U peder parku je nastao kratak spoj. Ljudi su sedeli i posmatrali sve to...slucajno nalete jedan na drugog Nenad i njegov bivsi Predrag.. Pogledali su se, i u jednom momentu su shvatili da je vreme postalo nebitno, i da je sudbina uzela stvari u svoje ruke... Brzo su se okrenuli, i otisli u zbunje...Medjutim, bila je zima i od zbunja su ostale samo gole grancice......i bez obzira na hladnocu, prcali su se ko zecevi dok...... su pahulje razigrano padale na njihova isprepletana tela i topile se pri prvom kontaktu sa njihovo vrelom kozom......a onda je nešto čudno počelo da se dešava sa Predragom. Obuzimao ga je neki životinjski bes i želja za krvlju...
Za to vreme, ja sam se osećao veoma nelagodno, jer sam dobro znao da šta god kažem - dobiće oštru koitalnu konotaciju. I onda im se jedan penzioner približio...Na prvi pogled mu se cinilo da su to muskarac i zena, a posle...je nastavio svojim putem i častio sebe mafinom.
"Bio je ovo sunčan dan", mislio je.
Skljokani penzioner uze, gledajući kako Sunce obasijava pahulje, jedan poveći zalogaj mafina, i tu pogleda ka nebu. U tom trenutku ga je raznela na komade lansirana daska od wc šolje sa svemirske stanice "Mir" koja je letela brzinom od 2000 km/h. Od siline udarca starac eksplodira i sveza, topla krv zasu sneg, cvece i ljude okolo. Predrag, osetivsi miris krvi, pozele da je polize kad ga odjednom pogodi starcev mozak u glavu.
Od siline udarca, on se onesvesti, a Nenad zakuka, posto je shvatio ...
Tako je otpočela apokalipsa.
A Nenad je iznenada postao apokalipsicna monahinja masturbatorka, intenzivna masturbatorka koja usisava vreme, a izbacuje lekoviti nektar ljubavi.
U isto vreme dok je Madona sisala krv prvorođenih devica, začu se udar suza Dzelajze Rouz, lepooke muze iz podzemlja foruma koja, posto je jel'te muza, naisla je na Pegaza (konja), koji je udario kopitom, stvorio Izvor, koji je Dzelajzu inspirisao da upozna Dantea! A upoznala ga je, kako nije i jako ju je zavoleo! Dante je znao vestinu pogleda tako sto je iskopao sebi oči i gledao je praznim očnim dupljama. Onda je ona počela da povraća spermu pegazovu - Pavićevski, nema šta.
Treba posvetiti vremena gajenju bilja za pospešivanje alchajmerove bolesti - manje će boleti apokalipsa koja je podređena ikebani. Cveće oplemenjuje. Rešava agresije jer je nežno.

Morala sam
..Cvece ukrasava svet, samo sarenilo njega uzbudjuje cak i mene.
Ubrala sam jednu laticu, i stavila ih u gacice, tada sam shvatila...moj penis je stameno i bez ikakvih sumnji, kao putokaz, usmeravao moj pogled u pravcu Konaka knjeginje Ljubice...
Ispred konaka kneginje Ljubice, i čitavog tog kraja Dante se sjajno oseća i voli da šeta i unterhaltuje sja.
Lady voli da se seta tim krajem.. Uhvatila je singija za ruku, i odvela ga kod dzelata. Dok je singi cvileo, dzelat ga je napaljeno gledao...inace, dzelat je medju Forumskim zivljem poznat pod korisnichkim imenom str00ja...nemoj lupati gluposti, str00ja je med i mleko. Voli da se oblaci kao pcelica....
I nosi cipkaste carape...
Volim ih i ja, volim i haltere.. Treba dodatno da kupim.. neke igracke i jos lisice i lanac.
Odlazim u erotik shop i sudaram se sa hodajucim penisom u lateksu! Odnosno, covek u obliku penisa, ili je barem obukao kostim neki. I on mi tu kaze jednu mudru poslovicu: