Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by J...
Mislim da su ovakvi testovi vise pokazatelji neke inteligencije u vezi snalazenja u prostoru jer zahtevaju da u glavi kombinujes i pomeras slike da bi dosao do resenja.
ja sam jedared radila neki mensin specijalni test koji se baš odnosio na snalaženje u prostoru i percepciju 3d objekata. ispala totalni retard. skor se dobijao u procentima - imala sam 60%. :zid:
mada mi i nije trebala mensa da mi to kaže, pošto sam u stanju da se izgubim i u sopstvenom bloku nakon 20 godina života u istom. bez sve šale.
By Çâðê_DUP
Originally posted by J...
Ima raznih vrsta inteligencije, za zivot je sigurno najbitnija tzv. interpersonalna inteligencija. Mislim da su ovakvi testovi vise pokazatelji neke inteligencije u vezi snalazenja u prostoru jer zahtevaju da u glavi kombinujes i pomeras slike da bi dosao do resenja.

Mozda isti nacin razmisljanja zahteva npr. sah.

Naravno, ne moze se izbeci faktor srece kod krajnjeg rezultata, ali svako najbolje zna da li je stvarno "video" resenje i pre nego sto ga je izabrao od ponudjenih ili je imao "vise srece nego pameti"
Za ovaj test treba dosta koncentracije, barem meni. Nema faktora srece, sigurno. Ja na ovom testu imam visok rezultat, a dan danas zgradu Beogradjanke cesto umem da omasim, jer sam rasejana. Hiljadu stvari mi se vrti po glavi tokom jedne obicne setnje. Ipak, ako se skoncentrisem, mogu da nadjem Beogradjanku, sigurno, pa i Tramp u Njujorku, iako ona verovatno misli drugacije.. :lol:

Ovo je test za proveru ISKLJUCIVO logicko matematske inteligencije i delimicno sam sigurna da ce test bolje resiti matematicari i tzv naucni tipovi kojis studiraju "naucne fakultete", iliti ljudi koji svakodnevno, npr, vezbaju matematiku. Sto, naravno, generalno moze biti tacno, a u mom slucaju nije. Ja mrzim matematiku (doduse, zbog profesora koji mi je ulila tu mrznju za vo vjek vjekova!)

Dakle, ovaj rezultat pokazuje samo jednu vrstu inteligencije. Ja pokusavam da iskopam neki na netu koji bi testirao i druge vrste inteligencije, pa se na kraju dobije neka prava slika koliko je covek inteligentan. Ali, svi testovi koji podsecaju na testove drugacijeg tipa inteligencije su na engleskom jeziku, sto mislim da moze biti problem ;)

Takodje, ja sam nekad imala uzasno dobru memoriju, sad mi je ta sposobnost opala. A inteligencija je nepromenljiva, jel? Stoga, ako neko ima dobru memoriju moze da ispadne inteligentniji nego sto u stvari jeste.

I ko uopste pravi ove testove IQ i cime se rukovodi, delimicno mi je misterija.

btw, za svaki zadatak sam pronasla resenje pre nego sto sam kliknula, sem jednog (mozda i dva, cini mi se, a to su ovi zadaci pri kraju)koga zaista nisam mogla da provalim, iako sam imala resenje za jedan deo "slike". Ali, dobro, tih par zadataka na kraju ostaju za one preko 150 ;) I tih par koje nisam mogla da skapiram ili sam se dvoumila izmedju resenja, sam prosto isla na srecu.

Nego..da zakljucim..kreativna inteligencija je nemerljiva ;)
Korisnikov avatar
By Dzi
..tih, 102 .. a, mrzim matish..
By ...Sitnicava...
Napregla sam se kao vo da odradim neki test da bi mi posle pola sata saopštili da se rezultat dobija u vidu sms poruke koja koša skromnih 400 dinara. :cupakosu:

Uglavnom, strah me i da radim ove matematičko logičke, pošto su za mene razlomci najsloženija matematička problematika. :kesa:
Korisnikov avatar
By Srklet
prijatelj me nafurao, kad smo se bili napusili kod idioti, da rijesavam iq test. rezultat je bio 93. :lol:
Korisnikov avatar
By badu
S obzirom da sam ga uradila za 12 minuta, da se nisam mogla skoncentrisati previše i da sam ofrlje radila, 105 je sasvim solidno. Ali opet, to je test preko neta. U to verujem kao u štrumfove.
Korisnikov avatar
By Kekica
Samo 102 :( ali uradila sam ga za 10min,bas smara test.
Ne verujem u ovo :durenje:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
140 :klap:

al ovo mi bezveze, sve na isti fazon se resava.
Korisnikov avatar
By blenta
136 za 7 min

s tim da sma imao srece jer sam zadnja tri izlupao
sta ja mislim da bi bilo
bez da trazim zakonitost

attention span mi je blagi uzas
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!