Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
"A OTKUD JA ZNAM ZA DRUGE JEL ZNAŠ DA NE VOLIM LJUDE nikoga nisam pitala"
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
cimerka, prva poruka pre nekih 9 sati: kad se vraćaš?
no ja heh naravno nisam videla i sledeća stiže sad pre nekih sat vremena: dobro kupi hleb

<3
Korisnikov avatar
By Horcrux
Vas kredit je dopunjen sa 200,00 din i vazi do 6.10.2015. Platite po dobijanju slipa. TID: 182006914836XX. Kupite nove Uzmi promocije na *100#. Info mts.rs/uzmi
Korisnikov avatar
By gossip
"Verovao ili ne, sanjao sam te nocas... Ti ali potpuno drugacije izgledas. :D O detaljima ne bih."
Korisnikov avatar
By mOwbid
"u 3.21 stižem. hoćeš doći po mene?"
Korisnikov avatar
By bern
"ja sam na toj i toj plaži"
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
sa nepoznatog broja neki očajni pokušaj

"Ko je to? Ja stvarno ne znam odakle mi broj. :S"

ala je ljudima dosadno u životu. :nope:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
'Nije toliko bitno, otisla sam da se odmorim malo, ali nisam znala da ces mi toliko faliti...'
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
"Spavala si pre nego što si išla za torbu i kad si došla sa faksa. Malo je to čudno, od čega si umorna? A isto je čudno što prvi put kad sam zvala broj je bio zauzet."

:radosnice: molim vas udarite me iz sve snage da mi bol skrene misli sa razmišljanja o tome koliko bolestan control freak trebaš biti da se okrećeš ovakvim teorijama zavere
a mene valjda istovremeno zvala i drugarica, šesnes propuštenih poziva sam imala kad sam ustala
Korisnikov avatar
By Horcrux
Ne znam ni sam :lol: Ove nedelje sam poslao 442 poruke :lol:
Korisnikov avatar
By Horcrux
From: Tata

"G*vno jedno smrdljivo, p*cka ti materina bolesna. Kome ti pretis, alo bre? Zadni put ti kazem, zavrsili smo za sva vremena, nemoj da ti je palo na pamet da trazis vise nesto od mene skote jedan nezahvalni. Budem li te video, ubicu te golim rukama p*dercino jedna nenormalna. Dabog da ti se guzicetina debela raspala od bolestina sunce li ti j*bem."

Molim moderatore da me ne banuju, ili da me bar upozore da izbrisem post u slucaju da je uvredljiv, ali samo zelim da pokazem kakve poruke meni salje rodjeni otac...
Korisnikov avatar
By Horcrux
Niko ne pita umem li ili ne, jednostavno moram. Najveci problem mi je sto finanisjski zavisim od njih, tako da mi je uvek strah da prestanu da finansiraju moje skolovanje, kiriju, itd.
Korisnikov avatar
By gossip
"zauzet si"

posto je inace cudno kada neko telefonira :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2667471#p2667471]Horcrux napisao:[/url]From: Tata

"G*vno jedno smrdljivo, p*cka ti materina bolesna. Kome ti pretis, alo bre? Zadni put ti kazem, zavrsili smo za sva vremena, nemoj da ti je palo na pamet da trazis vise nesto od mene skote jedan nezahvalni. Budem li te video, ubicu te golim rukama p*dercino jedna nenormalna. Dabog da ti se guzicetina debela raspala od bolestina sunce li ti j*bem."

Molim moderatore da me ne banuju, ili da me bar upozore da izbrisem post u slucaju da je uvredljiv, ali samo zelim da pokazem kakve poruke meni salje rodjeni otac...
Je li imaš gde da se skloniš? Šta se događa?
By Aven
Dekice su preslatke ♥, a stan izgleda fenomenalno. Hvala ti na tolikom trudu.
Sad je ovo prava jazbina za mede. : )))

Cimerica nakon što je ušla u preuređen i čist stan. Nadam se da će me takav i dočekati sutra. :'D
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 27
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!