krevet i da ostavite druge da zive onako kako zele. I sta sad. Moja rec protiv tvoje?
3.Da,ali hoću da se bez stida nazivate pravim imenom a ne da se krijete iza reči gey.
Svi ovde koji ste nastrani ne verujete u Boga ili Isusa Hristosa i zato vam je teško da shvatite vašu prirodu te se branite samo njenim opravdanjem.
Originally posted by čovekI sta je sad ustvari bitno? Biti vernik ili ne? Sam sebe demantujes. Iz ovoga zakljucujem da ustvari uopste nije bitno da li je neko vernik ili je ateista nego je bitno da li je dobar ili los covek. I sam si to na kraju izmedju ovih redova rekao.
1. Gledao sam na tv-ekranu razgovor sa pripadnicima KKK (kju-kluks-klan) inače su tupani i umno bolesni veoma, koji kažu da veruju u Hristosa i slave ga u vidu katoličkog božića, a pre dve nedelje sam isto gledao ispovest FBI agenta koji posle desetogodišnjih muka jedva uhapsio jednog od hiljade katoličkih sveštenika koji su polno zlostavljali mlade dečake od 5 do 11 godina. I oni veruju u Hristosa čak ga slave i propovedaju.
Inkvizicija je takođe verovala u Hristosa.
Originally posted by čovekI za kraj
I za kraj kakav je komentar zašto koristiš plastikanerske faluse.
Originally posted by čovekHriscanstvo i jeste bila jeres.
Nekada dok su progonili Hrišćane,progonitelji su ih nazivali sektašima.
Originally posted by Andjelikapost godine
Evo citam, i stvarno se cudim.
U praznom autobusu, koji stoji na pocetnoj stanici, covek stoji i uhvatio se cvrsto za
sipku i ne pusta, kao da se autobus trese kao blesav. A mesta za sedenje koliko hoces,
sofer napolju na pus pauzi, nema penzionera, nije nikakav udarni vremenski period,
a covek sa obe ruke, grcevito sakama se drzi za sipku..
... da ga lezbejka pita, zasto covece?
Originally posted by J...
"plastikanerske faluse", tacnije samo jedan, pocela sam da koristim s prvenstvenom zeljom da ga imam na sebi a ne u sebi. Sto u praksi znaci da povremeno volim da budem u ulozi muskarca u seksu jer bih bila jako nesrecna ukoliko bih ceo zivot morala da budem "potcinjena", da "primam" tj. da budem jebana. Verovatno bih se ubila da sam prisiljena na to. Iz toga zakljucujem da jebati moze svako ko ima potrebu za tim, nebitno sta ima medju nogama. Jebanje postoji i na mentalnom nivou, to je tzv. jebanje u mozak, nesto sto ti pokusavas ovde da radis ali ja recimo volim to da sprovedem i prakticno tj. fizicki jer je, verujem mnogo zdravije nego da nekog "u mozak" ceo zivot. Ja time i sebi i svojoj devojci pricinjavam zadovoljstvo.
Originally posted by the1whowishedHrišćaninOriginally posted by čovekHriscanstvo i jeste bila jeres.
Nekada dok su progonili Hrišćane,progonitelji su ih nazivali sektašima.
A ja te, bez zelje da te proganjam, pitam da li si pravoslavac ili katolik, ili neki drugi hriscanin.
Originally posted by J...Seme Zivota se plasi Plodnog Tla?
Izgleda da se Covek plasi da ga Zena ne vidi dok je na ovom forumu pa zato nema vremena da odgovori.![]()
Originally posted by J...Izbegnut filosofiranjem ti odgovaram,plastični ud je isto kao kad bih ga,živog i mesnatog, stavio u kesu umesto u divno žensko međunožje.Originally posted by čovek
Odgovoriću,ali trenutno se igram sa decom, znači nije odobreno.![]()
Dok cekam da smislis svoje odgovore ( dok ih iskopas iz neke knjige, Biblije i sl. ) nastavicu sa postavljanjem novih pitanja:
Originally posted by čovekDa li si ti cuo za pojam vestacke oplodnje?
komentar na Odgovori:
1.Nisi oplođena na DRUGI NAČIN već si rođena tako što ti je majku oplodio MUŠKARAC.znači nastala si iz veze koje se gnušaš,znači svi smo začeti po principu muško/žensko.
Originally posted by čovekI ja hocu da vi koji mislite da ste "bogom dati" pocnete da gledate svoja posla, svoj zivot i svoj krevet i da ostavite druge da zive onako kako zele. I sta sad. Moja rec protiv tvoje?
3.Da,ali hoću da se bez stida nazivate pravim imenom a ne da se krijete iza reči gey.
Svi ovde koji ste nastrani ne verujete u Boga ili Isusa Hristosa i zato vam je teško da shvatite vašu prirodu te se branite samo njenim opravdanjem.
Originally posted by čovekI sta je sad ustvari bitno? Biti vernik ili ne? Sam sebe demantujes. Iz ovoga zakljucujem da ustvari uopste nije bitno da li je neko vernik ili je ateista nego je bitno da li je dobar ili los covek. I sam si to na kraju izmedju ovih redova rekao.
1. Gledao sam na tv-ekranu razgovor sa pripadnicima KKK (kju-kluks-klan) inače su tupani i umno bolesni veoma, koji kažu da veruju u Hristosa i slave ga u vidu katoličkog božića, a pre dve nedelje sam isto gledao ispovest FBI agenta koji posle desetogodišnjih muka jedva uhapsio jednog od hiljade katoličkih sveštenika koji su polno zlostavljali mlade dečake od 5 do 11 godina. I oni veruju u Hristosa čak ga slave i propovedaju.
Inkvizicija je takođe verovala u Hristosa.
Da li ti dozvoljavas mogucnost da postoje i ljudi koji su ateisti, koji ne veruju u Boga? Ili ljudi koji nisu Hriscani ali veruju u nekog drugog Boga? I svi oni objasnjavaju ovaj svet na svoj nacin, neki religijom, ovom ili onom a neki naukom. Da li ti to mozes da prihvatis ili su za tebe svi oni bolesnici? Ako mozes to da prihvatis, onda moras da prihvatis i njihovo vidjenje homoseksualnosti koje je drugacije nego tvoje.
Originally posted by čovekI za kraj
I za kraj kakav je komentar zašto koristiš plastikanerske faluse.moram opet ja na ovo da ti odgovorim. Nadam se da to nece biti previse za tvoj bogougodni mozak i unapred se izvinjavam zbog vulgarnog recnika.
"plastikanerske faluse", tacnije samo jedan, pocela sam da koristim s prvenstvenom zeljom da ga imam na sebi a ne u sebi. Sto u praksi znaci da povremeno volim da budem u ulozi muskarca u seksu jer bih bila jako nesrecna ukoliko bih ceo zivot morala da budem "potcinjena", da "primam" tj. da budem jebana. Verovatno bih se ubila da sam prisiljena na to. Iz toga zakljucujem da jebati moze svako ko ima potrebu za tim, nebitno sta ima medju nogama. Jebanje postoji i na mentalnom nivou, to je tzv. jebanje u mozak, nesto sto ti pokusavas ovde da radis ali ja recimo volim to da sprovedem i prakticno tj. fizicki jer je, verujem mnogo zdravije nego da nekog "u mozak" ceo zivot. Ja time i sebi i svojoj devojci pricinjavam zadovoljstvo. Svakako da ovu vulgarnu rec mozes zameniti i necim suptilnijim, recimo vodjenje ljubavi, ali htela sam da budem slikovita.
Reci mi sad covece, da li je to nesto lose? Ali lose u svojoj sustini?
Samo pokusaj ovaj put da izbegnes Biblijska objasnjenja i potrudi se da ne reagujes povredjenim egom muskarca, tacnije, nemoj da se uplasis da ti mozda "preuzimam" posao.![]()
Originally posted by ns.happyjeste to je isto kao kada bi jeo sendvic sa sve kesom ili celofanom.Originally posted by čovekmislis kondom? kontracepcija je stvar opste kulture. probaj. ne moras bas da se razmnozavas.
,plastični ud je isto kao kad bih ga,živog i mesnatog, stavio u kesu umesto u divno žensko međunožje.
Izbegnut filosofiranjem ti odgovaram,plastični ud je isto kao kad bih ga,živog i mesnatog, stavio u kesu umesto u divno žensko međunožje.
Ne prija mi ovakvo izražavanje, ali nadam se da sam preveo na tvoj jezik da bi razumela.(prim.prev)
Originally posted by čovekKapiram! Ona se ponasa kao Jahve, a ti kao Gospod.
.....,a ona praktičar,mada njena praktičnost bi za vas bila verovatno pogubna.
Originally posted by the1whowishedjab' rekla da smo zapatili si jednog pravoslavnog zilota. ove budalaste kvaziarhaične stilske bravure mi nekako na to vuku:
A ja te, bez zelje da te proganjam, pitam da li si pravoslavac ili katolik, ili neki drugi hriscanin.
Nemogoh u tajnosti ideju svoju kriti,već je na videlo dajem.
Gledao sam na tv-ekranu
Originally posted by Lepa Krepa
...more bit da je u pitanju grešni rab božji koji se tim putem uputio - to što još ne bi da kolje, no samo da ubitačno smara po forumu, ukazuje na mogućnost tranzicijskog perioda i nedovršenog procesa preobraženja ka konačnom "pravoslavlje ili smrt" ishodištu.
Originally posted by Lepa Krepa
jab' rekla da smo zapatili si jednog pravoslavnog zilota. ove budalaste kvaziarhaične stilske bravure mi nekako na to vuku:
Nemogoh u tajnosti ideju svoju kriti,već je na videlo dajem.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!