Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by čovek
Moli se nadležni organ da prevede naziv GAY-SERBIA,na srpski jezik naroda i narodnosti.
idi na http://srbijagay.com/forum/ tamo ti je sve po srpski :oskar:

:zakljucano:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Andjelika
Evo, malo edukacije.....

Posto se svaka deseta beba na planeti Zemlji, a samim tim i u Srbiji
radja homoseksualna (izmedju 7 i 13 procenata), kad ta beba dodje
u doba adolescencije, i kasnije, i prodje sve traume detinjstva, jer ova "Srbija" se takvom decom ni na koji nacin ne bavi, onda je neophodna neka infrastruktura, internet portal, forum, gde ce ovakve osobe moci da razmenjuju svoje misli, ideje, osecanja, patnje, bol, tugu, srecu....

... posto vidim da ste castan COVEK, svakako ste u stanju da razumete problem ovakvih osoba, i potrebu da se istima izadje u susret.

Samo u nasoj zemlju koja, ako uzmemo da ima 8.000.000 stanovnika,
zivi i radi oko 800.000 homoseksualnih osoba (u ovo ubrajam sve starosne dobi), tako da aproksimativno mozemo tretirati da adolescenata i starijih (do 40) ima oko 400.000, recimo... a njima je jedan ovakav portal, slozicete se, potreban.

Zivela Srbija i gay Srbija
ovo je najjaci OFF koji sam ikada procitao!
By ?ovek
Evo, malo edukacije.....

u doba adolescencije, i kasnije, i prodje sve traume detinjstva, jer ova "Srbija" se takvom decom ni na koji nacin ne bavi, onda je neophodna neka infrastruktura, internet portal, forum, gde ce ovakve osobe moci da razmenjuju svoje misli, ideje, osecanja, patnje, bol, tugu, srecu....

... posto vidim da ste castan COVEK, svakako ste u stanju da razumete problem ovakvih osoba, i potrebu da se istima izadje u susret.

zivi i radi oko 800.000 homoseksualnih osoba (u ovo ubrajam sve starosne dobi), tako da aproksimativno mozemo tretirati da adolescenata i starijih (do 40) ima oko 400.000, recimo... a njima je jedan ovakav portal, slozicete se, potreban.

Ovo su dezinformacije o broju NASTRANIH novorođenčadi, i svako dete koje se rodi rodi se iz lepog spoja MUŠKARCA i ŽENE.Statistike koje se odnose na svetsku populaciju nisu statistike iz zemlje ponaosob što u prevodu znači da u Srbiji može da bude jedan nastran,a u Brazilu 500.000, a ostatak podeljen na ostatak zemaljske kugle,a može i obratno.
Nastran znači umno bolestan,što se da izlečiti,jer i da bi ljudsko biće bilo nastrano,a kako ga ovde zovu gey,veseo,peder samo ne onim pravim imenom NASTRAN,mora da se rodi iz svoje suprotnosti.Kako da se ne stidim bolesti nastranosti kad se oni sami stide svog imena pa se nazivaju gay?
Koliko sam upoznat reč GEY je sa Engleskog govornog područja,da li to znači da su nastrani ljudi obavezno Englezi ili je je ta bolest usko vezana za Engleze.Sve ovo pišem bez trunke mržnje jer ne mrzim,a imam i dva dečaka i devojčicu i razmišljam o svim mogućim neprilikama,ili bolestima od kojih bi mogli da obole, lopovluk,mržnja,ubistvo,zavist,nastranost,ovisnost ,itd.Naravno da ne upoređujem ove bolesti,ali su bolesti svakojake i sve se mogu izlečiti,ako se uoče na vreme.Ako se uoče kasnije mnogo teže,ali ipak moguće.Što se tiče istopolnih brakova,razmislite sami,da li je malo onom detetu (rođenom od majke,a oplođenom od oca) gde ga majka i otac bace u najlon kesi u kontejner, a spasi ga dvoje iz nastranog braka,potreban veći pakao?Da li to dete ima neko pravo na odluku ili će brakovi nastranih da prate ponašanje deteta do neke (koje?) godine ,pa ako pokaže nastrane sklonosti samo malo da mu pomognu da se ne izleči.Možda treba deci bez roditelja objasniti kakvi su nastrani brakovi pa neka sama odluče da li da budu usvojeni ili ne.Doduše postoji i kloniranje,ali opet sve klonirano je nastalo iz suprotnosti nastranih osoba,ali nema veze,klonirani ljudi imaju diskutabilno poreklo samim tim i diskutabilnu dušu.Možda da nastrani brakovi usvoje kloniranu decu samih nastranih ljudi?E pa to nije loše!!!
Otvorićemo agenciju 4T.
PRVI TIP klonirana deca bez prava glasa
DRUGI TIP klonirana deca sa pravom glasa
TREĆI TIP deca rođena od majke i oca bez prava glasa
ČETVRTI TIP deca rođena od majke i oca sa pravom glasa
i naravno kombinacije sa ili bez ponavljanja tipa: klonirani nastrani roditelji a deca ne klonirana,uhh kako će to da bude dobro, zemlja Srbija prvi eksperimentalni poligon,a posle prodajemo nastranu decu po svetu i pokrijemo troškove siromaštva i nađemo lek za nastranost.
Ustvari postavlja se pitanje da li su klonovi nastrani i u kom procentu?
Živela gey-nastrana,ali vesela klonirano dečja SERBIA.
Korisnikov avatar
By deran
Jel hoćeš da mi odgovoriš šta je tebe zapravo dovelo na ovaj forum?
By Pending-For-A-Bending
Evo, malo edukacije.....

Ovo su dezinformacije o broju NASTRANIH novorođenčadi, i svako dete koje se rodi rodi se iz lepog spoja MUŠKARCA i ŽENE.Statistike koje se odnose na svetsku populaciju nisu statistike iz zemlje ponaosob što u prevodu znači da u Srbiji može da bude jedan nastran,a u Brazilu 500.000, a ostatak podeljen na ostatak zemaljske kugle,a može i obratno.
Nastran znači umno bolestan,što se da izlečiti,jer i da bi ljudsko biće bilo nastrano,a kako ga ovde zovu gey,veseo,peder samo ne onim pravim imenom NASTRAN,mora da se rodi iz svoje suprotnosti.Kako da se ne stidim bolesti nastranosti kad se oni sami stide svog imena pa se nazivaju gay?
Koliko sam upoznat reč GEY je sa Engleskog govornog područja,da li to znači da su nastrani ljudi obavezno Englezi ili je je ta bolest usko vezana za Engleze.Sve ovo pišem bez trunke mržnje jer ne mrzim,a imam i dva dečaka i devojčicu i razmišljam o svim mogućim neprilikama,ili bolestima od kojih bi mogli da obole, lopovluk,mržnja,ubistvo,zavist,nastranost,ovisnost ,itd.Naravno da ne upoređujem ove bolesti,ali su bolesti svakojake i sve se mogu izlečiti,ako se uoče na vreme.Ako se uoče kasnije mnogo teže,ali ipak moguće.Što se tiče istopolnih brakova,razmislite sami,da li je malo onom detetu (rođenom od majke,a oplođenom od oca) gde ga majka i otac bace u najlon kesi u kontejner, a spasi ga dvoje iz nastranog braka,potreban veći pakao?Da li to dete ima neko pravo na odluku ili će brakovi nastranih da prate ponašanje deteta do neke (koje?) godine ,pa ako pokaže nastrane sklonosti samo malo da mu pomognu da se ne izleči.Možda treba deci bez roditelja objasniti kakvi su nastrani brakovi pa neka sama odluče da li da budu usvojeni ili ne.Doduše postoji i kloniranje,ali opet sve klonirano je nastalo iz suprotnosti nastranih osoba,ali nema veze,klonirani ljudi imaju diskutabilno poreklo samim tim i diskutabilnu dušu.Možda da nastrani brakovi usvoje kloniranu decu samih nastranih ljudi?E pa to nije loše!!!
Otvorićemo agenciju 4T.
PRVI TIP klonirana deca bez prava glasa
DRUGI TIP klonirana deca sa pravom glasa
TREĆI TIP deca rođena od majke i oca bez prava glasa
ČETVRTI TIP deca rođena od majke i oca sa pravom glasa
i naravno kombinacije sa ili bez ponavljanja tipa: klonirani nastrani roditelji a deca ne klonirana,uhh kako će to da bude dobro, zemlja Srbija prvi eksperimentalni poligon,a posle prodajemo nastranu decu po svetu i pokrijemo troškove siromaštva i nađemo lek za nastranost.
Ustvari postavlja se pitanje da li su klonovi nastrani i u kom procentu?
Živela gey-nastrana,ali vesela klonirano dečja SERBIA.
COVEK je moj omiljeni forumas! Kakva budala! LOL
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ajde jos malo edukacije, a dragi COVECE mozete se informisati kod lekara i strucnjaka,
da vas informisu o ovom fenomenu.

Rec je o razlicitosti, i to pre svega predela u hipotalamusu (delu mozga), i to nije nesto sto se desava i
dobija rukovanjem, kijanjem, vec se desava prenatalno, u stomaku majke. Ova razlicitost
postoji od kad je sveta i veka, i ne podrazumeva eksplicitno seks sa istim polom, kao sto
najcesce neupuceni ljudi pretpostavljaju, vec nemogucnost zaljubljivanja u osobu suprotnog
pola. Ovde pricam i polu, jer je pol, manje vise binarna komponenta, mada cak i tu postoje
izuzeci. Rod je vec nesto vise prefinjenija i ima niz parametara. Necu ni da spominjem osobe
rodjenje sa Hari Bendzaminovim sindromom, Interseksualnu decu i ostalo, ali je taj procenat
daleko manji.

Dakle nije bolest, nego razlicitost. Kao sto se neko radja sa plavim
ocima, neko sa zelenim, neko ima duze ruke, neko je tamnoput,
neko je kosook...

Statistike su radjene i nasoj zemlji i krecu se u procentu koji sam navela 7-13%. Postoje
gradovi i mesta, gde je taj procenat veci, ali to samo zato jer je pravni sistem u tim mestima
otisao malo dalje, i postuje zakone prirode.

Ljudsko drustvo se po prilicno odmetnulo i otudjilo od prirode, zato im i jesu neke prirodne
pojave potpuno fascinantne. Postoje neki istoricari i teoreticari, koji napominju da je
hriscanstvo, da bi se distanciralo od paganstva, proglasilo da je sve sto je pagansko lose,
a paganski Srbi su bili daleko blize prirode i njenim postulatima.

Zasto priroda ima potrebu za ovim razlicitostima? Pa postoje izvesne teorije, od strane
naucnika i lekara, da nasa vrsta tezi jednopolnosti, jer kao dvopolna bica nismo sposobni
da lako napustimo nasu planetu i pocnemo da naseljavamo svemirska prostranstva,
a iskreno mi jesmo vrsta virusa - kosmickog virusa.

Samo treba da posmatrate prirodu i da vidite koliko razlicitih ljudi ima oko vas, u vasoj
okolini, vasih prijatelja. I nemojte ni sumnjati da su neke osobe koje poznajete, i koje su vam
mozda i dobri prijatelji homoseksualne, ali vam to nikada nece reci, jer se plase da niste
u stanju da razumete.

Pokusajte da razumete prirodu i kako ona funkcionise. Odbacite lose drustvene stege.
Nije nemoralno voleti drugo ljudsko bice. Nemoralno je ubiti, siriti mrznju, ukrasti, vredjati...
to su osobine nemorlanih i nastranih ljudi.

Priroda nije crno-beli svet, priroda je sarena. Pogledajte u dugu posle kise, i zamislite
se malo, koliko je raznolik zivi svet na ovoj planeti. Hiljade vrsta pauka, buba, riba, ptica,
zasto bi nasa vrsta bila drugacija, u suzena na dve komponente?

Nadam se da ce ovo da vas bar malo natera da se zamislite o onome sto govorite,
i koliko ste sebi sami nametnuli suzeni izbor.

Osim ovoga, ja sam majka, i ono sto kazu za mene, a i moje dete je da sam dobar
roditelj, da brinem o svom detetu, da ga ucim pravim moralnim normama, da ga ucim
da ne mrzi ljude, da ne mrzi drugacije od sebe... a homoseksualna sam.

Budete stvarno COVEK - human, humanista...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Jos nesto. Na ovom forumu, dolaze ljudi raznih profesija, godista i zvanja,
a ima i svestenika, policajaca, lekara, farmaceuta, profesora u osnovnim
skolama, psihologa, bankara....

... svi oni imaju svoje zivote, umeju da spreme kucu, da skuvaju rucak,
da voze automobile, da se voze tramvajima i autobusima, primaju plate,
placaju poreze, imaju probleme sa troskovima, i njih pogadja ova
ekonomska kriza, vracaju dugove, idu u crkvu,

... a zamislite, homoseksualni su.
By Ulix
Zasto "covek" nije banovan? Budimo nastrani do kraja i ucinimo to.
i ne podrazumeva eksplicitno seks sa istim polom, kao sto
najcesce neupuceni ljudi pretpostavljaju, vec nemogucnost zaljubljivanja u osobu suprotnog
pola.
Ovo je netacno. :plavuso:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja sam se resila da pokusam da ga senzibilisem, jer ocigledno ima
sliku koja je potpuno iz sfere fikcije o tome ko su homoseksualne osobe,
a sve to je sigurno posledica nekih trauma iz detinjstva.

Kao sto znamo, homofobija se leci, i jeste bolest, a homosekualnost je prirodna pojava.
Isto kao sto se rasizam leci, a razlicitosti boje koze su prirodna pojava.

@Ulix

:plavuso: nemoj da upadas tek tako, na cas poznavanja prirode :D
By polarlicht4.1
Ajde jos malo edukacije, a dragi COVECE mozete se informisati kod lekara i strucnjaka, da vas informisu o ovom fenomenu.
Anđo, ja bih na tvom mestu bio malo oprezniji. Ukoliko se pozoveš na autoritet lekara i stručnjaka moraš naglasiti da ni u njihovim krugovima ne postoji konsenzus oko "problema" LGBTIQ osoba. Ne možeš tek tako da sa pozivanja na autoritet skočiš na priču o hipotalamusu, zakonima prirode, težnji ka jednopolnosti i moralnost jer su sve četiri tačke krajnje problematične a samo se jednom bave lekari (onom prvom). Manje informisani ljudi bi mogli da steknu utisak da je upravo tako kako tvrdiš a stvari su mnogo složenije.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Slazem se da je sve daleko slozenije, ali ovo je bila akcija da sto vise ideja nabacim
doticnom COVEKU, po raznim pitanjima, da pokusam da ga dotaknem i otskrinem
ta zamandaljena i pustim bar malo svetlosti da udje u njegov dom.

Ne verujem da ce COVEK da ista od ovoga da razume, ali ako uspe da ukaci bar mali delic,
i to je jedan veliki pomak.

Osim toga, meni bas prija da piskaram, a i mogu da ga uputim na doticne lekare
koji postuju konvenciju svetske zdravstvene organizacije.

I kao sto sam rekla, priroda nije jedna prosta crno-bela prica, vec
daleko, kako ti kazes, slozeniji sistem.

:vestica:
Korisnikov avatar
By smaug
@Covek

Ja I posle ogromne kolicine tvog lupetanja mislim da te ne treba banovati. Takve kao sto si ti treba edukovati (mada moze da se desi da je u tvom slucaju malo kasno a mozda I uzaludno. Ipak je, za pocetak bilo kakve edukacije, potrebno da onaj koji se edukuje ima odredjeni broj sivih celija u mozgu. Doduse potrebno je I da se ima mozak…al da sad ne ulazimo u sitnice).
I sad necu da te kecam zato sto me vredjas zato sto sam gej (tacnije lezbejka) nego cu da te maltretiram zato sto mi vredjas pamet (I drugare).
Dakle, da vidimo sta smo ovde imali…
Nisu Andjelikine informacije dezinformacije o broju homoseksualaca u Srbiji. I izneta statistika se odnosi i na Srbiju. Andjelika je lepo, na omiljenom ti srpskom jeziku to napisala. Statistika jeste malko kompikovanija od dva plus dva, al mozes ti to. E sad, to sto tvojim usima vest ne prija, to je druga stvar.
Moje dete ce da se rodi i to ne iz lepog spoja muskarca I zene nego iz lepog spoja zene I zene.
Znas, dragi, izmedju kosovskog boja I danas je mnogo vode Dunavom proteklo i nauka, zivot, svet I Srbija su mnogo napredovali.
Te ti, kad zavrsis sa citnjem Kurira I ostalih sranja, procitaj malo sta je sve nauka I medicina u stanju da uradi. Moram samo da te upozorim da je vecina knjiga, novina, veb sajtova na nesrpskim jezicima. Al ti uhvati jedno od tvoje dece da ti prevede (ako su dovoljno veliki da idu u skolu onda sto posto, upkos tebi, znaju neki srtani jezik).
Kad smo kod prevoda I znacenja reci... Rec ‘nastran’ ne znaci umno bolestan. Ne znam u sta si gledao kad si trazio definiciju, al nisi dobro video. Ako ti licno mislis da su gej ljudi nastrani to je na tvoju sramotu I to je tvoj problem. Samo nemoj da ovde prodajes muda za bubrege (ako iko zna razliku izmedju muda I bubrega to su homoseksualci) I da svoje licne vizije uvaljujes kao definicije I svetske stavove, molim te.
I jos povodom stranih reci I izraza – mi smo gay (engleska rec) ili gej (isto engleska rec samo ‘posrbljena’). Odluci molim te kako ces tu rec da upotrebljavas. Nepismeni mi idu na nerve. I jos - reci definisu pojmove a ne narode tako da, ako ikako mozes, uzdrzi se od filozofiranja.
Ja se ne bih brinula da li ce deca da ti obole od icega sto si naveo (obaska sto pola navedenog nisu bolesti, al ajde). Ja im to ne zelim. Ja bih se, da sam daleko bilo ti, brinula da mi deca ne obole od gluposti. Znas pamet, tj glupost, su nasledne, neizlecive bolesti.
I bolje ti je da ne predlazes da deca biraju roditelje. Jel ti stvarno mislis da bi tvoja izabrala tebe?

Elem, dodjosmo do kraja. A za kraj bih da te pitam sta te je ponukalo da trazis gej veb stranice, srpske gej veb stranice? Zasto si se registvao? Jel nema niko u kuci da slusa tvoje baljezgrije pa si resio da ih nama ovde prezentujes? Jel to? Jesan 'ubola u sridu'?Nema drugara, nema zene, nema mamice pa ces ovde da otvoris dusu?
Andjelika, ti si nabrojala, al mi promace, ima li medju nama psihijatara? Da pomognemo Coveku.
Korisnikov avatar
By Delete
Dudo, kazi nam vec jednom da opet eksperimentises sa ispitivanjem tolerancije forumskog auditorijuma.
Korisnikov avatar
By Stripi
ok, ovo odlazi odavdje u treš zonu.
Neka se neko drugi time bakće :bye:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ali su bolesti svakojake i sve se mogu izlečiti,ako se uoče na vreme.
joj, ne mogu sve. eto, ti si prirodno izgleda glup, i tu nema pomoci. osim mozda :sixto:
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by smaug

I bolje ti je da ne predlazes da deca biraju roditelje. Jel ti stvarno mislis da bi tvoja izabrala tebe?

tooo girl :klap:
Korisnikov avatar
By walt333
Zeljno iscekujemo nove mudrolije ovog "divnog" coveka:angel:

Cikoooo, prosvletite me, jos nekom vasom gluposcu:cheer:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
COVEK je samo homosapijens.... i nije on kriv sto je rodjen kao takav, moramo da pokusamo
da ga razumemo. Pa nismo valjda svi ovde homofobicni :D
By ?ovek
Nisam pisao da su nastrani ljudi manje ili više obrazovani ili da ne umeju da spreme ručak,saberu dva ili više broja,već da ti isti nastrani i njihove pristalice prihvate to kao BOLEST jer to i jeste.Ako nije onda može i onaj koji krade da kaže da je morao da krade da bi se prehranio ili da ubije nekoga da bi se odbranio.Što se tiče nauke sve što naučni radnici danas mogu,bilo da su nastrani ili ne, sve je poteklo od Muškarca i Žene,dakle iz suprotnosti ovog ideje nastranosti,čak je i majka koja sebe naziva lezbejkom rođena iz suprotnosti svojih idejnih stavova ili kosmičkog virusa.
Muškarac je seme a Žena plodno tle,tako se seje seme dobrote i rađaju deca,a vi nastrani posle sa naučnicima pravite kombinacije i ne zaboravite kako ste nastali,ako zaboravite pojaviće se neki čovek da vas podseti.
Postoji jedna stara priča o gradovima koji su postojali Sodom i Gomor.I tamo je bilo svega čak su i opštili sa životinjama, da li je polni odnos sa životinjama bolest ili pravo,ili možda kosmička bolest.
Svako svoju bolest opravdava kako zna i ume.
Na kraju ukidanje mog prisustva na ovom ili sličnim elektronskim razgovorima od strane supermoderatora je dokaz tolerancije na koju polažete ekskluzivno pravo.

NAPOMENA ( kada pišem VI mislim na Vas nastrane ili kako sebe nazivate različitim...ljudima..prim.prev.)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Мада се ипак можемо поразговарати.
rođena iz suprotnosti svojih idejnih stavova ili kosmičkog virusa.
Да наши родитељи нису имали децу, не бисмо их имали ни ми.
Дефиниши ,,космички вирус''.
Muškarac je seme a Žena plodno tle
Јесте, па?
,a vi nastrani posle sa naučnicima pravite kombinacije
:wow:
Postoji jedna stara priča o gradovima koji su postojali Sodom i Gomor.
Стара прича, кажеш? А одакле? Где си је прочитао?
By Ulix

Na kraju ukidanje mog prisustva na ovom ili sličnim elektronskim razgovorima od strane supermoderatora je dokaz tolerancije na koju polažete ekskluzivno pravo.
Ukidanje tebe bi bilo kao amputacija gangrenozne noge ili resekcija tumora. Dakle, a life-saving operation.

:noob:
By ?ovek
Originally posted by smaug
@Covek

Ja I posle ogromne kolicine tvog lupetanja mislim da te ne treba banovati. Takve kao sto si ti treba edukovati (mada moze da se desi da je u tvom slucaju malo kasno a mozda I uzaludno. Ipak je, za pocetak bilo kakve edukacije, potrebno da onaj koji se edukuje ima odredjeni broj sivih celija u mozgu. Doduse potrebno je I da se ima mozak…al da sad ne ulazimo u sitnice).
I sad necu da te kecam zato sto me vredjas zato sto sam gej (tacnije lezbejka) nego cu da te maltretiram zato sto mi vredjas pamet (I drugare).
Dakle, da vidimo sta smo ovde imali…
Nisu Andjelikine informacije dezinformacije o broju homoseksualaca u Srbiji. I izneta statistika se odnosi i na Srbiju. Andjelika je lepo, na omiljenom ti srpskom jeziku to napisala. Statistika jeste malko kompikovanija od dva plus dva, al mozes ti to. E sad, to sto tvojim usima vest ne prija, to je druga stvar.
Moje dete ce da se rodi i to ne iz lepog spoja muskarca I zene nego iz lepog spoja zene I zene.
Znas, dragi, izmedju kosovskog boja I danas je mnogo vode Dunavom proteklo i nauka, zivot, svet I Srbija su mnogo napredovali.
Te ti, kad zavrsis sa citnjem Kurira I ostalih sranja, procitaj malo sta je sve nauka I medicina u stanju da uradi. Moram samo da te upozorim da je vecina knjiga, novina, veb sajtova na nesrpskim jezicima. Al ti uhvati jedno od tvoje dece da ti prevede (ako su dovoljno veliki da idu u skolu onda sto posto, upkos tebi, znaju neki srtani jezik).
Kad smo kod prevoda I znacenja reci... Rec ‘nastran’ ne znaci umno bolestan. Ne znam u sta si gledao kad si trazio definiciju, al nisi dobro video. Ako ti licno mislis da su gej ljudi nastrani to je na tvoju sramotu I to je tvoj problem. Samo nemoj da ovde prodajes muda za bubrege (ako iko zna razliku izmedju muda I bubrega to su homoseksualci) I da svoje licne vizije uvaljujes kao definicije I svetske stavove, molim te.
I jos povodom stranih reci I izraza – mi smo gay (engleska rec) ili gej (isto engleska rec samo ‘posrbljena’). Odluci molim te kako ces tu rec da upotrebljavas. Nepismeni mi idu na nerve. I jos - reci definisu pojmove a ne narode tako da, ako ikako mozes, uzdrzi se od filozofiranja.
Ja se ne bih brinula da li ce deca da ti obole od icega sto si naveo (obaska sto pola navedenog nisu bolesti, al ajde). Ja im to ne zelim. Ja bih se, da sam daleko bilo ti, brinula da mi deca ne obole od gluposti. Znas pamet, tj glupost, su nasledne, neizlecive bolesti.

Elem, dodjosmo do kraja. A za kraj bih da te pitam sta te je ponukalo da trazis gej veb stranice, srpske gej veb stranice? Zasto si se registvao? Jel nema niko u kuci da slusa tvoje baljezgrije pa si resio da ih nama ovde prezentujes? Jel to? Jesan 'ubola u sridu'?Nema drugara, nema zene, nema mamice pa ces ovde da otvoris dusu?
Andjelika, ti si nabrojala, al mi promace, ima li medju nama psihijatara? Da pomognemo Coveku.
Ljubav i intimni kontakt sa osobom suprotnog pola bi odneo sav tvoj bes,ali to bi za tebe bila naučna fantastika,usput kažeš da si gey (tačnije lezbejka) to dođe kao Gay Tačnije Lezbejka ili ime prezime i ime (oca ili majke ako ih imaš),što se se da razumeti čak i meni ovako glupavom čoveku,ali molim te ovako glupom objasni kad se tvoje dete rodi iz lepog spoja žene i (druge) žene i pita te kako ste nastale vas dve žene ili koje koleno unazad,da li će da se zakači neko muško ili bar muško/žensko?
Ako budem dobio odgovor u šta sumnjam voleo bih da bude isto ovako tolerantan kao prethodni.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Dragi COVECE, da bi nesto bila bolest, mora da smeta onome ko ima problem.

Kada vas boli zub, onda imate problem sa tim, i odete kod lekara.

Osobe koje se RODE sa seksualnim varijatetom, se ne osecaju lose sa tom razlicitoscu,
i nemaju potrebu da idu kod doktora da bilo sta lece, jer tu nema sta da se leci.

Primere koje navodite nemaju smisla sa sustinom, jer razlicitost podrazumeva i boju koze,
boju kose, ociju, visinu... i jos pregrst parametara

Osim ovga, u prirodi imati takodje pregrst primera ovakvih varijateta, ali navescu samo
par onih o kojima se najvise prica, kao sto su pingvini, galebovi i slicno...

Treba voleti prirodu, a nastrani su svi koji su otudjeni od iste.

Mi svi smo deo prirode, i vi, i ja...

Ja sam objasnila mome detetu kako postoje i ljudi kao sto ste vi, koji su
zarad nekih losih prica, i losih ideja, zaboravili na svoje korene i sustinu
postojanja.

A posto vidim da se uvek oslonite na bibliju, pogledajte one zapovesti tamo,
i jos jednom razmislite o njima.

Od pamtiveka su ovakvi varijateti postojali medju vrstama na nasoj planeti,
i postoje i danas, i stvar je mnogo kompleksina od sturog pogleda koji imate
na sve ovo.

Ono sto sa psiholoskog stanovistva mogu da kazem je da ocigledno vucete neku
tesku traumu, mozda i seksualne prirode, i onda istu projektujete na ovaj nacin.

Zamolila bih vas da determinisete pojam "nastrano", jer se iz vaseg pisanija,
tesko moze naci neka preciznija odrednica za ovaj termin.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
tesku traumu, mozda i seksualne prirode, i onda istu projektujete na ovaj nacin.
Али ти ниси психолог, и немој тако са човеком. Можда није искусио никакву тешку трауму. Корисничко име битан је елемент карактеризације...Ја типујем на то да је човек у фазону ,,Ево Човека међу вама'', у неком просветитељском фазону или шта ли. Можда је, може бити, само, па.... ретард. Заблудели ретард.
By ?ovek
Originally posted by the1whowished
Мада се ипак можемо поразговарати.
rođena iz suprotnosti svojih idejnih stavova ili kosmičkog virusa.
Да наши родитељи нису имали децу, не бисмо их имали ни ми.
Дефиниши ,,космички вирус''.
Muškarac je seme a Žena plodno tle
Јесте, па?
,a vi nastrani posle sa naučnicima pravite kombinacije
:wow:
Postoji jedna stara priča o gradovima koji su postojali Sodom i Gomor.
Стара прича, кажеш? А одакле? Где си је прочитао?
Zajedljivost je dokaz besa,jer možda nemam opciju Ćirilične tastature,možda.

Priču o Sodomu i Gomoru su mi Pričali MAMA i TATA .

Kosmički virus je novi termin,ali morao/la bi da pročitaš pređašnje komentare jer je to novi postulat o nastranim ljudima koji sam koristio u vidu citata.

Muškarac je seme a Žena plodno tle je opozit ideje o nastranosti,mada sam mislio da je to jednostavno da ne mora da se posebno objašnjava,ali evo najprostije Da bi osoba bila nastrana (gey,različita) mora da se rodi iz svoje suprotnosti u bilo kojoj kombinaciji.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
To je sada prilicno pateticno sa Vase strane, o dragi Covece

Moram da Vam kazem da imate veliku srecu sto niste homoseksualni u ovom drustvu,
sto niste kao homoseksualna osoba morali da prodjete osnovnu, srednju skolu...
da se suocavate sa svim traumama koje to nosi, sa pitanjima roditelja, prijatelja,
od onih prostih "kad ces da se udas", pa do mnogo komplikovanijih i tezih.

Ne mozete ni da pojmite kako je ziveti u nasoj kozi, i naravno da su svi kivni kad neko,
iskreno stvarno ne osetljiv na ovakve teme i price, krene da pametuje i da indirektno
vredja sve nas ovde.

Vama se verovatno neshvatljiv odnos sa istim polom, ali pokusajte da shvatite da je i kod
nas slicno, samo sa suprotnim polom.

I jos nesto, kao susti primer svega ovoga sto pisem jeste Hari Bendzaminov sindom kod
dece, koji nastaje izmedju 6 i 8 nedelje trudnoce. Istina je da majka radja i heterosekualnu
i homoseksualnu bebu. Kod te iste majke usled stresa, neke traume u tom periodu dodje
do hormosnkog poremecaja, i posto su hromozomi vec zavrsili svoju funkciju, hormoni
pocnu da diktiraju potpuno druge komande, te se razvije beba sa zenskim mozgom u muskom
telu, ili sa muskim mozgom u zenskom telu. Morate da znate da su muski i zenski mozgovi
po prilicino razliciti, a da i biohemija ima veliki uticaj na ponasanje osoba koje ih nose.

Deca koje se rode, sa HB sindomom, nose jedan od najtezih rodnih problema koji postoji
u nasoj vrsti, a oni su u stvari i odrednica svih vrsta varijateta koji postoje, pa tako
i homoseksualnosti.

Kada bi malo spustili gard, mogli bi da upoznate puno osoba u svom okruzenju koje
su homoseksualne, i shvatili bi, prvo koliko nas ima, a onda i kakve smo mi osobe.

Voleti nekoga, i biti voljena za uzvrat, svakako nije greh..
By ?ovek
Originally posted by the1whowished
Али ти ниси психолог, и немој тако са човеком. Можда није искусио никакву тешку трауму. Корисничко име битан је елемент карактеризације...Ја типујем на то да је човек у фазону ,,Ево Човека међу вама'', у неком просветитељском фазону или шта ли. Можда је, може бити, само, па.... ретард. Заблудели ретард.
...i vređanje je dokaz nemoći, i gluposti, čak i besa tako da se sada postavlja pitanje kako tražiš da te ne mrze, ne vređaju ili diskriminišu kad i ti isto radiš.
Probaću retardirano da ti pojasnim KO SE MAČA LAĆA,OD MAČA I PADA.
Ovo o prosvetiteljstvu mi se dopada i ovo čovek među vama.
By ?ovek
To je sada prilicno pateticno sa Vase strane, o dragi Covece

Moram da Vam kazem da imate veliku srecu sto niste homoseksualni u ovom drustvu,
sto niste kao homoseksualna osoba morali da prodjete osnovnu, srednju skolu...
da se suocavate sa svim traumama koje to nosi, sa pitanjima roditelja, prijatelja,
od onih prostih "kad ces da se udas", pa do mnogo komplikovanijih i tezih.

Ne mozete ni da pojmite kako je ziveti u nasoj kozi, i naravno da su svi kivni kad neko,
iskreno stvarno ne osetljiv na ovakve teme i price, krene da pametuje i da indirektno
vredja sve nas ovde.

Vama se verovatno neshvatljiv odnos sa istim polom, ali pokusajte da shvatite da je i kod
nas slicno, samo sa suprotnim polom.

I jos nesto, kao susti primer svega ovoga sto pisem jeste Hari Bendzaminov sindom kod
dece, koji nastaje izmedju 6 i 8 nedelje trudnoce. Istina je da majka radja i heterosekualnu
i homoseksualnu bebu. Kod te iste majke usled stresa, neke traume u tom periodu dodje
do hormosnkog poremecaja, i posto su hromozomi vec zavrsili svoju funkciju, hormoni
pocnu da diktiraju potpuno druge komande, te se razvije beba sa zenskim mozgom u muskom
telu, ili sa muskim mozgom u zenskom telu. Morate da znate da su muski i zenski mozgovi
po prilicino razliciti, a da i biohemija ima veliki uticaj na ponasanje osoba koje ih nose.

Deca koje se rode, sa HB sindomom, nose jedan od najtezih rodnih problema koji postoji
u nasoj vrsti, a oni su u stvari i odrednica svih vrsta varijateta koji postoje, pa tako
i homoseksualnosti.

Kada bi malo spustili gard, mogli bi da upoznate puno osoba u svom okruzenju koje
su homoseksualne, i shvatili bi, prvo koliko nas ima, a onda i kakve smo mi osobe.

Voleti nekoga, i biti voljena za uzvrat, svakako nije greh..
Izvini za bilo kakvu uvredu koju sam napisao,a da je bila upućena tebi lično.Uvreda koju osećaš za svoje istomišljenike ne smatram kao uvredu prema tebi,a oni neka pišu svako svoje jer je to moj vid poštovanja individualnosti.
Ja sam prvo čovek, a onda muškarac.Kad pišem čovek obeležavam univerzalnost svih ljudi,a to je duša ili duh.Moj duh je od strane Boga poslat,ovog datuma i časa u telo muškarca.
Traume mogu da probam da zamislim,ali samo da probam, i pisaću znam ili zamišljam kakav je život koji se živi u strahu,ali da su tvoja majka i otac imali iste porive kao i ti ,ti ne bi ni postojala,a šta je lepše od života.
Svaki put kad voliš isti pol seti se oca i majke jer da su bili kao ti...
Još jednom ti se izvinjavam jer najmanje što sam nameravao je da te uvredim.
čovek
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!