Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Pauceti
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2325031#p2325031]Tomek napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2325011#p2325011]Eifranloo napisao:[/url]bastovan
:love:
da ti recituje Tagorea
...
Sluga
Da ti sluzim u dokolici.
Odrzavacu svezu travu na tvom putu,kojim
jutrom seces i gde sumorno cvece pri svakom
tvom koraku klicanjem pozdravlja stopala
tvoja.
Ljuljacu te na ljuljasci u hladu saptaparne,
kroz cije ce se lisce probijati ran mesec da
celiva rub haljina tvojih.
Punicu ti mirisnim uljem kandilo kraj postelje
i cudnim cu ti slikama sarati podnozje
pastom od safrana i sandala.

Kraljica
A kakva ce ti biti nagrada?

Sluga
Da smem drzati tvoje sacice male kao nezne
lotosove pupoljke, i preko clanaka nogu tvojih
navlaciti cvetne lance;da ti smem tabane
obojiti crvenim sokom asokovog cveta i poljupcima
otrti trun prasine, koji na njima mozda jos
okleva...
ran mesec, mirisno ulje, safran, lotos, cvetni lanci :love:
hvala vi ovo je divno :leviathan:

@constantine: ne bih se bunio i da taj nije bastovan :kopa:
Маркантни зликовац!
Slika

Шалу на страну. Свеједно шта ради, осим ако није илегално јер мора да ми буде компатибилан и да има колико-толико слободног времена за мене. :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
BizMismen.

Osim toga može policajac, vojnik ili vatrogasac, ali uz neku pristojnu titulu u okviru svog poziva... da ne bude baš potpuno bottom :lol:

Mada ako mi je privlačan i zarađuje sasvim dovoljno (što je po mom poimanju srednjestojeći stalež), nebitno je.
By str00ja
Bilo sta vezano za muziku, muzicar, izvodjac na kom god instumentu, moze i obrazovan u okviru toga, ili teoreticar muzike, a moze i samo izvodjac, sta god, nek radi u muzickoj skoli ili se gubi u bendu, DJ ili operski pevac, muzika samo nek je! :love:
Misim bez zezanja, do sada sam se uvek najbolje kontao sa ljudima na ovaj ili onaj nacin vezanim za muziku, i znam da bih uzivao pored nekog takvog.

Misim to je moja idealtipska fantazija, a nek bude sta oce dok god stvarno gotivi ono sto radi i ima rezultate koje zeli.
Nekako mi se čini da su ljudi koji se bave nekim običnim, ne toliko popularnim i atraktivnim zanimanjima, potentniji. Tako da radnici u JKP-u, radnici na građari, sezonski radnici i sl. dolaze uvek u obzir.
Korisnikov avatar
By Tungi
I srećniji su nekao, deni. :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2380623#p2380623]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2380606#p2380606]Null napisao:[/url]ćetvoronožno oralnozadovoljavaćko titralo :retard:
I još ako ne ume da priča i ima refleks odobravajućeg klimanja glavom dok ja pričam, savršeno! :awesome:
pa dobro sad, neću retarda :smeh:
šalio sam se naravno (mačvanski akcenat)
ne znam, boli me dupe čime se bavi dok god je iskren i čisto wc i kuva i sedi i čeka me da se vratim iz kafane
Korisnikov avatar
By Madonna
:lol: mada mislim da oni otegnu to O malo više
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Bitno je da ima posao. Ne mogu ja sa pasivnima.
A ni fakultet nije zanemarjiv cinilac, mada ne odlucujuci.
Korisnikov avatar
By ordnick
Идеално занимање? Неко супротно од мог ... И добро би било да пристојно зарађује, да можемо да одемо на г.о. на Хаваје или у Аустралију - да не морам ја да финансирам све.

Што овако говорим? Ваљда са годинама ипак малко разум преовлада ... :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Mora da ima neku strast u životu. Nije bitno kada je shvatio, niti kako je došao do nje, niti čime se trenutno bavi, da bi to postigao, ali je bitno da ima neki cilj u životu.

A ostalo ćemo lako, možda čak i skupa.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Vidiš, ja kontam da ne bih smeo dozvoliti profesionalnom maseru da me masira, jer bih počeo da stenjem ko Monika. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!