Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
U stomaku mi fermentira jedno kilo i po voća
jako interesantno
Korisnikov avatar
By bas bleu
a sta, sada znamo kako magicni izgleda? well that was anti-climactic.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Nisam shvatala kako je jebeno tesko uvezbati razlaganje...
Kao da nisu moji prsti...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Jes pa da nas posle neki režiser zameni za mršave frajere kako bacaju prvi kamen.... :durenje:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Šalim se koga treba da se tuče šta treba da se lomi... Nešto sam raspoložen za neki Stonewall, krajnje je vreme...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Danas ima da idem na posao na 36 stepeni :D Pešačenje po vrelom asfaltu, jedno 20es minuta.
Biće veselo.
Elem, posle 10 godina sam imao epi napad ponovo, pa onda jos jedan u ne tako dugom vremenskom razmaku koji se merio nedeljama. Nista drugo ne preostaje osim da se dijagnostikuje epilepsija jer sve osim jednog napada to zapravo i jeste.
Pregled ocnog dna - ok.
Skener - ok.
EEG nalaz - ok.

Eftil - ok.
Jeste malo sam bio rasejan prvih par dana ali se organizam navikao pa ga sad i ne konstatujem, doduse i ne pijem punu dozu 1/2+0+1/2.

E sad 1, konsaovali smo da se kod mene napadi desavaju samo u snu sto je u neku ruku najbolja moguca varijanta jer nema pada, nema straha od povreda tog tipa a i malaksalost koja se oseca posle napada je ravna iscrpljenosti koju u zivotu niste osetili te je krevet neminovan svakako.
Sta vise siguran sam da u budnom stanju ne mogu da imam napad, mada naravno ne mogu da tvrdim.

E sad 2, konstatovali smo da su napadi bili provocirani usled velikog umora, stresa i donekle nespavanja a glavna je preporuka da se klonim boldovanih situacija u zivotu. Sav stres je vezan za posao prvenstveno i pitanje je da li moj organizam ili mozak (ne) moze da podnese toliku odgovornost, brigu i mentalni napor?
Da li je vreme da se covek zarad sopstvenog zdravlja povuce u ilegalu i radi neku "laganicu" za manje para?
Da li .. ovo? Da li.. ono? Da li... sad?

Istini za volju vec par meseci sam miran da li zbog eftila ili zbog toga sto kod mene to uopste nije tako ucestalo - ne znam.

:kragi:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
@Kragi:
deluje mi da se dobro nosis sa tim. od samog prihvatanja do deal-ovanja novonastale situacije/stanja.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ja:
ponela kuci laptop sa posla i jelte - posao

also me:
1:55 am - should I take the laptop out of the bag so I didn't carry it all the way home for nothing

Slika
Korisnikov avatar
By Leonardo Summers
Nakon glupih glasina da neće biti treće sezone R&M,konačno izašao trejler ^.^
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792662#p2792662]emo_haos_ napisao:[/url]@Kragi:
deluje mi da se dobro nosis sa tim. od samog prihvatanja do deal-ovanja novonastale situacije/stanja.
Pa nema tu neceg strasnog sa cim se treba nositi. Da imam napade svaki dan ili treci ili peti pa i da se nosim, ovako mi nije tesko da "prezivim" jedan u nekoliko godina sto je prosek. :smeh:
A sve je to bilo bez terapije i jasnijeg uzroka pa nisam ni mogao da uticem. Moguce je da ih vise nikada nemam.
Plus sve ovo pisem sa vremenske distance od tri i vise meseca :-)
Hvala u svakom slucaju a hvala i ptici. :grouphug:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Zajebao sam se za sutrašnji ispit.

Trebalo je da krenem sa radom na projektu dan ranije.

Ima male šanse da stignem da završim ako ostanem budan celu noć za kompom sve do samog ispita.

Wish me luck.

:unic0rn: :unic0rn: :unic0rn:
  • 1
  • 963
  • 964
  • 965
  • 966
  • 967
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!