Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by REI
delete je imala neki mobilni na avataru :lol:
:smeh:

Pola mobilni, pola neki skuter...ako se ne varam :lol:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
To je bio onaj tezak period samoprihvatanja u mom zivotu kada znas da si ti gay, ali ne znas druge osobe koje su iste kao ti. Bazao sam po netu, nasao sajt, kliktao svasta nesto po njemu pa slucajno upao i na forum. Dotada nisam ni znao sta predstavljaju forumi po netu, pa mi ovo dodje neki prvi. Video sam da tu postoje ljudi kao ja, citao i pronalazio se u njihovim pricama, kapirao kroz sta prolaze. Kasnije sam se registrovao i poceo i sam da kuckam ponesto. Definitivno mi je znacilo sto postoji mesto kao sto je ovo :) .
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Titja
Da li moze neko da mi pomogne,kako se otvara nova tema? Hvala u napred.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
hehe, ja nisam bio siguran ni da znam sta je to forum kad sam se registrovao. To je bio moje internet opismenjavanje, registrovao sam se na sve sto je zahtijevalo registraciju:D

tad sam napravio profil doodler (igra rijeci od engleskog doodle i nasheg dudlati:roll: :lol: ), otvorio temu o Cranberries, pa se smorio i zaboravio:) Onda posle nekog vremena od prijatelja cuo za forum, sjetio se da sam se registrovao, ali mi se doodler vise nije svidjalo pa sam napravio WillGrace:D
U pocetku bio nevinasce, dolazio jako rijetko. Sjecam se da mi je najskandalozniji potez na forumu u to vrijeme bila tema "Gdje volite da vam svrsi?" :lol:
Onda se relativno brzo navukao, promijenio nick u CokoladnaBananica, pravio sranja i skandale.
I evo me sad, posle nekoliko godina, reumaticni hejter.

eto, ja umjesto pocetka, opisah svo svoje forumsko bivstvovanje:D

(btw, imam ideju za novu temu:P)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Titja

pa za pocetak kliknes na PRETRAGA, odmah gore pored NOVO DANAS, i ukucas kljucne rijeci te provjeris da li tema koju zelis da otvoris vec postoji:D

ako ne, onda udjes na pocetnu stranu foruma www.gay-serbia.com/forum, odaberes podforum u kom zelis da bude tema (Kafic, Trac Arena..) i onda gore desno imas opciju Nova Tema.

:kiss:
Korisnikov avatar
By Titja
Originally posted by bananica
Originally posted by Titja

pa za pocetak kliknes na PRETRAGA, odmah gore pored NOVO DANAS, i ukucas kljucne rijeci te provjeris da li tema koju zelis da otvoris vec postoji:D

ako ne, onda udjes na pocetnu stranu foruma www.gay-serbia.com/forum, odaberes podforum u kom zelis da bude tema (Kafic, Trac Arena..) i onda gore desno imas opciju Nova Tema.

:kiss:
Hvala
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!