Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By J...
Originally posted by mmiki
Pederi se medju sobom ne postuju, medju nama nema demokratije, a ocekujemo da budemo jednaki sa ostalima....

....koji se uvek izuzetno postuju i veoma su demokratski orijentisani. :novine:
Korisnikov avatar
By transparent
Pederi se medju sobom ne postuju, medju nama nema demokratije, a ocekujemo da budemo jednaki sa ostalima....

Potpuno se slazem.

pa konacno neko da to uvidi..svi samo da drkaju ,podsmevaju se i ovo ono....ali samo preko foruma...zato su i pederi.hi hi hi.a ovako na ulici ti se sklanjaju na 5 m kad prodjes da te ne dokace pa da ih slucajni popreko ne pogledas.......dajte budite malo muskarci!
Korisnikov avatar
By greek_lover
:drama:
Oh, svi oni koji tako lepo uvidjaju ....
bacite ih lavovima!!!
:burner:
By J...
Originally posted by transparent

dajte budite malo muskarci!
A ti dosao da prevaspitash pedere? :kokice:
Korisnikov avatar
By transparent
ne........to se ne moze.........iz licnog iskustva nego....malo da ne lajete ako nemate zube.nishta vise
Korisnikov avatar
By greek_lover
Da budemo mushkarci, a?
Da se odreknemo pudrijera, srebrnih alajnera, svog tog shtrasa i glitera koji ceka samo na nas????

Budi ti muskarac, ako ti je toliko stalo!!!!

:pucaodsmeha: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By transparent
vala ocu
'...........ionako sam vise str8 ............. slovima-straight
Korisnikov avatar
By greek_lover
vala ocu
'...........ionako sam vise str8 ............. slovima-straight
volimo mi da fircamo vas str8 ... i u brojevima a bogami i u slovima :smeh:
Korisnikov avatar
By mmiki
Ono o cemu ova tema govori je ono sto se u samoj temi desava....

Forumas je izneo svoje misljenje. Onaj ko se slaze ce reci zasto se slaze. A oni koji se ne slazu ce izneti brdo paljbi i pokusati neistomisljenika da "spuste" kako god znaju...

E o tome i ja govorim, tek kad budemo tolerantniji jedni prema drugim i postovati tudje misljenje i na diplomatski nacin iznoseci svoje, mozemo ocekivati da ce tolerancije biti prema svima nama.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Evo nama online psihijatra. I to besplatnog, zdravstveno osiguranje nije neophodno. :lol:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by greek_lover
Da budemo mushkarci, a?
Da se odreknemo pudrijera, srebrnih alajnera,svog tog shtrasa i glitera koji ceka samo na nas????

Ajlajner! AJlajner!!! :lol:
By iWanna
Ono o cemu ova tema govori je ono sto se u samoj temi desava....

Forumas je izneo svoje misljenje. Onaj ko se slaze ce reci zasto se slaze. A oni koji se ne slazu ce izneti brdo paljbi i pokusati neistomisljenika da "spuste" kako god znaju...

E o tome i ja govorim, tek kad budemo tolerantniji jedni prema drugim i postovati tudje misljenje i na diplomatski nacin iznoseci svoje, mozemo ocekivati da ce tolerancije biti prema svima nama.
slazem se.
fhhikuydsfbqretkjk,dfgdfg
slazem se.

a sad ocekujem nekog od moderatora da tolerantno i diplomatski smesti ovu temu u dyr
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Zemunac
Da budemo mushkarci, a?
Da se odreknemo pudrijera, srebrnih alajnera,svog tog shtrasa i glitera koji ceka samo na nas????

E jbg, brate Zemunac, ne znam kako se pishe ali znam kako se stavlja :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Da budemo mushkarci, a?

E jbg, brate Zemunac, ne znam kako se pishe ali znam kako se stavlja :lol: :lol: :lol:
Moracesh da mi objasnish jednom na kafi. :lol:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Da budemo mushkarci, a?

Moracesh da mi objasnish jednom na kafi. :lol:
spremi pletivo, kuvaj kafu, ja donosim AJLANER i poducavam :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
Gospode, Stefi, sta je vishe sa tom tvojom 5-om zvezdicom? :friends:
Čista urota.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Ulix
a jel?????? da vam se malo slihtam.ovo je moje trenutno misljenje koje necu menjati do daljnjeg...
Ne naravno. Meni bi prvom isla na nerve da ides okolo i slihtas se. Ali mozes da se suzdrzis od donosenja ishitrenih zakljucaka. Pametni ljudi ne stvaraju sebi neprijatelje dok se ne uvere u tacnost svojih zakljucaka.

A ti nas optuzujes, koliko shvatam, da smo napadni, agresivni, ishitreni i glupi. I tako... :nokti:

Kao prvo, ne volim globalizaciju. Ali, ako (iz)uzmemo polovinu foruma, mislim da "pochetna" izjava i nije tako daleko od istine.

Kao drugo, zbog chega bi neko sebi stvarao neprijatelje, ukoliko kazhe shta misli? :nerd:

Kao trecje, doshla(doshao) da nam popravi prosek. :giggle:

Kao chetvrto, zashto nikada ne mozhete da prihvatite tudje mishljenje bez (kontra)napada? :sigh:
By iWanna
Originally posted by Val
Kao chetvrto, zashto nikada ne mozhete da prihvatite tudje mishljenje bez (kontra)napada? :sigh:
a zasto ti njihovo misljenje smatras (kontra)napadom? :bubbles:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by *STATUS*
Koliko smo sami doprineli HOMOFOBIJI !?
U tolikoj mjeri samom činjenicom da smo pederi. Kada to shvatite, u što čisto sumnjam da će se dogoditi do vašeg sudnjeg dana, mnoge će vam stvari biti jasnije. Homofobija je starija od bilo kojeg mrežnog medija.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by iWanna
Originally posted by Val
A zashto ti na pitanje odgovarash (kontra)pitanjem? :nerd:
By iWanna
Originally posted by Val
Originally posted by iWanna
Originally posted by Val
A zashto ti na pitanje odgovarash (kontra)pitanjem? :nerd:
Zato da bi ti uvidela da nisi u pravu. :hypno:
Korisnikov avatar
By transparent
iWanna je skolski primer kontrasa i borca protiv svega postojeceg ovozemaljskog i onozemaljskog ... nije jedinstven u tome..........ali prednjaci u kompeticiji
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Val
Originally posted by Ulix
a jel?????? da vam se malo slihtam.ovo je moje trenutno misljenje koje necu menjati do daljnjeg...
Ne naravno. Meni bi prvom isla na nerve da ides okolo i slihtas se. Ali mozes da se suzdrzis od donosenja ishitrenih zakljucaka. Pametni ljudi ne stvaraju sebi neprijatelje dok se ne uvere u tacnost svojih zakljucaka.

A ti nas optuzujes, koliko shvatam, da smo napadni, agresivni, ishitreni i glupi. I tako... :nokti:

Kao prvo, ne volim globalizaciju. Ali, ako (iz)uzmemo polovinu foruma, mislim da "pochetna" izjava i nije tako daleko od istine.

Kao drugo, zbog chega bi neko sebi stvarao neprijatelje, ukoliko kazhe shta misli? :nerd:

Kao trecje, doshla(doshao) da nam popravi prosek. :giggle:

kredibilitet je jako bitan...
kada neko dodje na forum i prvi post mu bude klasicno pljuvanje, taj, ili nema nimalo takta, ili nema nameru da siri prosvetiteljsku mudrost, vec je dosao da svima sve po spisku (u motive necu da ulazim)...
vredjanje upakovano u celofan konstruktivne kritike i ozbiljne analize, jer smo mi neprosvesceni samo cekali da neko prospe svoju mudrost i opservaciju po nama... hvala, ali ne hvala... :odbij:

:nokti:
Korisnikov avatar
By transparent
prvi post mi nije ovaj ali nebitno........ako te interesuje potrazi malo........sto se tice vase neprosvecenosti to je samo na cinjenicama neosnovana predpostavka...klasicno pjluvanje? ne ....... ova tema je trn u oku onima koji se pronalaze u njoj....sta da radim....svasta pisu i pljuju me i tako to.u fazonu sta ces ti ovde....ali dobro.....a da.nema na cemu i dr.put
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!