Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Treba li se GS forum izviniti zbog svojih tema o Srebrenici?

Da
7
35%
Ne
13
65%
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Sprinter

pa nije izmisljeno, ali je prenaduvano. bas.

naravno taj koncept memorijalnog centra i genocida je debilcinama iz somalije jasan, ne vredi ni minut oko toga trositi reci.

ostavicu vas da se na ovoj temi lecite sa sejtanom koji ima i vremena i energije da trosi na mutante.
Ali si izdvojio malo svog preceijenjenog vremena da nam kažeš neku :love: Sad si i officially mutant :kiss:
Originally posted by spliff
stripi, ti si bash neobaveshten
naime, muslimani iz srebrenice su se medjusobno poubijali
:kakodane:
Kak si ti u qrcu! Uopće nisu mrtvi pošto su se kasnije živi pronalazili na listama mrtvih. A-ha! I ko je sad neinformiran?
Originally posted by Sheytan
Hrvatska i pored nesumnjivog genocida i etničkog čišćnja, još ne nalazi snage da se suoči sa realnom prošlošću.
Yeap, dakako da se pokretači partizanskog pokreta na jugoslavenskom području trebaju ispričati pripadnicima četničkog pokreta. Ne znam šta su samo čekali do sad?
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by nsc
Originally posted by mythe

ma ajde, sta nam ovaj (pro)celavi splitski starkelja to prica :D ? Tko kome da se izvinjava, uostalom srebrenicki mit jos nije razjasnjen, da vidimo mi najpre koliko je ljudi tamo stvarno streljano, a koliko je ubijeno u neposrednim borbama oko Srebrenice a koliko na drugim mestima te su posle otkopavane grobnice i lesevi prenoseni u okolinu Srebrenice
tacno tako
ah dosade... pa dobro kad već inzistirate... :roll:
daklem, izvinjavam se, ali nisam proćelav. :mag:
ili sam ćelav ili sam sa pankericom. :cool:
a kada se događalo ovo za što me se optužuje da sam bio proćelav imao sam dugu kosu do ramena. :sweet:
By mangas
Originally posted by 2kune

Eto, i Srbija se izvinila i napisala rezoluciju...
Treba li se sada i GS forum izviniti zbog svojih mnogobrojnih tema o Srebrenici i zbog napisanih uvredljivih neistina svih ovih godina? Treba li se, kao i Srbija, izviniti što nije spriječio/moderirao takva događanja oko Srebrenice?
I tko bi se trebao izviniti? Admin? Modovi?
Ili bi možda svi forumaši trebali sastaviti jednu rezoluciju?
ovo jeste trash zona, ali otvoriti ovakvu temu ovde...
Korisnikov avatar
By Sheytan
Originally posted by Stripi

Hrvatska i pored nesumnjivog genocida i etničkog čišćnja, još ne nalazi snage da se suoči sa realnom prošlošću.
Yeap, dakako da se pokretači partizanskog pokreta na jugoslavenskom području trebaju ispričati pripadnicima četničkog pokreta. Ne znam šta su samo čekali do sad?
Kada ovako nešto lupi moderator, to je zaista strašno. I to moderator koji je do pre parb godina bio šef društva i politike na ovom forumu.

Zato, ako iko ikome treba da se izvinui, onda dotični moderator treba da se izvini forumašima zbog gluposti koje je činio i čini na ovom forumu, a Gs forum sada nema nikakve potrebe da se izvinjava nikome, ponajmanje Stripiju i kompaniji zbog tema o Srebrenici.

Naprotiv, ovde su se sada po prvi put mogla pročitati mišljenja iz različitih uglova, o tom očigledno delikatnom, ali nesumnjivo stravičnom zločinu.

Sloboda mišljenja i izražavanja je osnovno ljudsko pravo koje se, srećom sve više neguje i na ovom forumu, za razliku od vremena kada je moderator Društva i politike bio Stripi, kada je vladalo jednoumlje, a svi neistomišljenici proterivani.

Tako da, ako iko ikome treba da se izvini, to je Stripi. GS forum o temama o Srebrenici raspravljao je na demokratski način. To je vrlina koju treba dalje negovati i razvijati, uprkos onima koji bi ponajviše ponovo voleli jednoumlje.
Korisnikov avatar
By 2kune
ajde šejty, izvini se... nije to tako teško... ako je mogla skupština, možeš i ti... :cookie:
Korisnikov avatar
By Stripi
Sloboda mišljenja i izražavanja je osnovno ljudsko pravo koje se, srećom sve više neguje i na ovom forumu, za razliku od vremena kada je moderator Društva i politike bio Stripi, kada je vladalo jednoumlje, a svi neistomišljenici proterivani.
Ma daj? A ko je to točno bio protjeran? Koliko se ja sjećam ja davno nisam bio mod DiPa kad si ti odlepršao zbog gluposti koje evo i dan danas pišeš :yes:
Bajdvej, moje su ovlasti iste i kao mod DiPa i kao mod tržnog centra i raznog, pa bi taj "mrak" vladao i dan danas. Kako mraka nije bilo onda, nema ga ni danas, jer ja nisam nikoga protjerivao. Jedino što se može nazvati jednoumnim jesi ti, jer svojim postovima svaki dan to dokazuješ.
Tako da, ako iko ikome treba da se izvini, to je Stripi. GS forum o temama o Srebrenici raspravljao je na demokratski način. To je vrlina koju treba dalje negovati i razvijati, uprkos onima koji bi ponajviše ponovo voleli jednoumlje.
Nit vidim šta sam to krivo rekao, niti smatram da se zbog toga trebam ispričavati. Ti, sa druge strane, trebao bi klečat ko Willy Brandt koliko obezvrjeđuješ i vrijeđaš žrtve koje nisu srpske nacionalnosti. Da ne pričam o generalizacijama. To je poseban kutak za klečanje.
Korisnikov avatar
By Burak

naravno taj koncept memorijalnog centra i genocida je debilcinama iz somalije jasan, ne vredi ni minut oko toga trositi reci.

ostavicu vas da se na ovoj temi lecite sa sejtanom koji ima i vremena i energije da trosi na mutante.
Potpuno tačno i savršeno rečeno.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by burak-BL

Potpuno tačno i savršeno rečeno.
:crveni:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!