Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ :lol:

ot: povremeno odgledam Tyler the Hollywood Medium ili već kako se zove, samo zato što ne mogu da poverujem koji load of crap i ne mogu da skontam da tako mlad dečko tako može da laže pred kamerama bez po blama
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2795664#p2795664]Kiborg napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2795652#p2795652]emo_haos_ napisao:[/url]^ :lol:

ot: povremeno odgledam Tyler the Hollywood Medium ili već kako se zove, samo zato što ne mogu da poverujem koji load of crap i ne mogu da skontam da tako mlad dečko tako može da laže pred kamerama bez po blama
I ja ponekad odgledam jer bih ga jebo da mi padne šaka :D
Cek, se vi zajebavate?
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
jednom kad mi bude dosadno ću da zovem hitnu i onda ću da se smejem kad nakon što mi izmere stanje svake sekunde u panici budu očekivali da dobijem infrakt a meni je to stanje mirovanja
to mi je životna želja
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
za rođendan ću rešila sam tad mogu da ih tripujem da mi je neko prorekao da ću da umrem na dan kad sam se rodila i onda ću još da se uspaničim da bih se uživela u priču :radosnice:
Pre mozda dve nedelje upoznam tipa, lep,vitak, mladji ali ne klinac 27-28 godina. Ne radi me emotivno al je super za sex, sto smo i odradili uz moj elaborat o tome da ne bih neko smaranje, zivkanje svaki dan i sl nego povremeni sex.
Do veceras a posle toga smo razmenili po jednu, dve poruke u fazonu "Kako si? Sta ima?" i bas je onako "strpljivo" cekao ne bi li ispostovao ono sto sam rekao.
Veceras smo se opet videli i on mi posle sexa kaze: "Volim te!"

PA JEBO TE OTAC DA TE JEBO!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2795993#p2795993]Kragi napisao:[/url]Pre mozda dve nedelje upoznam tipa, lep,vitak, mladji ali ne klinac 27-28 godina. Ne radi me emotivno al je super za sex, sto smo i odradili uz moj elaborat o tome da ne bih neko smaranje, zivkanje svaki dan i sl nego povremeni sex.
Do veceras a posle toga smo razmenili po jednu, dve poruke u fazonu "Kako si? Sta ima?" i bas je onako "strpljivo" cekao ne bi li ispostovao ono sto sam rekao.
Veceras smo se opet videli i on mi posle sexa kaze: "Volim te!"

PA JEBO TE OTAC DA TE JEBO!
"sto smo i odradili uz moj elaborat o tome da ne bih neko smaranje, zivkanje svaki dan i sl nego povremeni sex".....odradili....ODRADILI....OD....RADILI!!!
By alexandermagic
Kragi se rijetko kad emotivno involvira i to apostrofira, tako da oni sa kojima kontaktira i razmjenjuje tjelesne tekucine :ozbiljan: sve znaju unaprijed.
  • 1
  • 970
  • 971
  • 972
  • 973
  • 974
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!