Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by Zwezdica
Riba B se smuva sa ribom C
Riba B je luda za ribom C, ali nisu zajedno.
:misli:

riba B je bila sa ribom i A i C i sada se prima na Javorku, riba B je bila i sa ribom A i sa ribom C i sa Javorkom
Rekla si isto. :D
Riba B je luda za ribom C, ali nisu zajedno.
Riba C je luda za ribom B, svojom prvom ljubavlju, ali penis, riba A voli ribu B i plus se pali na Javorku...
Misliš luda za ribom A.

:lood: Luuuuuuuuud svet, luuuuuuud. A Javorka pametna dusa, pobegla u pm, jer joj je trebalo mes. dana da shvati ko koga tu. :lol:
Javorka je trebala biti sa C, tako bih spojio sve tačke.. :rida:

Je l da da sam dobro spojio sve? :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by Kragi

Ti si mico uzela za primer lezbejke, kod pedera ta faza krece ranije. obicno negde oko 25e godine shvate da imaju potrebu za kitom u dupetu, neretko u toku sexa sa ribom i onda krene agonija. dok se srede u teretani i pokupuju silan acesoar vec imaju 27-28 god a onda bi da nadoknade sve propusteno :smeh: i tako krene spanska serija :kokice:
:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

It's funny coz it's true. :radosnice:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

ja i dve drugarice jedno vece pravile Our Chart sa oko 100 cura koje znamo uzivo i sa fb-a i dosle do zakljucka da smo u 90% slucajeva povezane sa svakom gay curom preko maximum 5 osoba :kesa:

:krezavi:
Ja znam da svaka osoba sa kojom imam zajedničke prijatelje tebe i Black Lady da je jge sto posto. :D
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by KorvinOdAmbera
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

ja i dve drugarice jedno vece pravile Our Chart sa oko 100 cura koje znamo uzivo i sa fb-a i dosle do zakljucka da smo u 90% slucajeva povezane sa svakom gay curom preko maximum 5 osoba :kesa:

:krezavi:
Ja znam da svaka osoba sa kojom imam zajedničke prijatelje tebe i Black Lady da je jge sto posto. :D

Hahaha ne znam sa Sanju, ali u Blekinom slucaju je sooo true :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
To se da lako rešiti.

Odeš na Nalog>Podešavanja privatnosti>Prikaži podešavanja>See your friend list>Samo ja

;)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja se svojih prijatelja ne stidim :lol: they are gay, but that's ok :andjelak:

a sad sam ih brojala i imam 68 str8 osoba :yay:

previse off-ova, ja se izvinjavam :kesa:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Jao, Swanheart je onlajn. :awesome:
Ali ona neeeeeece pricati moje nemoguce price. :lol:

Ispricacu jednu ja:

Ukratko, moja drugarica T. se smuva sa jednom drugom T1, koja krene da zivi sa mnom jer nije imala gde da zivi, a moja cimerka je bas bila napustila faks i vratila se odakle je dosla.
I nista. Zivimo mi tako, T1 i dalje ne pokazuje nikakve znake promene: smerna e, mila i paljiva.
I onda ostavi T. Tek ako. I dobro je sto je tako.
I mi jos zivimo zajedno, T1 i ja.

I jednom prilikom svidi mi se, strasno mi se svidi jedna devojka. Lepa kao pet lepih. Lajt gotik. Ma! :pervert: I kao smuvamo se.
...
...
..
..
i nista, posle sedam dana ova mrestane da mi se javlja na telefon, ja dodjem kuci i saznam da su se ona i T1 smuvale, i T1 se iseli. :neznam:
By Swanheart
Originally posted by Orlando the Lady

Jao, Swanheart je onlajn. :awesome:
Ali ona neeeeeece pricati moje nemoguce price. :lol:

Ispricacu jednu ja:

Ukratko, moja drugarica T. se smuva sa jednom drugom T1, koja krene da zivi sa mnom jer nije imala gde da zivi, a moja cimerka je bas bila napustila faks i vratila se odakle je dosla.
I nista. Zivimo mi tako, T1 i dalje ne pokazuje nikakve znake promene: smerna e, mila i paljiva.
I onda ostavi T. Tek ako. I dobro je sto je tako.
I mi jos zivimo zajedno, T1 i ja.

I jednom prilikom svidi mi se, strasno mi se svidi jedna devojka. Lepa kao pet lepih. Lajt gotik. Ma! :pervert: I kao smuvamo se.
...
...
..
..
i nista, posle sedam dana ova mrestane da mi se javlja na telefon, ja dodjem kuci i saznam da su se ona i T1 smuvale, i T1 se iseli. :neznam:

:lol:

jaooooo secam se te epizode i tvoje blago blentave face kad si saznala za to :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
te price su cudo, i uzivam da ih slusam :lol:
Obicno me Orlando uputi u iste ^^

OT:
Ja neam take price, semplovala sam odkojekuda lezbejke.
By Swanheart
meni je fascinantno to sto se Orlando uvek nadje u nekim bozemesacuvaj pricama
Korisnikov avatar
By Sunce
Uvod:

Upoznam decka na rodjendanu, dopadne mi se do fascinacije.

Jedan moj poznanik sa gadjenjem kaze da je decko kao Frankenstajn, drugi ga manipulativno pali posto zna da je decko osetljiv. Izasli u grad, nikad sami, nego sa ovim drugim manipulativnim, uputili se prema nekom gej kaficu.

Rezultati i diskusija:

Decko koji mi se dopao nece da cuje za to gej mesto, neprijatno mu je, i gotovo placljivim tonom govori da ne zeli. Manipulativni navaljuje, krece da se prenemaze da ne cuje dobro posto koristi slusni aparat (a prethodno mi priznaje da je na ispitima cesto namerno molio asistente da profesori glasnije pricaju jer mu je kao aparat nesto pokvaren). Ja budala branim decka koji mi se dopada i smirujem njihovu raspravu, ne zelim da idem ako se njemu ne ide. Manipulativni prica sve ono sto decko ne voli: da se prejeo mesa i kako ce odmah po povratku u stan da slisti neku kobasicu (znajuci da je decko vegeterijanac), i svasta nesto. Citava setnja se pretvorila u taj njihov zucni dijalog.

Decko koji mi se dopao je nastavio intenzivno da se druzi sa manipulativnim, i zamerio mi je - rekao je da se njemu zapravo islo na to gej mesto, kako se oni nisu raspravljali itd. Posle par godina je i sam shvatio ko je i sta je.

Sa poznanikom koji je za njega pricao da je kao Frankenstajn kasnije se intenzivno druzio.

Ove godine je preneo nekom decku da sam zaljubljen u njega. Onda je taj decko preneo to decku koga sam upoznavao i on mi je to rekao. Gluvi telefoni.
Na srecu, nisam zaljubljen u tog fascinacija - decka.

Moguci zakljucci: Decko se druzio sa manipulativnim jer je imao prazan stan, tu je mogao da se vidja sa novopridoslim deckom.

Sa poznanikom koji ga je uporedjivao sa Frankenstajnom pocinje intenzivno druzenje pred kraj faksa buduci da je ovaj radio u mocnoj biblioteci i ima znanje da pregleda pisano.

:lol:
Korisnikov avatar
By acid drop
mene boli glava od ovih pričica.
riba A ribu B ribi C grize rep.
ne zna se ko tu koga hefta.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Sva sreca pa nisam u takvoj nekoj ludoj prici. :nope: Odvratno mi je to sve... :lol:
Kad cujem sta mi drugarica sve naprica, bude mi muka i shvatim koliko imam srece.

Ali Javorkina prica ubedljivo najbolja. :lol:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
sto se tice price iz uvodnog posta autorke teme - sta je tu cudno? osim ako nam autorka nije precutala neki interesantni detalj :D
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by acid drop

Ajde sto se hefta ko sa kim stigne, ali kad idu okolo i laprdaju o tome...
Korisnikov avatar
By bu
ovako..bile osobe a,b,c,i ja cu biti osoba d..
osobi D se svidjala osoba a..osobi b se svidjala osoba D.a osobi c se svidjala osoba a..a osobi se svidjala osoba D i osoba C...osoba c je bila u vezi sa osobom b..osoba a nije poznavala osobu b..a osoba d nie poznavala osobu c...osoba d se dopisivala i izlazila sa osobom a..a sa osobom b se samo dopisivala..osoba a se dopisivala isto i sa osobom c i vidjala...osoba b je sve to znala..da bi na kraju osoba D danas saznala da je osoba c raskinula sa osobom b da bi bila sa osobom a..a osoba a je dala korpu osobi c.a osobi d zabole za sve ovo uvo..lol

ako je neko nesto skontao ovde nek se javi..
By Swanheart
Originally posted by elektron84
Originally posted by acid drop

Ajde sto se hefta ko sa kim stigne, ali kad idu okolo i laprdaju o tome...

ajde sto se hefta ko sa kim stigne, ali kad se ne heftaju a okolo laprdaju da su se heftali a ostali "suva kurca"
e to mi nije jasno
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!