Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2790068#p2790068]ZlatnaPtica napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2790014#p2790014]Kragi napisao:[/url]Kad vas zgodna, slucajna prolaznica zamoli da upotrebi vas telefon za razgovor jer "nema minute" a vi na telefonu imate automatsko snimanje svakog razgovora da li je ok isti preslusati kasnije? :D

Jebes ga, preslusao sam :smeh:

Sad me ovo zanima:

U sluaju da je razgovor kompromitujuci a pricala je sa nekim sa kim se krese da li je ok snimak i br koji je zvala javno objaviti? Iskoristiti za iznudu?

Kako su ljudi nesmotreni i glupi!
Nisi je ni u jednom trenutku obavestio da će razgovor biti sniman, time si počinio krivično delo kažnjivo paprenom novčanom kaznom ili zatvorom od 3 meseca do 3 godine.

Samo to... A tek preslušavanje i ideje o javnom objavljivanju i uceni... odvratno. Baš odvratno.
Pravo da ti kazem nije mi ni palo na pamet jer sam se na snimanje toliko navikao posle toliko vremena da ni ne obracam paznju.

Moje pitanje vezano za iznudu je retoricko uz konstataciju kako glupih ljudi ima. Zapravo to "hitan poziv" sa telefona nekog neznanca mogu da razumem u neke druge svrhe, ne i da se javis jebacu.

No hvala vam sto brinete ;)

Evo, idem u zatvor. :rida:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Aman, stvarno se nisam tebi obraćao nego sam pogledao nešto i nisam hteo da oftopičkarim i da direktno odgovaram nego sam ovde samo stavio...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Sad zbog keksa ili da trazi jednu osobu podrske na forumu ili oboje, pitanje je. :lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Uh, kakvo su uživanje one 3-4 zaključane teme i offtopici.
Jeste da izvesnog korisnika ne čitam, sem jako retko, ali morao sam da pregledam tih nekoliko tema i slatko sam se ismejao.
To je fenomen koji je teško objasniti.
  • 1
  • 958
  • 959
  • 960
  • 961
  • 962
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!