Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By emo_haos_
first date? cute :sweet: i ja sam takva, doduše ja se ne spremam unapred ali zato u poslednjih sat vremena isprobam BUKVALNO sve iz ormara O.O
Korisnikov avatar
By emo_haos_
sudeći po postu sa teme Moja fotka - you got this :)
Korisnikov avatar
By stardust81
E, da...gomila video sadrzaja i gifova se ne vide na Chrome 4 android... Jel to do mene ili... optimization :)
Korisnikov avatar
By bothways
Prošlog petka išao ja na put i let mi je bio rano ujutru. Tog dana ćaletu bio rođendan, pa sam mu čestitao još pre 5 sati i onda seo u taksi i otišao na aerodrom, oko pola 7 se ukrcao na let i stigao nešto pre 9 na svoju destinaciju. Kad sam sleteo, vidim gomilu propuštenih poziva od mojih, koji su dobro znali da idem na put, i to u vreme kada su znali da ću leteti. Danas mi objašnjavaju šta se desilo.

Pošto se, je li, nisam javio sa aerodroma da sam uspešno stigao (jer ljudi obično imaju problema da dođu od Beograda do aerodroma u 5 ujutru, kad nema nikakvog saobraćaja...?!), oni su pomislili da mi se ko zna šta desilo... na primer, da me je neki narkoman lupio štanglom po glavi, uzeo mi telefone, novac i pasoš i pobegao, a mene ostavio ko zna gde. I pošto im se nisam javljao, u panici su došli do Beograda (doduše, samo iz Pančeva), do mog stana, raspitivali se u komšiluku da se možda nije desio neki nasilni napad tog jutra, tražili su tragove krvi naokolo, videli da mi je stan uredno zaključan... Na kraju je sve bilo ok, jer sam se javio kad sam sleteo.

I šta čovek na to da kaže... Koliko zdrava briga može da preraste u iracionalnu opsesiju...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Au... Ja sam tako zamenio dan i noć jednom - prespavao ceo dan - probudio se da bih zatekao 25 propuštenih poziva od oca i uže rodbine i pun inbox zabrinutih prijatelja i poznanika. Ljudi mislili da sam se ubio. :lol:

Tad mi bilo WTF, sad mi smešno :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pomislim na ovaj post jedno 290420942 na dan
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792103#p2792103]emo_haos_ napisao:[/url]if qrac is whatever I shouldn't be doing, this is so me:
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2744794#p2744794]Deni5 napisao:[/url]U usta svakako ne bih stavio nikada.
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792096#p2792096]Deni5 napisao:[/url]Ipak sam ga stavio u usta
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Današnja uzburkanost poništava kvalitetnu dinamiku.
Noć mladog meseca i najljubavnije pesme Bajage i Instruktora u drugačijoj, intimnijom atmosferi bašte SKC - zvuči kao definicija romantike, zar ne?

Koncertom „Mesec je mlad, a noć je vrela“ zatvara se ovogodišnji BELEF na romantičan, drugačiji, a tako beogradski način.
Bajaga i Instruktori, kako kaže Momčilo, prvi put u svojoj dugoj karijeri, sviraju u bašti SKC.
"Ovo će biti drugačiji koncert od onih koje sviramo, za SKC spremamo nešto posebno. Izvodićemo numere koje nismo često svirali. Meni se bašta Studentskog kulturnog centra mnogo dopada, a ovaj nastup bi trebalo da bude jedan od intimnijih.
Kad sam pogledao u kalendar mesečevih mena, video sam da je tog 23. jula mlad mesec. Baš zato sam odlučio da koncert nazovem “Mesec je mlad, a noć je vrela”, a ime bi trebalo da ukazuje i na drugačiji repertoar, pa ćemo izvoditi uglavnom ljubavne pesme. To neće biti samo balade, već brže melodije u rok varijanti. Radujemo se i pomalo imamo tremu. Uvek je drugačije svirati pred prijateljima, rodbinom, komšijama, svim tim ljudima koji te tako dobro poznaju" kaže Bajaga.
------------------------------------------------------------------------------------------ Dobro ga radi sta god da uzima,steta sto se meni baca pegla od njegovih mudrolija
  • 1
  • 969
  • 970
  • 971
  • 972
  • 973
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!