Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by mmiki
Pederi se medju sobom ne postuju, medju nama nema demokratije, a ocekujemo da budemo jednaki sa ostalima....
Potpuno se slazem.
Originally posted by transparentvolimo mi da fircamo vas str8 ... i u brojevima a bogami i u slovima
vala ocu
'...........ionako sam vise str8 ............. slovima-straight
Originally posted by mmikislazem se.
Ono o cemu ova tema govori je ono sto se u samoj temi desava....
Forumas je izneo svoje misljenje. Onaj ko se slaze ce reci zasto se slaze. A oni koji se ne slazu ce izneti brdo paljbi i pokusati neistomisljenika da "spuste" kako god znaju...
E o tome i ja govorim, tek kad budemo tolerantniji jedni prema drugim i postovati tudje misljenje i na diplomatski nacin iznoseci svoje, mozemo ocekivati da ce tolerancije biti prema svima nama.
Originally posted by transparentslazem se.
fhhikuydsfbqretkjk,dfgdfg
Originally posted by ZemunacE jbg, brate Zemunac, ne znam kako se pishe ali znam kako se stavljaOriginally posted by greek_loverAjlajner! AJlajner!!!
Da budemo mushkarci, a?
Da se odreknemo pudrijera, srebrnih alajnera,svog tog shtrasa i glitera koji ceka samo na nas????
Budi ti muskarac, ako ti je toliko stalo!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by greek_loverMoracesh da mi objasnish jednom na kafi.Originally posted by ZemunacE jbg, brate Zemunac, ne znam kako se pishe ali znam kako se stavljaOriginally posted by greek_loverAjlajner! AJlajner!!!
Da budemo mushkarci, a?
Da se odreknemo pudrijera, srebrnih alajnera,svog tog shtrasa i glitera koji ceka samo na nas????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Zemunacspremi pletivo, kuvaj kafu, ja donosim AJLANER i poducavamOriginally posted by greek_loverMoracesh da mi objasnish jednom na kafi.Originally posted by ZemunacE jbg, brate Zemunac, ne znam kako se pishe ali znam kako se stavljaOriginally posted by greek_loverAjlajner! AJlajner!!!
Da budemo mushkarci, a?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by UlixOriginally posted by transparentNe naravno. Meni bi prvom isla na nerve da ides okolo i slihtas se. Ali mozes da se suzdrzis od donosenja ishitrenih zakljucaka. Pametni ljudi ne stvaraju sebi neprijatelje dok se ne uvere u tacnost svojih zakljucaka.
a jel?????? da vam se malo slihtam.ovo je moje trenutno misljenje koje necu menjati do daljnjeg...
A ti nas optuzujes, koliko shvatam, da smo napadni, agresivni, ishitreni i glupi. I tako...![]()
Originally posted by *STATUS*U tolikoj mjeri samom činjenicom da smo pederi. Kada to shvatite, u što čisto sumnjam da će se dogoditi do vašeg sudnjeg dana, mnoge će vam stvari biti jasnije. Homofobija je starija od bilo kojeg mrežnog medija.
Koliko smo sami doprineli HOMOFOBIJI !?
Originally posted by ValZato da bi ti uvidela da nisi u pravu.Originally posted by iWannaA zashto ti na pitanje odgovarash (kontra)pitanjem?Originally posted by Vala zasto ti njihovo misljenje smatras (kontra)napadom?
Kao chetvrto, zashto nikada ne mozhete da prihvatite tudje mishljenje bez (kontra)napada?![]()
![]()
![]()
Originally posted by Valkredibilitet je jako bitan...Originally posted by UlixOriginally posted by transparentNe naravno. Meni bi prvom isla na nerve da ides okolo i slihtas se. Ali mozes da se suzdrzis od donosenja ishitrenih zakljucaka. Pametni ljudi ne stvaraju sebi neprijatelje dok se ne uvere u tacnost svojih zakljucaka.
a jel?????? da vam se malo slihtam.ovo je moje trenutno misljenje koje necu menjati do daljnjeg...
A ti nas optuzujes, koliko shvatam, da smo napadni, agresivni, ishitreni i glupi. I tako...![]()
Kao prvo, ne volim globalizaciju. Ali, ako (iz)uzmemo polovinu foruma, mislim da "pochetna" izjava i nije tako daleko od istine.
Kao drugo, zbog chega bi neko sebi stvarao neprijatelje, ukoliko kazhe shta misli?![]()
Kao trecje, doshla(doshao) da nam popravi prosek.![]()
Kao chetvrto, zashto nikada ne mozhete da prihvatite tudje mishljenje bez (kontra)napada?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!