Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Sanja Steppenwolfinsvako vece iskustvo je bolje
Originally posted by Black Ladyhehehehe
Originally posted by Sanja SteppenwolfinA i ti si na forumu??? WOW
raskinula preko maila, posto da sam krenula ma msn-u trebala bi obrazloziti to, a nisam znala kako.. i onda jadno blokiram i na telefonu i msn-u i mailu... nekada je to bolje nego face to face![]()
pogotovo kad ti je stalo do te neke osobe...
da vidim famozni forum po drugi put, valjda ce ovog puta iskustvo biti bolje
![]()
Originally posted by Black Ladyhahah kratko i jasno bahahahhahahahah
Originally posted by simarrgL*
inace, moja drugarica je bila genijalnasms: "raskidam."
![]()
![]()
Originally posted by simarrgL*hahahahhaha
jesam preko msn-a, ali nismo blizu bas, tako da je tako bilo lakse za obe..
ponovo smo zajedno![]()
inace, moja drugarica je bila genijalnasms: "raskidam."
Originally posted by LeDeNa_cekaj jel te zvalo musko ili zensko?
Bolje i sms-om nego kad ti nazove mamu i tatu i kaze ja volim vasu cerku...E to treba doziveti...Naravno da sam tad preko fona rekla KRAJ...Mada su i moji tad rekli kraj, meni![]()
Originally posted by Sanja Steppenwolfinslazem se
and the Oscar for worst break up goes to LeDeNa_![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by mmikiTačno je da preko msn-a brže planemo, kažemo stvari koje ne mislimo, ali s druge strane, sve što bi napisao u sms-u, mailu, možeš reći licem u lice...
Nisam bas najbolje upamtio sve situacije koje se mogu nazvati raskidom, verovatno zato sto i "preko poruke" i "preko msn-a" smatram za normalan nacin raskidanja. Sve ima svoju prednost u odredjenoj situaciji.
A ovde se ne radi samo o raskidanju, vec i o nekim ozbiljnijim razgovorima, recimo osecas potrebu da porazgovaras sa deckom o necemu sto ti smeta, ili sto smatras vaznim vezano za vas odnos.
Recimo preko sms-a i maila je pogodno ako zelis da ostanes u dobrim odnosima ili ti je na neki nacin stalo, pa svaku svoju rec mozes prvo pazljivo da izaberes da ne bi iz afekta uprskao svar. Mail je pogodniji od sms-a ukoliko zelis da ta druga osoba odgovori kad ona pozeli i ostavljas joj mogucnost da i ona bira reci (posto se ipak ne ocekuje brz odgovor preko maila)...
Preko msn-a se cesto nesto u brzini moze lanuti, ali ako osecas da mozda neces imati petlju za uzivo, a interesuje te relativno spontana i brza reakcija, onda je i msn prava stvar.
Sve u svemu, svakakva komunikacija je bolja od nikakve.
Originally posted by LeDeNa_Ljudi su idioti... to je tako
Da, svasta moze da se desi...Ne davati broj fiksnog samo...kao ja, idiot...![]()
Nisam znala da takvi idioti postoje....Jbg
Originally posted by Black LadySada mogu da dam fiksni samo tako....Nema ko da me izbaci loool
Originally posted by LeDeNa_Ljudi su idioti... to je tako
Da, svasta moze da se desi...Ne davati broj fiksnog samo...kao ja, idiot...![]()
Nisam znala da takvi idioti postoje....Jbg
![]()
A davanje fixnog, ni u ludilu, mada sada, ne moze ni slicno da mi se desi![]()
Originally posted by -duki-sto vise odlazes to sve teze.... mislim ja sam bas tako razmisljao ali sam ipak raskinuo domah nisam hteo da cekam.... mada on mi je rakao da sam napravio veliku gresku u mom zivotu sto sam raskinuo xD
ja sam razmiljao ovih dana da posaljem ''raskidam'' sms, ali nisam poslao i ne mogu, mnogo je glupo, vise od pola godine smo zajedno, ne znam kako da mu raskinem. uzivo ne mogu jer se uvek predomislim... i tako vec mesec dana nista... poludecu!!!
Originally posted by -duki-Posalji, so much fun
ja sam razmiljao ovih dana da posaljem ''raskidam'' sms, ali nisam poslao i ne mogu, mnogo je glupo
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!