Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Vespertine
Meni to dodje malo kukavichki...

Mislim da nije fer prema toj nekoj osobi, a svakako ne bi se ni ja osecao ok, da tako neshto ugledam na telefonu... Neshto tako bitno bi trebalo razreshiti ochi u ochi.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Black Lady
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

raskinula preko maila, posto da sam krenula ma msn-u trebala bi obrazloziti to, a nisam znala kako.. i onda jadno blokiram i na telefonu i msn-u i mailu... nekada je to bolje nego face to face :barf:
pogotovo kad ti je stalo do te neke osobe...
A i ti si na forumu??? WOW
hehehehe :hail2: da vidim famozni forum po drugi put, valjda ce ovog puta iskustvo biti bolje :die:
svako vece iskustvo je bolje :fuckbed:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
jesam preko msn-a, ali nismo blizu bas, tako da je tako bilo lakse za obe..
ponovo smo zajedno :D

inace, moja drugarica je bila genijalna :lol: sms: "raskidam."
Korisnikov avatar
By maka
Nisam nikad to uradila,nit su meni.
By LeDeNa_
Bolje i sms-om nego kad ti nazove mamu i tatu i kaze ja volim vasu cerku...E to treba doziveti...Naravno da sam tad preko fona rekla KRAJ...Mada su i moji tad rekli kraj, meni :mjuza:
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by LeDeNa_

Bolje i sms-om nego kad ti nazove mamu i tatu i kaze ja volim vasu cerku...E to treba doziveti...Naravno da sam tad preko fona rekla KRAJ...Mada su i moji tad rekli kraj, meni :mjuza:
cekaj jel te zvalo musko ili zensko?
By LeDeNa_
Zensko, ne pitaj....Uzas...Pa je posle zvala njena mama i rekla-unistila si ljubav mojoj cerki....Ma uzasa...TAd su i moji saznali...Ali, ko zna, mozda i bolje :)
Korisnikov avatar
By constantine
iiiiiiiiii JEBOTE straaaasnoo ne moze gore jbt kuku, sok!!!!!!!!!!! ja bi u zemlju propao da mi se to desi
Korisnikov avatar
By constantine
na sta su sve ljudi spremni to je strasno!!!!!!!!!!!! jel si sad ok sa tvojima?
By LeDeNa_
Posle 9 god sad i nekako :)

Mada naravno, iste price ....ali dobro....

Da, svasta moze da se desi...Ne davati broj fiksnog samo...kao ja, idiot... :D

Nisam znala da takvi idioti postoje....Jbg

kiss
Korisnikov avatar
By Delete
Desavalo se i to...uglavnom u odnosima koji se ni ne mogu smatrati vezama u pravom smislu te reci.

Jednom sam smsom (ili preko chata, nisam sigurna, jer praktikovasmo oboje) devojci rekla da sam u platonskoj vezi sa nekim drugim i ona to shvatila kao raskid. Jbg...izgubila sam pravu devojku zbog neke kojoj sam bila samo pokrice, ali valjda i to ide u rok sluzbe. :neznam:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ne bih se zabavljao in the first place s nekim ko bi raskidao na taj nacin. Niti bih ja raskidao na taj nacin.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Null, mislim da mozes da procenis takvu stvar... Pogotovo s obzirom da je potrebno vreme da se upustim u ozbiljnu pricu...
Korisnikov avatar
By Madonna
ja mislim da ne možeš :) ali dobro. verujem da mnogi misle i tak i vak
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Originally posted by mmiki

Nisam bas najbolje upamtio sve situacije koje se mogu nazvati raskidom, verovatno zato sto i "preko poruke" i "preko msn-a" smatram za normalan nacin raskidanja. Sve ima svoju prednost u odredjenoj situaciji.
A ovde se ne radi samo o raskidanju, vec i o nekim ozbiljnijim razgovorima, recimo osecas potrebu da porazgovaras sa deckom o necemu sto ti smeta, ili sto smatras vaznim vezano za vas odnos.

Recimo preko sms-a i maila je pogodno ako zelis da ostanes u dobrim odnosima ili ti je na neki nacin stalo, pa svaku svoju rec mozes prvo pazljivo da izaberes da ne bi iz afekta uprskao svar. Mail je pogodniji od sms-a ukoliko zelis da ta druga osoba odgovori kad ona pozeli i ostavljas joj mogucnost da i ona bira reci (posto se ipak ne ocekuje brz odgovor preko maila)...

Preko msn-a se cesto nesto u brzini moze lanuti, ali ako osecas da mozda neces imati petlju za uzivo, a interesuje te relativno spontana i brza reakcija, onda je i msn prava stvar.

Sve u svemu, svakakva komunikacija je bolja od nikakve.
Tačno je da preko msn-a brže planemo, kažemo stvari koje ne mislimo, ali s druge strane, sve što bi napisao u sms-u, mailu, možeš reći licem u lice... :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
^ recimo tako da.

valjda je logika da je lakse ne suochavati se.

Nisam imao do sad prilike da zateknem takvu poruku, kontam da bih u prvi mah popizdeo a onda crko od smeha :lol:

A ne bih je ni slao sem ako ne postoje neki faktori koji to realno zahtevaju (nasilni idiot, razdaljina+glupost, ...) :D
Korisnikov avatar
By Blady

Ljudi su idioti... to je tako :)
A davanje fixnog, ni u ludilu, mada sada, ne moze ni slicno da mi se desi ;)
By LeDeNa_
Originally posted by Black Lady

Ljudi su idioti... to je tako :)
A davanje fixnog, ni u ludilu, mada sada, ne moze ni slicno da mi se desi ;)
Sada mogu da dam fiksni samo tako....Nema ko da me izbaci loool

Da, ljudi su idioti....
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
ja sam razmiljao ovih dana da posaljem ''raskidam'' sms, ali nisam poslao i ne mogu, mnogo je glupo, vise od pola godine smo zajedno, ne znam kako da mu raskinem. uzivo ne mogu jer se uvek predomislim... i tako vec mesec dana nista... poludecu!!!
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by -duki-

ja sam razmiljao ovih dana da posaljem ''raskidam'' sms, ali nisam poslao i ne mogu, mnogo je glupo, vise od pola godine smo zajedno, ne znam kako da mu raskinem. uzivo ne mogu jer se uvek predomislim... i tako vec mesec dana nista... poludecu!!!
sto vise odlazes to sve teze.... mislim ja sam bas tako razmisljao ali sam ipak raskinuo domah nisam hteo da cekam.... mada on mi je rakao da sam napravio veliku gresku u mom zivotu sto sam raskinuo xD
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!