Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
jbte...izađem po hleb uhvati me policija u mašinu da prisustvujem pretresu pošpto jedna komšika prijavila da je muž jurio lovačkom puškom pijan.Jebem ti život nikad u životu nisam video toliku gomilu oružija i municije na jednom mestu...
Korisnikov avatar
By gossip
Hajde igraj sa mnom
Nisi odavno
Korisnikov avatar
By gossip
summer goals 2018:

da dam makar 6/12 ispita
da krenem da volontiram u veterinarskoj ambulanti
beachbody
sad imam tamno smedju boju kose,da do leta izguram svetlo smedju/tamno plavu bez blajhanja naravno
Korisnikov avatar
By gossip
Okacio sam iznad laptopa kosture raznih zivotinja sa sve latinskim nazivima. Da gledam u to cak i kad ne ucim. Neko kad bi usao,pomislio bi da sam u satanistickoj sekti. :D
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Samo opusteno, meni je soba redovno bila izlepljena sa ~80ak razlicitih hemijskih formula i pKa brojeva, pa bi normalni ljudi nekad mislili da se malo drogiram :)

Ont:
Pocela da plasim ljude svojim podocnjacima. #nemoguvise
Prva osoba koju sam uplasila - ja. :radosnice:
Ne htedoh da kvarim temu, pa bolje ovde da napisem:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2807120#p2807120]IMPACT napisao:[/url]Знам да се по данашњем правопису пише СРПСКИ међутим ми нисмо Српи већ Срби па ни наш језик не може бити Српски већ Србски.
Vrlo je jednostavna stvar zasto se pise 'srpski', a ne 'srBski' i zasto smo mi 'Srbi', a ne 'Srpi', a to se zove - jednacenje suglasnika po zvucnosti.
Korisnikov avatar
By gossip
1. Da skratimo pricu: Komsija se skrsio niz stepenice,rasekao celo (ili kako ja volim da kazem regio frontalis),uvedem ti ja njega kod mene u stan,zaustavim krvarenje,previjem ga etc.nema znakova potresa mozga, bio sam siguran da je povrsinska rana ali posto je glava u pitanju da se ne igram pozovem hitnu da dodje. Naravno,sav njihov posao sam ja vec odradio kada su dosli posle skoro sat vremena nakon poziva i doktorka mi je rekla da sam "pogresio" profesiju i da sam trebao da upisem prekvalifikaciju za med. tehnicara a ne veterinarskog. Hteo sam da joj odgovorim da ne volim ljude ali sam se suzdrzao i samo nasmejao.
2. Pomeram dupe 88+ zbog godina.....nagrabusio sam sledece godine :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
Ako nekome treba nova korpa za pesak za mace neka mi pise u inbox. :) (poklanjam)
Korisnikov avatar
By gossip
Danas je veliki katolicki praznik "Pepelnica", i mene mama zamoli da idem sa njom na liturgiju,da ne ide sama. I kada sam usao u crkvu prvo sta sam ugledao jeste decko sa kojim sam se kuckao na Grindru. xD A bio je i jedan prelep u koga sam se "zaljubio".
Znam da je nezrelo sa moje strane ali u nekim momentima su svi toliko ozbiljni bili da sam hteo da puknem od smeha,pa sam se pravio da citam Bibliju. :lol: doduse bilo je i lepih poruka od svestenika

sve u svemu rekao sam mami da moze slobodno jos koji put da me pozove na liturgiju :D
Korisnikov avatar
By voodoo
nabavili neki paket sa beskonacno poruka i poziva...drumski razbojnik /baka/ zvala rodbinu -redom, mislim da je pricala pet sati okruglo....
  • 1
  • 1003
  • 1004
  • 1005
  • 1006
  • 1007
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!