Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2713658#p2713658]NatashaMTF napisao:[/url]- pod brojem jedan - turbo folk, per se.
- pod brojem dva, nalepnice BEBA U AUTU i sve one infantocentricne stvari koje vas podsecaju na to da su deca slatka, te da ih morate imati. Ne mrzim decu, vec nametanje i razmetanje istima.
-pod brojem tri, svakako je bilo sta versko-nacionalisticko-propagandne prirode - ili ukratko, ako drugi sme na posao da dodje u majici na kojoj je Putin ili pise Obraz, zasto je moja "Star Spangled Banner" majica na kojoj pored stilizovane zastave pise samo "The American Beauty" - problem?
-pod brojem cetiri - novi automobili, svi po defaultu - svi se odusevljavaju gomilama opreme, klimom, i silnom elektronikom sa skracenicama u nazivu, ja mislim da su bezoblicna siva masa plastike.
- pod pet- UGG Boots. Da nije jun, da su prisutnije, i vise bi se kotirale.
- pod sest - reality programi - bar ih je moguce izbeci, osim kad kupujete na kiosku pa vidite naslovnicu kurira - Sokantno, Stanija pusila kamondzijama u klozetu bifea Volan u Zelenom Dol, mi mislili da je devica!
- pod sedam - svi nasi uspesni sportisti, a narocito teniseri - mrzim ih samo zato sto me masa mediokriteta osudjuje sto me boli uvo za njih, inace bi me.... bolelo uvo za njih.
Odlicno napisano! :trep:
samo na ovo, polit. off
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2713658#p2713658]NatashaMTF napisao:[/url]
-pod brojem tri, svakako je bilo sta versko-nacionalisticko-propagandne prirode - ili ukratko, ako drugi sme na posao da dodje u majici na kojoj je Putin ili pise Obraz, zasto je moja "Star Spangled Banner" majica na kojoj pored stilizovane zastave pise samo "The American Beauty" - problem?
e, znao sam da je u Srbiji i entitetu RS bolesno društvo, ali ovoliko...... jeBOte bre....... :pljuje:

ONT, mnogi TV showovi gde se tipični heteroseksizam kurči i pizdi......
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ izbeglica*

RATNIH izbeglica*

ljudi koji ne zele da umru u sred rata*
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Đed mi je porijeklom iz Stare Hercegovine, a baba iz Istočne, nije baš da me mimoišao hercegovački krš :D
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Nije me mimoišla ni ta čaša, ali ima tu još. :D

edit: Istorijska oblast, dio nekadašnje Hercegovine, kad je ta oblast bila cjelovita, pod vlašću bosanskohercegovačkih vladara i kasnije kao otomanska provincija. Pod pridjevom Stara misli se na 'nekadašnja'. U današnjim granicama obuhvatala je pola Boke (Herceg Novi + Risan), Nikšić, Šavnik, Plužine, Žabljka i Pljevlja - u CG, u Srbiji Prijepolje, a u BiH današnju Foču i Kalinovik, neki tu dodaju i Rudo i Čajniče.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
lamborghini. ogavnog li auta, nemate ukus pozz
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2743735#p2743735]mean95 napisao:[/url]star wars, fallout 4..
Realno rtako sam i ja razmisljao isto ali ne mogu da mrzim film ili igricu,vec mis metaju ti fanovi ili vernici star wars-a i fallout 4,uglavnom ne volim fanove,meni je to preterano prelazi granice onoga sto aj smatram normalnim,lepo sto volis igricu ili neku fransizu ali da se brises toalet papirom na kome pise Han Solo vala ga pretera
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2743741#p2743741]Zvonki napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2743735#p2743735]mean95 napisao:[/url]star wars, fallout 4..
Realno rtako sam i ja razmisljao isto ali ne mogu da mrzim film ili igricu,vec mis metaju ti fanovi ili vernici star wars-a i fallout 4,uglavnom ne volim fanove,meni je to preterano prelazi granice onoga sto aj smatram normalnim,lepo sto volis igricu ili neku fransizu ali da se brises toalet papirom na kome pise Han Solo vala ga pretera
Upravo. Sto se tice Star Wars mislim da neka nostalgicnost preovladava pa ga precenjuju, a najgore je ako kazes da nije nista posebno odmah krene salva negativnih komentara. -.-
Korisnikov avatar
By antibiotic
amy schumer, uopste stand up komediju internacionalno.

zapravo, komedija na tv-u i bioskopima kao da vise ne postoji,
ili je problem u meni sto mi nista nije smesno.
Korisnikov avatar
By antibiotic
posebno kad su slapstick i parodije pomesane u jednom filmu bude totalni urnebes :lol:
meni je "space balls" i dalje jedan od najsmesnijih filmova, onda "airplanes","top secret", "the menaning of life"... i jedan americki - from the hood, sa crnim glumcima, ali nikako ne uspevam da ga pronadjem.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pihtije

glavno jelo na slavama, ali ja ga nekako preskačem :D
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!