Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by RuznaGlupaZla...Vrsta hladnog oružja, neka ušiljena sekirica...kao buzdovan.
nadžak
Originally posted by StripiE tako je mene pre par dana prodavačica ubedila da je pavlaka za kuvanje i slatka pavlaka isto.
Imamo još i vhnje za kuhanje koje je zapravo slatko vrhnje (ono koje se obere sa pomuženog mlijeka) ali se, čini mi se pasterizira pa se može koristiti samo za kuhanje ali ne i za šlag, dok je sa slatkim vrhnjem obrnuta situacija-ono se može istući u šlag ili ga se može koristiti prilikom kuhanja jela i umaka.
Originally posted by RuznaGlupaZla...Tako je a od kisele pavlake se razlikuje samo po količini mliječne masti. Vrnje u pravilu ima između 12 i 20 % mliječne masti a mileram od 22 do 30%.
Mileram je pavlaka valjda isto.
nadžak
Originally posted by MarvinGlupa kravetina. Kad sljedeći put dođem za NS prošetat ćemo do tog dućana i natjerat glupaču da pred nama umuti vrhnje za kuvanje.
E tako je mene pre par dana prodavačica ubedila da je pavlaka za kuvanje i slatka pavlaka isto.
Pa sam ja (u škripcu sa vremenom) došao kući, sjedinio sve što je trebalo da se sjedini i video da to nije to ( a potrošio i vreme i materijal)
Onda sam krenuo nazad u prodavnicu sa sve posudom za mućenje i pakovanjem praznim da je tučem pa su me mama i drugarica vukle za ruku i molile da ne divljam.
I nisam otišao.
Ali, evo, prošlo je mesec dana, ja i dalje imam neodoljivu želju da je prebijem.
Originally posted by Stripi"Varenika" je slatko mleko
Bajdvej, zna li neko šta je varenika?
Originally posted by MarvinObično, samo što je skuvano (vareno, jel)
(ma snašao bih se ja da nije sve pisalo na mađarskom)
varenika je mleko
e, sad, da li kiselo ili obično... ne sećam se![]()
Originally posted by simarrgL*hah, oprsta se :*
hahaha izvini, nisam ni gledala gornje postove![]()
a šta je suvas nemam pojma![]()
Originally posted by smaugpa guglam kad ne znam,ali ne odgovaram...prosto me interesuje...
Ne pika se naravno. Nije valjda da guglujete...auuuu.
Evo ponovo - durdubak.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!