Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Zwezdica
Riba B se smuva sa ribom C
Originally posted by Zwezdica
Riba B je luda za ribom C, ali nisu zajedno.
Originally posted by ZwezdicaRekla si isto.
riba B je bila sa ribom i A i C i sada se prima na Javorku, riba B je bila i sa ribom A i sa ribom C i sa Javorkom
Originally posted by ZwezdicaMisliš luda za ribom A.
Riba B je luda za ribom C, ali nisu zajedno.
Riba C je luda za ribom B, svojom prvom ljubavlju, ali penis, riba A voli ribu B i plus se pali na Javorku...
Originally posted by ZwezdicaJavorka je trebala biti sa C, tako bih spojio sve tačke..
Luuuuuuuuud svet, luuuuuuud. A Javorka pametna dusa, pobegla u pm, jer joj je trebalo mes. dana da shvati ko koga tu.
![]()
Originally posted by Kragi
Ti si mico uzela za primer lezbejke, kod pedera ta faza krece ranije. obicno negde oko 25e godine shvate da imaju potrebu za kitom u dupetu, neretko u toku sexa sa ribom i onda krene agonija. dok se srede u teretani i pokupuju silan acesoar vec imaju 27-28 god a onda bi da nadoknade sve propustenoi tako krene spanska serija
![]()
Originally posted by jovanabeogradnaucicu, ako ti cepas drva i ne prevaris me sa osobom cije je ime Javorka
Moze, ali ako ces da mi pravis ajvar i sarme.:balkanac:
Originally posted by Sanja SteppenwolfinJa znam da svaka osoba sa kojom imam zajedničke prijatelje tebe i Black Lady da je jge sto posto.
ja i dve drugarice jedno vece pravile Our Chart sa oko 100 cura koje znamo uzivo i sa fb-a i dosle do zakljucka da smo u 90% slucajeva povezane sa svakom gay curom preko maximum 5 osoba![]()
![]()
Originally posted by KorvinOdAmbera
Originally posted by Sanja SteppenwolfinJa znam da svaka osoba sa kojom imam zajedničke prijatelje tebe i Black Lady da je gej sto posto.
ja i dve drugarice jedno vece pravile Our Chart sa oko 100 cura koje znamo uzivo i sa fb-a i dosle do zakljucka da smo u 90% slucajeva povezane sa svakom gay curom preko maximum 5 osoba![]()
![]()
![]()
Originally posted by KorvinOdAmbera
Originally posted by Sanja SteppenwolfinJa znam da svaka osoba sa kojom imam zajedničke prijatelje tebe i Black Lady da je jge sto posto.
![]()
![]()
Originally posted by jovanabeograd
Originally posted by Sanja Steppenwolfin
Originally posted by jovanabeograd
U sta se kladimo da sa mnom nisi?
![]()
ala cu zbog tebe ostati bez para
![]()
ako je osoba J bila sa 10+ devojaka iz Beograda, mozda bi se i kladila![]()
10+Slatka si
![]()
Nisam ja ti ja neka promiskuitetna lezbejka kao Bleki ili Orlando haha
Originally posted by Orlando the Lady
Jao, Swanheart je onlajn.![]()
Ali ona neeeeeece pricati moje nemoguce price.![]()
Ispricacu jednu ja:
Ukratko, moja drugarica T. se smuva sa jednom drugom T1, koja krene da zivi sa mnom jer nije imala gde da zivi, a moja cimerka je bas bila napustila faks i vratila se odakle je dosla.
I nista. Zivimo mi tako, T1 i dalje ne pokazuje nikakve znake promene: smerna e, mila i paljiva.
I onda ostavi T. Tek ako. I dobro je sto je tako.
I mi jos zivimo zajedno, T1 i ja.
I jednom prilikom svidi mi se, strasno mi se svidi jedna devojka. Lepa kao pet lepih. Lajt gotik. Ma!I kao smuvamo se.
...
...
..
..
i nista, posle sedam dana ova mrestane da mi se javlja na telefon, ja dodjem kuci i saznam da su se ona i T1 smuvale, i T1 se iseli.![]()
Originally posted by SwanheartI Jeleni je, isto tako.
meni je fascinantno to sto se Orlando uvek nadje u nekim bozemesacuvaj pricama
Originally posted by acid dropAjde sto se hefta ko sa kim stigne, ali kad idu okolo i laprdaju o tome...
mene boli glava od ovih pričica.
riba A ribu B ribi C grize rep.
ne zna se ko tu koga hefta.
Originally posted by acid dropsta tu ima da se mozga?
Originally posted by elektron84
Originally posted by acid dropAjde sto se hefta ko sa kim stigne, ali kad idu okolo i laprdaju o tome...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!