Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Pravila su tu zbog naših nepravilnosti i mogu da se izbegnu samo ako cirkulišu po zakonitostima rotirajućeg prstena.
Tada ličnost koja je opkoljena iz centra pruža kvalitetan privid da sve uloge imaju pravilno određenu namenu. A nemaju! :hiphip:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
bothways napisao:Kako je zadovoljena? A odšteta!?
Vreme mi nikada ne mogu vratiti, ah :drama:
Usvojili smo Scottish Fold i gospođa je nedavno napunila šest godina. Smestili smo je u stan, hranu, krevet, vodu i posip.

Neće da se mrdne sa jednog mesta. Zabije glavu između i ispod jastuka, deke, jorgana i neće da izađe. Spava malo, ostatak vremena je budna. Neće da jede. Neće da pije. Ostavili smo je samu u sobi sa mokrom i suhom hranom u dve posude, i vodom. Odvojeno. Prebrojala sam komadiće hrane i kad se vratih nakon 3 sata, ništa nije pojela i mislim da nije pila ni vode.

Za sat će 24 sata od kada nije išla u wc, jela i pila. Ima zakazan termin kod veterinara sutra, ali tek popodne. Ne znam šta da radim. Savet? Nekome se dešavalo slično sa (novousvojenim) macama možda?
@李香兰
Ako nema nikakvih drugih simptoma onda sačekaj do sutra. Ali mislim da nije ništa ozbiljno. Svi mi imamo takve periode. :lol:
Nisam te razumeo baš najbolje. Usvojila si stariju mačku ili je već oko 6 godina imaš?
Ako je ovo prvo onda je verovatno u pitanju promena. Opustiće se već vremenom.
U svakom slučaju sačekaj. Ja ne čuvam ljubimce ali obožavam mačke. I javi kako je i šta joj budu rekli. :)
<3 za mačku
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2801324#p2801324]De Vil napisao:[/url]@李香兰 Nisam te razumeo baš najbolje. Usvojila si stariju mačku ili je već oko 6 godina imaš?
Usvojila juče. A mačka ima 6 godina. Dobili smo je na poklon. Vlasnica koja ju je prepisala na naše ime trenutno prodaje njene mačiće i generalno se bavi parenjem ove rase. Čistokrvna Scottish Fold. Išla je na par takmičenja i ima pedigre.

Ne mogu trenutno da stupim u kontakt s njom zbog validnih razloga sa njene strane. Tek mogu u ponedeljak. Odlučila sam da je vodim kod veterinara na svoju ruku, računam da od toga ništa ne može biti loše osim izgubljenih para ako je sve u redu.

Imala sam dve mačke pre nje, međutim obe sam usvojila (čitaj našla napolju) kao izgubljene mačiće koje sam odgojila i tako smo se odmah zbližili i nisu bilu prepadnuti.

Jedna od njih sada ima 4 godine i živi sa mojim roditeljima, druga ima oko 3.5 sa drugom osobom kod koje sam je udomila u Beogradu ovog leta.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2801337#p2801337]李香兰 napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2801324#p2801324]De Vil napisao:[/url]@李香兰 Nisam te razumeo baš najbolje. Usvojila si stariju mačku ili je već oko 6 godina imaš?
Usvojila juče. A mačka ima 6 godina. Dobili smo je na poklon. Vlasnica koja ju je prepisala na naše ime trenutno prodaje njene mačiće i generalno se bavi parenjem ove rase. Čistokrvna Scottish Fold. Išla je na par takmičenja i ima pedigre.

Ne mogu trenutno da stupim u kontakt s njom zbog validnih razloga sa njene strane. Tek mogu u ponedeljak. Odlučila sam da je vodim kod veterinara na svoju ruku, računam da od toga ništa ne može biti loše osim izgubljenih para ako je sve u redu.

Imala sam dve mačke pre nje, međutim obe sam usvojila (čitaj našla napolju) kao izgubljene mačiće koje sam odgojila i tako smo se odmah zbližili i nisu bilu prepadnuti.

Jedna od njih sada ima 4 godine i živi sa mojim roditeljima, druga ima oko 3.5 sa drugom osobom kod koje sam je udomila u Beogradu ovog leta.
Odvedi je obavezno, čisto koliko tebi da bude lakše. Ali ipak mislim da je u pitanju promena. Maca ima ustaljene navike u određenoj sredini u kojoj se više ne nalazi. Tvoje okruženje joj je novo a s obzirom da je ona već navikla na prethodni dom potrebno joj je malo vremena da se opusti i privikne kod tebe. Uostalom, veterinar će ti najbolje reći šta ćeš i kako ćeš. Nemaš razloga za brigu. :)
Korisnikov avatar
By gossip
ima jedna bakica prekoputa mene,koja mi je bukvalno kao moja baka,i zbog bolesti sam joj stalno isao u nabavku,dizao je kada je padala....medjutim nema je vec danima da se javi i niko je ne vidja...i sad mi je frka da kucnem kod nje,plasim se sta cu da zateknem O.O
By Maximus_
Tajfune, nisi valjda ti taj sto je puvao, duvao, i pomeo ovaj forum, pa je tako pust, i sad si zacario i jezdis slobodno nad tim prostranstvom.

Salim se, suvise si pitom za tako nesto.

Penjem se po rusevinama, artefaktima misli, mnostvu otvorenih tema, koji beleze tragove znatno vece populacije.
By Maximus_
Pa, kako se dogodio taj pad forumske civilizacije? Koje su tvoje hipoteze?
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Mnogim korisnicima na forumu je na ovaj ili onaj način 'pukao film' te su se krenule ređati rasprave kolosalnih razmera. U periodima bi se ta gorčina krenula razlivati po čitavom forumu, te je opšta toksičnost oterala mnoge aktivne korisnike (veterane, čak), a koliko je tek potencijalnih novajlija zbog tih pičvajza odustalo od foruma... nepoznanica je.

Sad se atmosfera manje-više smirila, i forum je krenuo malo i da cveta. Da li će cvat uroditi plodom, će da vidimo. :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
U petak i danas sam bio prinuđen da vozim kroz centar Beograda u špicu.
Kako vi ljudi živite u tom haosu meni stvarno nije jasno...

Edit:
Gledam sad nema tema posvećena Pleasure-u
Tako da nemam gde da iznesem svoje impresije povodom svoje prve posete tom etabliranom objektu gay podkulture :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
Ain't it funny how you think
You're gonna be OK
Till you remember things ain't never
Gonna be the same again
Ain't it crazy how you think
You've got your whole life planned
Just to find that it was never ever
In your hand
Change...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Imam koleginicu, '95 godište, k0ja j0š uvek piše nule umest0 sl0va 0, a p0vremen0 ubaci i p0nek0 w, ch, zh, x umet0 h itd... v0imja0ca † † †
Korisnikov avatar
By gossip
Kada mi ostave psa na par dana pa sada mogu da koristim isti izgovor kao i moje kolegince: "ZURIM KUCI CEKA ME DETE MOJE!!" :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
nema veze bitno da je palo mazenje :setnja:

lepa vam je ta slika Alexandre :setnja:
  • 1
  • 984
  • 985
  • 986
  • 987
  • 988
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!