- 23 Avg 2015, 01:29
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2713658#p2713658]NatashaMTF napisao:[/url]- pod brojem jedan - turbo folk, per se.Odlicno napisano!
- pod brojem dva, nalepnice BEBA U AUTU i sve one infantocentricne stvari koje vas podsecaju na to da su deca slatka, te da ih morate imati. Ne mrzim decu, vec nametanje i razmetanje istima.
-pod brojem tri, svakako je bilo sta versko-nacionalisticko-propagandne prirode - ili ukratko, ako drugi sme na posao da dodje u majici na kojoj je Putin ili pise Obraz, zasto je moja "Star Spangled Banner" majica na kojoj pored stilizovane zastave pise samo "The American Beauty" - problem?
-pod brojem cetiri - novi automobili, svi po defaultu - svi se odusevljavaju gomilama opreme, klimom, i silnom elektronikom sa skracenicama u nazivu, ja mislim da su bezoblicna siva masa plastike.
- pod pet- UGG Boots. Da nije jun, da su prisutnije, i vise bi se kotirale.
- pod sest - reality programi - bar ih je moguce izbeci, osim kad kupujete na kiosku pa vidite naslovnicu kurira - Sokantno, Stanija pusila kamondzijama u klozetu bifea Volan u Zelenom Dol, mi mislili da je devica!
- pod sedam - svi nasi uspesni sportisti, a narocito teniseri - mrzim ih samo zato sto me masa mediokriteta osudjuje sto me boli uvo za njih, inace bi me.... bolelo uvo za njih.