Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By elektron84
Verovatno sledeci:
Tamanoir - ako se bas ne desi da bude neki koncert u to vreme. Gledacu da ne bude :D
Dee bi pokupila lornu, jenny i Orange i dosle bi :)

A kad bi Wini dosla, ja verujem da bih ozivela u sekundi :lol:

Mozda bi jos neki dosli...ne znam. Samo ne govorite mojima kako se znamo :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Hys.
Jebote kako morbidna tema.
Ne mogu da odgovorim na nju zajebantski.

Lm, nadam se da bi se pojedini ljudi u moje ime dobro napili, kresnuli par puta sa random likovima, i jeli burek u 5 ujutru-recimo.Neke bahanalije moraju da budu. Na sa'ranu da mi dolaze ne moraju, ionako tamo necu biti.
Korisnikov avatar
By Blady
Pa dosli bi neki, sigurno...
Mozda bi cak i zeleli da mi dodirnu hladnu dojku u kovcegu, eto sto nisu za mog zivota :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Hys.

Jebote kako morbidna tema.
Ne mogu da odgovorim na nju zajebantski.

Lm, nadam se da bi se pojedini ljudi u moje ime dobro napili, kresnuli par puta sa random likovima, i jeli burek u 5 ujutru-recimo.Neke bahanalije moraju da budu. Na sa'ranu da mi dolaze ne moraju, ionako tamo necu biti.
car.
By LeDeNa_
Originally posted by Black Lady

Pa dosli bi neki, sigurno...
Mozda bi cak i zeleli da mi dodirnu hladnu dojku u kovcegu, eto sto nisu za mog zivota :lol:
idi bre crna...zamalo se ne udavih od smeha :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By mitrandir
"Na sahranu neću da zovem nikoga" kako rece jedan moj kolega :)
Elem, na sahranu će mi doći bar tri forumaša. Jedan od njih će da obuce crne gaće :lol: (ili možda bele-zna da volim bele). Neću sveštenika, 'oću da ide neka fina pesmica Selin Dion ili Šer :D
A posle sahrane, bilo bi lepo da se svi koji su me dobro znali skupe i pričaju o lepim stvarima, o glupostima koje sam govorio i radio. Hoću da se ljudi smeju.
BEZ PLAKANJA!
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by mitrandir

"Na sahranu neću da zovem nikoga" kako rece jedan moj kolega :)
Elem, na sahranu će mi doći bar tri forumaša. Jedan od njih će da obuce crne gaće :lol: (ili možda bele-zna da volim bele). Neću sveštenika, 'oću da ide neka fina pesmica Selin Dion ili Šer :D
A posle sahrane, bilo bi lepo da se svi koji su me dobro znali skupe i pričaju o lepim stvarima, o glupostima koje sam govorio i radio. Hoću da se ljudi smeju.
BEZ PLAKANJA!
e ja ne voli ni ser ni selin... moze samo pink ili gaga
Korisnikov avatar
By mitrandir
Onda od Gage I like it rough. Volim P!nk al' su one njene pesme koje volim nekako tužne.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by Galateja

Prvo bi neko otvorio temu gde onako stidljivo pita Da li je istina da je Galateja mrtva, onda bi bilo nekoliko svedenih odgovora u vidu pitanja šta, kako, kad. Onda bi osvanula nova R.I.P. tema gde bi me skoro svi voleli. Dina bi setno pisala o mojim pozitivnim osobinama. Bilo bi puno :( smajlija i postova u kome bi stajalo R.I.P. Ubrzo, tema bi napunila cca 7 R.I.P. strana, a onda bi se javili hejteri. Tako bi nastala svađa ripovci vs. hejteri na još cca7 strana. Usput bi bilo onih koji bi želeli da znaju sve detalje, zašto, kako, gde... Oko cca 15. strane tema bi počela da pada u zaborav.

hahhahahaha HAHAHAHAHAhahaha hahahaha
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by ultraviolet
Originally posted by Galateja

Prvo bi neko otvorio temu gde onako stidljivo pita Da li je istina da je Galateja mrtva, onda bi bilo nekoliko svedenih odgovora u vidu pitanja šta, kako, kad. Onda bi osvanula nova R.I.P. tema gde bi me skoro svi voleli. Dina bi setno pisala o mojim pozitivnim osobinama. Bilo bi puno :( smajlija i postova u kome bi stajalo R.I.P. Ubrzo, tema bi napunila cca 7 R.I.P. strana, a onda bi se javili hejteri. Tako bi nastala svađa ripovci vs. hejteri na još cca7 strana. Usput bi bilo onih koji bi želeli da znaju sve detalje, zašto, kako, gde... Oko cca 15. strane tema bi počela da pada u zaborav.

hahhahahaha HAHAHAHAHAhahaha hahahaha
sta se smejes... nabrajaj forumase odmah sada odmah
Korisnikov avatar
By Sunce
Kad ja umrem, cybermikan ce vas definitivno ubediti da gledate u Sunce. :)

Posle sahrane svi lepo da se izjebete - sto zbog toga sto vise necu moci, sto zbog toga sto sada - kada mogu - necu. :hiphip:
By Speculum Columbae
Ne znam da li bi iko i došao od forumaša.
Smrt je opskurna stvar - teško se ljudi nose sa njima i nerado idu na sarane voljenih, a kamoli poznanika.
Ako bi neko, slučajno došao, nadam se da ne bi bilo onih stereotipa, poput - ah, bio je tako mlad...i trista čudsesa...već da bi jednostavno došli iz poštovanja, videli i negde u svom umu sačuvali malo sećanje za mene.
Najradije bih, ipak želeo da niko ni ne dođe, već jednostavno da pomisle da sam prestao da pišem.
By Kragi
A palo mi na pamet nekoliko puta, posle nekih pauza ovde, da kažem statusu da otvori temu tipa 'RIP Kragi' i da izmisli neku priču o mojoj navodnoj smrti :smeh:
al sam odustao :sigh:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Meni bi popaj dosao, sa konfetama i vatrometom, da se uveri da mu upala sekira u med :lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
niko.
svi bi mislili da sam se OPET povukla sa foruma/neta,
ili da sam u nekoj oFF fazi pa se ne javljam nikom.

uostalom,
ne planiram umrit'.
Korisnikov avatar
By Torry
ne znam...pretpostavljam samo neki radoznali koji bi zeleli da vide koja sam to bila :)

mada bi mene vise zanimalo koji bi to bili moji vajni prijatelji....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!