Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Poshto je jutro pametnije od noci, moj jutroshnji IQ je 108. :lol:
By Magabar
Ma daj. Na mensi kazu 147 a ovde 112! I jos tamo stoji 150 pixela desno od mog rezultata na skali "mensa level"... A ja samo HIGH... Dobro da sam high jesam...:wink2:
By Çâðê_DUP
Ja ne stavljam svoj rezultat ovde iz istih razloga. nije bas tolika razlika, ali, svejedno. svoj IQ sam davno izmerila, i ovaj rezultat se ne poklapa sa istim (ne tako drasticno, ali se ne poklapa)

:blenta:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Mačići

a da budem i feministički korektan

dodaću

i cica mace

umesto da pišete koliki vam je IQ

počnite da pokazujete inteligenciju kroz vaše postove.

Tada će vam neko i poverovati.

Ovako sve ostaje u domenu narcističke psihopatologije svakodnevnog gejstvovanja --

svima je velik/a

i kurac tj. pička

i IQ!

:doktor:
Korisnikov avatar
By xfreelancer
ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeee! dis saks! pa zar ja, paragon intelekta i genijalnosti da skorujem mizernih i tricavih 101 gradi? uh. mora da je zbog mjesecnice koja me je nedavno ophrvala te usporila dotok kisika u moj mentalni sklop.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
130 +/- 15
bila bi fora da zapravo krajnji rezultat nasumice izbacuju. :eevil:
By Paranoid Androgynoid
Slika

pa.. kako sam ga radila popunjavajuci Q/A & 300 istovremeno i 8min pricajuci telefonom a sveukupno vreme utroseno na izradu testa bilo je oko 27min.. ovo je shokantno :smeh:
Korisnikov avatar
By horus.
sinoc sam radio i osvojio celih 111... :S
napusticu fax i idem da radim na gradilistu... :cry:
Korisnikov avatar
By Rei
uradih ga opet, 110
By spf 3000
Slika
bila bi fora da zapravo krajnji rezultat nasumice izbacuju. :eevil:
jamcim da je tako :kopanos:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
:lol:

kakvi postovi ovdI

te radila sam test dok sam prala kosu, te resavao dok sam jednom rukom cepao drva a drugom lakirao nokte...

cemu opravdanja n izgovori, pa znamo da su na forumu sve samo genijalci kojima bi i Ajnstajn pozavideo.

moj rezultat od veceras je 122

radio sam i ranije ovaj test pa je variralo od 118 do 135 sto bi se reklo kako mi se posreci sa onih zadnjih 2-3 pitanja na koje izlupam odgovore.

:whatever:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
nisam ga uradila...a i verovatno bih radila dok radim nesto drugo..ili nekako drugacije indisponirana...ili rano ujutru...ili....ne znam kako, ali znam da mi je IQ sigurno mnogo visi od ovoga u testu....
Korisnikov avatar
By Blady
Uh.. poslednjih par me smorilo zestoko, radjeno svi 45min ili koliko vec... 110 high.. nije lose, mada, mogla sam i bolje...
By Çâðê_DUP
Slika

:zongler:
By J...
122 iz prvog pokusaja.
Mada mogu ovakvi testovi da se uvezbaju pa onda dobijas bolje rezultate.
Korisnikov avatar
By Dirrty
118... za pola sata... ala smara!

Kada sam u osnovnoj, pred upis u srednju radio kod psihologa slicne testove, rezultati su bili slicni.

Odnosno nije mi rekla tacan IQ, ali je napomenula da je na gornjoj granici prosecnog, zamalo nadprosecan, ali samo zamalo :lol:

Jedino sada ne kapiram... da li to sto sam u High polje znaci nadprosecan ili je to samo Mensa, da znam da li me je srednja zatupela jos vise ili me je naucila necemu?
Korisnikov avatar
By blenta
drti mesnu mi ne spominji
kad vidish ko je sve tamo
pozhelish da odesh da se ispishesh
al da insistirash da se objavi u novinama
da nisi chlan
da te ne dovedu u paralelu sa kojekakvima

:tuc:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma zabole me za Mensu!

Samo sa pitao na ovoj pravi, da li je 110-130 High isto sto i nadprosecno... ili je to gornja granica proseka... a da je tek 130+, odnosno Mensa nadprosecno?
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by blabla-baby

te radila sam test dok sam prala kosu, te resavao dok sam jednom rukom cepao drva a drugom lakirao nokte...

cemu opravdanja n izgovori, pa znamo da su na forumu sve samo genijalci kojima bi i Ajnstajn pozavideo.
:lol:
evo ja odgovorno izjavljujem da sam ga radila pri čistoj svesti, ne inhalirajući lak za nokte i ne baveći se ničim drugim tokom tih 22 minuta (jbg moram NEŠTO da navedem kao olakšavajuću okolnost) i da mi je rezultat jadnih 102 telegentnih poena. sad ću morati da naučim da živim s tom spoznajom. :drama:
By spf 3000
kako te smatram najinteresantnijom osobom na ovomE forumu, draga moja krepo, mislim da lagis za skor :smug:
ili si ga sa namerom otaljala
sto rece blenta, who could blame you :giggle:
Korisnikov avatar
By tintily
118, u 3: 44 izjutra, zadovoljna sam sobom
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Electra
kako te smatram najinteresantnijom osobom na ovomE forumu, draga moja krepo, mislim da lagis za skor :smug:
ne, fakat. stodva i ni pedlja više.
s obzirom da je u uvodnom postu naglašeno da inteligentni ljudi nisu nužno i pametni, sad možemo dodati da interesantni ljudi nisu nužno inteligentni. :lol:

p.s. fala na komplimentu, aj em fletrd :cvece:
By J...
Ima raznih vrsta inteligencije, za zivot je sigurno najbitnija tzv. interpersonalna inteligencija. Mislim da su ovakvi testovi vise pokazatelji neke inteligencije u vezi snalazenja u prostoru jer zahtevaju da u glavi kombinujes i pomeras slike da bi dosao do resenja.

Mozda isti nacin razmisljanja zahteva npr. sah.

Naravno, ne moze se izbeci faktor srece kod krajnjeg rezultata, ali svako najbolje zna da li je stvarno "video" resenje i pre nego sto ga je izabrao od ponudjenih ili je imao "vise srece nego pameti"
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!