Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786802#p2786802]Blady napisao:[/url]hocu tamo

Slika

Skoro sam na rucku sa best friendom koji ima turisticku agenciju bas pricao o tome kako bi Kubu bilo lepo videti dok je jos tako autenticna. Za 10 godina, uz pretpostavku da ce se otvoriti a krenula je, kad uplovi kapital to vise ni priblizno nece izgledati tako.

Inace, ono kao 80% cene aranzmana ti je avio karta a smestaj je prakticno dzaba.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786823#p2786823]Kragi napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786802#p2786802]Blady napisao:[/url]hocu tamo

Slika

Skoro sam na rucku sa best friendom koji ima turisticku agenciju bas pricao o tome kako bi Kubu bilo lepo videti dok je jos tako autenticna. Za 10 godina, uz pretpostavku da ce se otvoriti a krenula je, kad uplovi kapital to vise ni priblizno nece izgledati tako.

Inace, ono kao 80% cene aranzmana ti je avio karta a smestaj je prakticno dzaba.
da :love: bas sam time odusevljena,
Havana...
I sve te boje, bas mi se dopada taj smek starog, sarenog, otrcanog i elegantnog.
Uglavnom za sva dobra mesta karta ispadne najskuplja. Ne uvek, ali cesto..
Treba je posetiti dok je jos takva :)
Korisnikov avatar
By Blady
cujem te kako zvaces.
znam da jedes.
znam.
Korisnikov avatar
By Blady
oh

[23:25:54] <mali_89> Cao..Voleo bih da me nekako ucenis, da me imas u saci, da me ucenjujes, tako da moram sve da te slusam, da ti budem poslusan, ponizan, da budem tvoj potrcko, sluga, rob, da radim sve za tebe, da ti sluzim bez pogovora, da moram da te smatram svojom Boginjom, Gospodaricom..Imala bi potpunu kontrolu nada mnom, nad mojim zivotom i nad mojim novcem, bio bih tvoje vlasnistvo u svakom smislu..Da li zelis tako nesto??? P.S. Ozbiljan sam potpuno..
By Kragi
A koliki je taj njegov novac nad kojim bi imala vlasnistvo?

Kad smo vec kod toga,
Ja recimo imam problem da budem izrazito dominantan u sexu jer to prosto nisam ja i onda mi svaka vrsta "glume" tog tipa bude nekako teatralna da neretko bivam sam sebi smesan. E sad, kad ispred sebe imas 20 yo decka, slatkog kao secer, finog, mirnog, lepo vaspitanog i pametnog koji kao i svi takvi vise voli kitu nego 'leb da jede (pricam o sexu) onda mozes ili da pokusas ili da se posle kajes sto pokus'o nisi.
I on hoce da ti budes "grub", uhvatis za usi u gurnes mu kurac do pola grla a meni brate frka da ne povrati jer mi uopste nije jasno kako " izdrzava". :smeh:
Onda sam ja hteo da povratim kad se nagutao sperme ali ok sve u sluzbi zadovoljnog partnera. :maji:
Jos mi se zahvaljuje, kaze bilo mu lepo.
Pa nista onda, vidimo se jos neki put :uvce:
By Kragi
Slika

:roflmao: ma idi bre

No, danasnji klinci em ne gube vreme, em znaju sta hoce. Uglavnom. :isus:
  • 1
  • 952
  • 953
  • 954
  • 955
  • 956
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!