Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Prvo da vas upozorim ovaj post ce da bude vulgaran. Ko nema zeludac za to, savetujem da jednostavno skroluje i preskoci ostatak posta.

Drugo:
Ja ne znam sta je unicorn skrivio bogu i narodu pa ,bar na toj slici, deluje tako savrseno za mucenje, grubo napusavanje,
nemilosrdno jebanje i svrs svrs po faci ( I warned you ).
Naravno na kraju cina bio bi ostavljen na nekoliko minuta, a zatim ,kad izgubi nadu, bi se jebac ponovo vratio u sobu, mazio ga, wubio i sauputao mu 'nemoj plaky dusxo' na uvce.

Dobro sta, mozda i jesam (par puta :ozbiljan: ) drko na tu sliku zamisljajuci da sam jebac ja.
Ee ali to je bilo jos i pre nego sto sam znao da je to on. (bio mi u predlozima na drustvenim mrezama)
Dobro, bilo je i posle.

:ozbiljan: :ozbiljan: :ozbiljan:

Trece:
Alexandere pre negoli mi napises nesto, imao bih da ti porucim sledece:
-> imam kurac i ne plasiN se da ga upotrebiN :ozbiljan:
-> sto ja moram da budem pas 24/7 ??? :ozbiljan:
-> dobro, okadi me svim onim tamjanima
Korisnikov avatar
By 李香兰
啊啊・・!!^^

from the looks of it, i'm going to china in 2 weeks ^^
Korisnikov avatar
By Hys.
moj stomak je postao osoba za sebe.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
sretnem danas zubara iz srednje skole u marketu. lik fura izgled kao sam hunt u break up in a small town samo sto je lepsi boldirano capsom LEPSI
a najzesce sto me se seca, kaze zdravo, sta se radi a ja izbezumljen

:drama:
Korisnikov avatar
By bothways
Iron Maiden imaju sopstveni avion (Boing 747), koji koriste za trenutnu turneju, a frontmen im je pilot. Koji carevi...
Korisnikov avatar
By Macan86
crno...crno da crnje nema,kao mrak,kao gavran...kao da na kutiji nije pisalo da je tamno smeđe
^

Sto me podsjeti da me je tako sestra par puta nazvala i vristeci priopcila da je ispala crna, a koristila je neke svijetlo smedje nijanse, jednom cak i neku nijansu plave.

Mis'im kako da joj ja pomognem izbosne kad je u Italiji ? I zasto raditi nesto sam kad postoje frizeri ? I zasto ja moram bit upucen u sve ?

Eto, malo sam ti se pozalio. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
skontala sam da mi mnogo prija da makar 3% dana provedem outdoors, negde gde ima barem malo zelenila, by myself, for myself, bez muzike, priče.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Haha,
10 godina i 10 dana kako sam na forumu.
Interesantno.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
za nekoliko sati ja sam vam tu dve godine
i imam postova vise nego ti koji si tu 10 god
el mi to govori nesto o tome koliko sam dokon i koliko spamujem :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa verovatno je to to, ali ako ti je za utehu, bilo je ljudi koji su za par meseci uspeli da sklope više postova, od tebe ili od mene, sa još manje smisla no što imaju tvoji postovi :P
Mada, tu pojavu si verovatno i sam uočio do sada
Korisnikov avatar
By elizevin
danas sam uspela da se zaglavim u novoj haljini (rajsferslus mi pojeo deo haljine)
da nije tako divna i da mi ne stoji tako dobro (i pritom da se svadba ortaka za koju je kupljena nije toliko priblizila) verujem da bih uzela makaze i lepo izasla iz nje na drugu stranu
ovako sam cupkala i pizdela dok sestra nije ustala da me oslobodi -.-
  • 1
  • 882
  • 883
  • 884
  • 885
  • 886
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!