- 17 Maj 2016, 15:14
Prvo da vas upozorim ovaj post ce da bude vulgaran. Ko nema zeludac za to, savetujem da jednostavno skroluje i preskoci ostatak posta.
Drugo:
Ja ne znam sta je unicorn skrivio bogu i narodu pa ,bar na toj slici, deluje tako savrseno za mucenje, grubo napusavanje,
nemilosrdno jebanje i svrs svrs po faci ( I warned you ).
Naravno na kraju cina bio bi ostavljen na nekoliko minuta, a zatim ,kad izgubi nadu, bi se jebac ponovo vratio u sobu, mazio ga, wubio i sauputao mu 'nemoj plaky dusxo' na uvce.
Dobro sta, mozda i jesam (par puta ) drko na tu sliku zamisljajuci da sam jebac ja.
Ee ali to je bilo jos i pre nego sto sam znao da je to on. (bio mi u predlozima na drustvenim mrezama)
Dobro, bilo je i posle.
Trece:
Alexandere pre negoli mi napises nesto, imao bih da ti porucim sledece:
-> imam kurac i ne plasiN se da ga upotrebiN
-> sto ja moram da budem pas 24/7 ???
-> dobro, okadi me svim onim tamjanima
Drugo:
Ja ne znam sta je unicorn skrivio bogu i narodu pa ,bar na toj slici, deluje tako savrseno za mucenje, grubo napusavanje,
nemilosrdno jebanje i svrs svrs po faci ( I warned you ).
Naravno na kraju cina bio bi ostavljen na nekoliko minuta, a zatim ,kad izgubi nadu, bi se jebac ponovo vratio u sobu, mazio ga, wubio i sauputao mu 'nemoj plaky dusxo' na uvce.
Dobro sta, mozda i jesam (par puta ) drko na tu sliku zamisljajuci da sam jebac ja.
Ee ali to je bilo jos i pre nego sto sam znao da je to on. (bio mi u predlozima na drustvenim mrezama)
Dobro, bilo je i posle.
Trece:
Alexandere pre negoli mi napises nesto, imao bih da ti porucim sledece:
-> imam kurac i ne plasiN se da ga upotrebiN
-> sto ja moram da budem pas 24/7 ???
-> dobro, okadi me svim onim tamjanima