Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By ?ovek
Originally posted by J...
Covece,

posto vidim da si i moja pitanja izignorisao i nemas nista da dodas na ono sto sam gore napisala, shvaticu to kao tvoje precutno odobravanje.

:right:

Odgovoriću,ali trenutno se igram sa decom, znači nije odobreno.
By ?ovek
Originally posted by Andjelika
Procitala sam pre neki dan fenomenalan komentar na jednom sajtu...

Evo, zamislimo da je cela planeta homoseksualna, i da je manjina heteroseksualna,
(zamislimo samo).. Kako bi se ti COVECE osecao da te od malih nogu pitaju,
gde ti je decko, koji ti se decak svidja?... a ti, ono, nastran, volis devojcice...
I ako ti izleti nekada da izgovoris nesto tako, svi te pogledaju cudno i popreko,
misle da je to mozda prolazna faza, da ces ipak naci decka...
A onda se ti zaljubis u devojku, ali ne mozete da imate ni brak, ni da se drzite za
ruke kada hodate ulicom, ni da se ljubite u parku... jer, aman, to je gnusno,
.. i kako rekoste nastrano...

... eto, hipoteticki, pokusajte da zamisliste ovakav svet i sebe i njemu..

Kako bi se osecali?

Nemogoh u tajnosti ideju svoju kriti,već je na videlo dajem.

Ako vas samo na ovom forumu ima 13 000. nastranih, a bezmalo,po tvojoj proceni najmanje 500 000. u Srbiji, osnujte stranku i izađite na izbore, to će vam biti tačno merilo u kom ste broju ,a kad udeđete u parlament, onda polako i sigurno,verujem da pobeđujete i Čedomira Jovanovića.

Što se priče tiče ,osećao bih se užasno,samo tvoj hipotetički svet je i dalje hipotetički jer je Zemaljska kugla ustvari čistilište i pakao,i ovde je samo priprema za novo stanje posle života.Nikad neće biti mira na zemlji, uvek će biti vas nastranih i onih umno bolesnih koji će vas goniti,lopova,čedomoraca ,ubica i nas ljudi po Bogu ugodnih.
I u starom Egiptu,staroj Grčkoj,Rimu,Persiji uvek je bilo isto kao i danas,menja se samo koreografija i scena, ljubav i mržnja kao i sve ružno i lepo je isto.
Vi se zalažete za jedno čovek za drugo.Akcija i reakcija.
Korisnikov avatar
By deran
Ako si ti predstavnik "po Bogu ugodnih ljudi",ja sam zahvalan što sam nastran... :sudija:

P.S."Ne mogoh",ne "Nemogoh"...
By J...
Originally posted by čovek

:cekam:

Dok cekam da smislis svoje odgovore ( dok ih iskopas iz neke knjige, Biblije i sl. ) nastavicu sa postavljanjem novih pitanja:

komentar na Odgovori:
1.Nisi oplođena na DRUGI NAČIN već si rođena tako što ti je majku oplodio MUŠKARAC.znači nastala si iz veze koje se gnušaš,znači svi smo začeti po principu muško/žensko.
Da li si ti cuo za pojam vestacke oplodnje?
3.Da,ali hoću da se bez stida nazivate pravim imenom a ne da se krijete iza reči gey.
I ja hocu da vi koji mislite da ste "bogom dati" pocnete da gledate svoja posla, svoj zivot i svoj krevet i da ostavite druge da zive onako kako zele. I sta sad. Moja rec protiv tvoje?

Svi ovde koji ste nastrani ne verujete u Boga ili Isusa Hristosa i zato vam je teško da shvatite vašu prirodu te se branite samo njenim opravdanjem.
1. Gledao sam na tv-ekranu razgovor sa pripadnicima KKK (kju-kluks-klan) inače su tupani i umno bolesni veoma, koji kažu da veruju u Hristosa i slave ga u vidu katoličkog božića, a pre dve nedelje sam isto gledao ispovest FBI agenta koji posle desetogodišnjih muka jedva uhapsio jednog od hiljade katoličkih sveštenika koji su polno zlostavljali mlade dečake od 5 do 11 godina. I oni veruju u Hristosa čak ga slave i propovedaju.
Inkvizicija je takođe verovala u Hristosa.
I sta je sad ustvari bitno? Biti vernik ili ne? Sam sebe demantujes. Iz ovoga zakljucujem da ustvari uopste nije bitno da li je neko vernik ili je ateista nego je bitno da li je dobar ili los covek. I sam si to na kraju izmedju ovih redova rekao.

Da li ti dozvoljavas mogucnost da postoje i ljudi koji su ateisti, koji ne veruju u Boga? Ili ljudi koji nisu Hriscani ali veruju u nekog drugog Boga? I svi oni objasnjavaju ovaj svet na svoj nacin, neki religijom, ovom ili onom a neki naukom. Da li ti to mozes da prihvatis ili su za tebe svi oni bolesnici? Ako mozes to da prihvatis, onda moras da prihvatis i njihovo vidjenje homoseksualnosti koje je drugacije nego tvoje.

I za kraj kakav je komentar zašto koristiš plastikanerske faluse.
I za kraj :) moram opet ja na ovo da ti odgovorim. Nadam se da to nece biti previse za tvoj bogougodni mozak i unapred se izvinjavam zbog vulgarnog recnika.

"plastikanerske faluse", tacnije samo jedan, pocela sam da koristim s prvenstvenom zeljom da ga imam na sebi a ne u sebi. Sto u praksi znaci da povremeno volim da budem u ulozi muskarca u seksu jer bih bila jako nesrecna ukoliko bih ceo zivot morala da budem "potcinjena", da "primam" tj. da budem jebana. Verovatno bih se ubila da sam prisiljena na to. Iz toga zakljucujem da jebati moze svako ko ima potrebu za tim, nebitno sta ima medju nogama. Jebanje postoji i na mentalnom nivou, to je tzv. jebanje u mozak, nesto sto ti pokusavas ovde da radis ali ja recimo volim to da sprovedem i prakticno tj. fizicki jer je, verujem mnogo zdravije nego da nekog "u mozak" ceo zivot. Ja time i sebi i svojoj devojci pricinjavam zadovoljstvo. Svakako da ovu vulgarnu rec mozes zameniti i necim suptilnijim, recimo vodjenje ljubavi, ali htela sam da budem slikovita.

Reci mi sad covece, da li je to nesto lose? Ali lose u svojoj sustini?

Samo pokusaj ovaj put da izbegnes Biblijska objasnjenja i potrudi se da ne reagujes povredjenim egom muskarca, tacnije, nemoj da se uplasis da ti mozda "preuzimam" posao. :giggle:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nekada dok su progonili Hrišćane,progonitelji su ih nazivali sektašima.
Hriscanstvo i jeste bila jeres.
A ja te, bez zelje da te proganjam, pitam da li si pravoslavac ili katolik, ili neki drugi hriscanin.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Jbt, kako mi fasovasmo ovog?

Anđeliki svaka čast na strpljenju :hail:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Evo citam, i stvarno se cudim.

U praznom autobusu, koji stoji na pocetnoj stanici, covek stoji i uhvatio se cvrsto za
sipku i ne pusta, kao da se autobus trese kao blesav. A mesta za sedenje koliko hoces,
sofer napolju na pus pauzi, nema penzionera, nije nikakav udarni vremenski period,
a covek sa obe ruke, grcevito sakama se drzi za sipku..

... da ga lezbejka pita, zasto covece?
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Andjelika
Evo citam, i stvarno se cudim.

U praznom autobusu, koji stoji na pocetnoj stanici, covek stoji i uhvatio se cvrsto za
sipku i ne pusta, kao da se autobus trese kao blesav. A mesta za sedenje koliko hoces,
sofer napolju na pus pauzi, nema penzionera, nije nikakav udarni vremenski period,
a covek sa obe ruke, grcevito sakama se drzi za sipku..

... da ga lezbejka pita, zasto covece?
post godine :up:
Korisnikov avatar
By IriS

"plastikanerske faluse", tacnije samo jedan, pocela sam da koristim s prvenstvenom zeljom da ga imam na sebi a ne u sebi. Sto u praksi znaci da povremeno volim da budem u ulozi muskarca u seksu jer bih bila jako nesrecna ukoliko bih ceo zivot morala da budem "potcinjena", da "primam" tj. da budem jebana. Verovatno bih se ubila da sam prisiljena na to. Iz toga zakljucujem da jebati moze svako ko ima potrebu za tim, nebitno sta ima medju nogama. Jebanje postoji i na mentalnom nivou, to je tzv. jebanje u mozak, nesto sto ti pokusavas ovde da radis ali ja recimo volim to da sprovedem i prakticno tj. fizicki jer je, verujem mnogo zdravije nego da nekog "u mozak" ceo zivot. Ja time i sebi i svojoj devojci pricinjavam zadovoljstvo.

mmmmmmmmmm :drkanje:
By ?ovek
Originally posted by the1whowished
Nekada dok su progonili Hrišćane,progonitelji su ih nazivali sektašima.
Hriscanstvo i jeste bila jeres.
A ja te, bez zelje da te proganjam, pitam da li si pravoslavac ili katolik, ili neki drugi hriscanin.
Hrišćanin
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Kula Strazara? :rock: :cigareta:
:hmm:

Pitam te, jer se tvoje insistiranje na nekim veoma problematicnim pojmovima moze meriti jedino sa insistiranjem prosecnog preudohriscanskog misionara.

E, pa... na pogresna si vrata zakucao! :hvala: :smeh:
Korisnikov avatar
By Delete
E, pa... na pogresna si vrata zakucao! :hvala: :smeh:
:doh:
By alexandermagic
Čovek se uživio da je neki Mesija, šta li? Par posjeta psihijatru bi eventualno moglo riješiti i taj problem.

Banirati po kratkom postupku. :elvis:
By J...
Izgleda da se Covek plasi da ga Zena ne vidi dok je na ovom forumu pa zato nema vremena da odgovori. :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Izgleda da se Covek plasi da ga Zena ne vidi dok je na ovom forumu pa zato nema vremena da odgovori. :lol:
Seme Zivota se plasi Plodnog Tla?
Kako to moze biti? :)
By ?ovek
Imam modem vezu od 52 kb/s i stalne probleme sa prekidom iste,a stah me samo od Boga i sebe samog.Inače moja žena je praktičnija po pitanju nastranih tako da bi ona to rešila veoma brzo,ja sam filozof,a ona praktičar,mada njena praktičnost bi za vas bila verovatno pogubna.
By ?ovek

:cekam:

Dok cekam da smislis svoje odgovore ( dok ih iskopas iz neke knjige, Biblije i sl. ) nastavicu sa postavljanjem novih pitanja:

komentar na Odgovori:
1.Nisi oplođena na DRUGI NAČIN već si rođena tako što ti je majku oplodio MUŠKARAC.znači nastala si iz veze koje se gnušaš,znači svi smo začeti po principu muško/žensko.
Da li si ti cuo za pojam vestacke oplodnje?
3.Da,ali hoću da se bez stida nazivate pravim imenom a ne da se krijete iza reči gey.
I ja hocu da vi koji mislite da ste "bogom dati" pocnete da gledate svoja posla, svoj zivot i svoj krevet i da ostavite druge da zive onako kako zele. I sta sad. Moja rec protiv tvoje?

Svi ovde koji ste nastrani ne verujete u Boga ili Isusa Hristosa i zato vam je teško da shvatite vašu prirodu te se branite samo njenim opravdanjem.
1. Gledao sam na tv-ekranu razgovor sa pripadnicima KKK (kju-kluks-klan) inače su tupani i umno bolesni veoma, koji kažu da veruju u Hristosa i slave ga u vidu katoličkog božića, a pre dve nedelje sam isto gledao ispovest FBI agenta koji posle desetogodišnjih muka jedva uhapsio jednog od hiljade katoličkih sveštenika koji su polno zlostavljali mlade dečake od 5 do 11 godina. I oni veruju u Hristosa čak ga slave i propovedaju.
Inkvizicija je takođe verovala u Hristosa.
I sta je sad ustvari bitno? Biti vernik ili ne? Sam sebe demantujes. Iz ovoga zakljucujem da ustvari uopste nije bitno da li je neko vernik ili je ateista nego je bitno da li je dobar ili los covek. I sam si to na kraju izmedju ovih redova rekao.

Da li ti dozvoljavas mogucnost da postoje i ljudi koji su ateisti, koji ne veruju u Boga? Ili ljudi koji nisu Hriscani ali veruju u nekog drugog Boga? I svi oni objasnjavaju ovaj svet na svoj nacin, neki religijom, ovom ili onom a neki naukom. Da li ti to mozes da prihvatis ili su za tebe svi oni bolesnici? Ako mozes to da prihvatis, onda moras da prihvatis i njihovo vidjenje homoseksualnosti koje je drugacije nego tvoje.

I za kraj kakav je komentar zašto koristiš plastikanerske faluse.
I za kraj :) moram opet ja na ovo da ti odgovorim. Nadam se da to nece biti previse za tvoj bogougodni mozak i unapred se izvinjavam zbog vulgarnog recnika.

"plastikanerske faluse", tacnije samo jedan, pocela sam da koristim s prvenstvenom zeljom da ga imam na sebi a ne u sebi. Sto u praksi znaci da povremeno volim da budem u ulozi muskarca u seksu jer bih bila jako nesrecna ukoliko bih ceo zivot morala da budem "potcinjena", da "primam" tj. da budem jebana. Verovatno bih se ubila da sam prisiljena na to. Iz toga zakljucujem da jebati moze svako ko ima potrebu za tim, nebitno sta ima medju nogama. Jebanje postoji i na mentalnom nivou, to je tzv. jebanje u mozak, nesto sto ti pokusavas ovde da radis ali ja recimo volim to da sprovedem i prakticno tj. fizicki jer je, verujem mnogo zdravije nego da nekog "u mozak" ceo zivot. Ja time i sebi i svojoj devojci pricinjavam zadovoljstvo. Svakako da ovu vulgarnu rec mozes zameniti i necim suptilnijim, recimo vodjenje ljubavi, ali htela sam da budem slikovita.

Reci mi sad covece, da li je to nesto lose? Ali lose u svojoj sustini?

Samo pokusaj ovaj put da izbegnes Biblijska objasnjenja i potrudi se da ne reagujes povredjenim egom muskarca, tacnije, nemoj da se uplasis da ti mozda "preuzimam" posao. :giggle:
Izbegnut filosofiranjem ti odgovaram,plastični ud je isto kao kad bih ga,živog i mesnatog, stavio u kesu umesto u divno žensko međunožje.
Ne prija mi ovakvo izražavanje, ali nadam se da sam preveo na tvoj jezik da bi razumela.(prim.prev)
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Evo tri sentence velikih filosofa...
(da pokusamo da ovu diskusiju dignemo na visi nivo,
ako je ikako moguce)

"Ograniceni umovi ne priznaju nista,
sto nadmasuje njihovu moc shvatanja"

Kalil Dzibran

Bolje ziveti sa sobom u istinim, nego sa gomilom u lazi
Platon

Sloboda nam je vec data, ona ide uz zivot koji nam je dat.
Treba samo izjednaciti te dve stvari i ne dozvoliti drugima
da polazu pravo na to sto je jedino i iskonski samo nase...

(jedna draga drugarica)

Opet cu ponoviti. Kada bi svi funkcionisali kao mravi, po ustaljenoj matrici,
nikakvog napretka ne bi bilo sto se tice nase vrste..

Upotreba prvog orudja, se moze takodje nazvati "nastranoscu", nacin paljenja
vatre, do kosmickih putovanja... koja su posebna vrsta "nastranosti"

Niko nema pravo, da tumaci sta je dobro, a sta lose, sta je nastrano, a sta toboz,
prirodno izmedju dve odrasle, samosvesne jedinke, koje gaje medjusobnu ljubav
i tu ljubav projektuju kroz izvesne radnje. Nekada je to seks, nekada je to mirisanje
cveca ili zajednicko spremanje hrane.. nebitno..

Svi polazemo pravo na svoja tela, pravo na svoje emocije...

Ono sto nemamo pravo je da drugima cinimo zlo i nazao...

Homoseksualaca ima i medju popovima, vernicima, hriscanima, vojnicima,
na Kosovu bez struje, na polutarima, u svim socijalnim strukturama,
medju Romima, medju Eskimima... medju pingvinima, medju galebovima...

Zasto bi to nekome bilo cudno i "nastrano"?

Nije zarazno, nije prenosivo dodirom ili kasljanjem, nema osnovu u genetskom kodu,
ne moze se postati zbog mode i trenda...

... pa zasto to onda nekome smeta?

Trebalo bi valjda, da vam smetaju ratovi, losi ljudi, ljudi koji propagiraju mrznju,
zlobu... a mediji su nam puni takvih sadrzaja, scena nasilja, ubistava, mucenja,
i to vam ne smeta, to vam nije nastrano, a nastrano je kad se neko obostrano
voli i postuje...

kakav ste vi covek?
Korisnikov avatar
By ns.happy
,plastični ud je isto kao kad bih ga,živog i mesnatog, stavio u kesu umesto u divno žensko međunožje.
mislis kondom? kontracepcija je stvar opste kulture. probaj. ne moras bas da se razmnozavas.
By penez27
Originally posted by ns.happy
,plastični ud je isto kao kad bih ga,živog i mesnatog, stavio u kesu umesto u divno žensko međunožje.
mislis kondom? kontracepcija je stvar opste kulture. probaj. ne moras bas da se razmnozavas.
jeste to je isto kao kada bi jeo sendvic sa sve kesom ili celofanom.

al zato ja kad to radim to radim tako dobro da izvlacis posteljinu iz guzice posle ... covek oces da dozivis nirvanu
By J...

Izbegnut filosofiranjem ti odgovaram,plastični ud je isto kao kad bih ga,živog i mesnatog, stavio u kesu umesto u divno žensko međunožje.
Ne prija mi ovakvo izražavanje, ali nadam se da sam preveo na tvoj jezik da bi razumela.(prim.prev)

Da, razumem te za "divno zensko medjunozje" i ja ga volim. :giggle:

Ali ti covece na zalost mene nista ne razumes. Kada budes imao vremena, procitaj malo bolje sta je sve ovde napisano pa ti mozda bude vremenom jasnije.

Ti si ovde na ovom gay forumu dobio priliku i da kazes sta imas i da budes saslusan i da dobijes neke opsirne i miroljubive odgovore ali ti i dalje nastavljas mene i sve nas da vredjas nazivajuci nas nastranim. Ne vidim kako to mozes da nazivas covecnim i postenim odnosom i ponasanjem.

Nemam vise nista da ti kazem.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
.....,a ona praktičar,mada njena praktičnost bi za vas bila verovatno pogubna.
Kapiram! Ona se ponasa kao Jahve, a ti kao Gospod. :radosnice:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
jab' rekla da smo zapatili si jednog pravoslavnog zilota. ove budalaste kvaziarhaične stilske bravure mi nekako na to vuku:
Gledao sam na tv-ekranu

doduše, preterano je pacifističan za zilota. more bit da je u pitanju grešni rab božji koji se tim putem uputio - to što još ne bi da kolje, no samo da ubitačno smara po forumu, ukazuje na mogućnost tranzicijskog perioda i nedovršenog procesa preobraženja ka konačnom "pravoslavlje ili smrt" ishodištu.
By XanaX
ja nemam živaca čitati sve četiri stranice... jedino, ako sam dobro primjetio; čovjek je napisao da su mu priču o Sodomi i Gomori i spričali TATA i MAMA...

Wow...

Meni je isto tako tata ispričao Akedat, priču o Abrahamovoj žrtvi sina Yitzkhaka...

(jedno jutro, probudio sam se sapet remenima na kamenom oltaru, a tata je držao oštricu pod mojim vratom i polako mi ispričao priču...)
By alexandermagic
Originally posted by Lepa Krepa
...more bit da je u pitanju grešni rab božji koji se tim putem uputio - to što još ne bi da kolje, no samo da ubitačno smara po forumu, ukazuje na mogućnost tranzicijskog perioda i nedovršenog procesa preobraženja ka konačnom "pravoslavlje ili smrt" ishodištu.
:lol:

( :kiss: )
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Lepa Krepa
jab' rekla da smo zapatili si jednog pravoslavnog zilota. ove budalaste kvaziarhaične stilske bravure mi nekako na to vuku:
:smeh: :smeh: :smeh:
Овај стилски поступак зове се плетеније словес.
Осим што је ово некако кржљаво плетеније. :sveca:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
to je zbog bolne tranzicije. kad kompletira preobraženije, biće bolje i pletenije.
By J...
@ Lepa Krepa

Ne citiraj covekovu recenicu uz moj nick. :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
auh, vidi stvarno.
evo prepravih, pardonnez moi!

:cheer:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!