Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Random thought. :awesome:

Slucajno videla sliku.
nisam ni znala da imam tvoj broj, majkemimoje :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ma ne to, ne kontam kako je gej, niti pušim kurčeve, niti išta. :angel:
Korisnikov avatar
By Macan86
jbte,sad će da me deportuju odavde pa za austriju...el se oni to igraju vrućeg krompira sa mnom?!!
Korisnikov avatar
By Hys.
idi u krevet hysandra

il smotaj :spliff:

nesto!
:dance:

Gyal di way yuh pussy tight, mek yuh man treat yuh right
X-amount a loving tru di night
Gyal di way yuh pussy clean, you a every man dream
Hot body gyal, young fresh and yuh green
Gyal di way yuh pussy tight, mek yuh man treat yuh right
X-amount a loving tru di night
Gyal di way yuh pussy clean, you a every man dream
You know what I mean... zeeeeeen?
Korisnikov avatar
By 李香兰
da li postoji character limit na u2u porukama? because 8,820 definitely isn't it. :lol:
Pogledah upravo epizodu grey's anatomy na fox life-u, pojavi se trans zena (pre-op - which is the key word in this) sa sve super portrayal-om nje kao lika (cudo, obradujem se "my favorite show just got 100 times better") i u jednom trenutku bacim pogled na titlove i naravno mora neko da se usere u sve to.

koji idiot moras biti da namerno da bi zadovoljio svoju netrpeljivost odjednom odlucis da ne poznajes svoj posao koji si proteklih 30 minuta runtime-a super poznavao i obavljao i svesno prevedes rec she (jedino kad se govorilo o tom liku) (3 puta) i her (jedanput) kao "on" i "njegov"?

And to top it off, poslednju recenicu upucenu tom istom liku od strane trans-friendly doktora koja glasi "Rosalinda, how long have you been..." prevedes kao "Rozalinda, koliko dugo si bio..." .

i just had to let this out somewhere.. :phew:
#angrytranswoman
Korisnikov avatar
By gossip
PREKINITE DA MI NUDITE SERIJE! IONAKO MI JE OKTOBAR STRESAN MESEC JER MI SE TOLIKO SERIJA VRACA!! SO MANY TV SHOWS SO LITTLE TIME!! :lol: :rida: :D :D :D :firstworldproblems:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Opeglah silnu neku kamaru veša
domaćica da budem
gledao sam Farmu za to vreme, zaključio da je Rade štreber
Drago ije što je Lepomir ispao
dok su bile reklame na Pinku, prebacio na Parove
i slušao onu ludu Milenu kako nešto kenja o Jeleninoj babi
i toliko sam se smejao i manje obraćao pažnju na peglanje da sam zamalo izgoreo prst :D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2726410#p2726410]overload napisao:[/url]Pogledah upravo epizodu grey's anatomy na fox life-u, pojavi se trans zena (pre-op - which is the key word in this) sa sve super portrayal-om nje kao lika (cudo, obradujem se "my favorite show just got 100 times better") i u jednom trenutku bacim pogled na titlove i naravno mora neko da se usere u sve to.

koji idiot moras biti da namerno da bi zadovoljio svoju netrpeljivost odjednom odlucis da ne poznajes svoj posao koji si proteklih 30 minuta runtime-a super poznavao i obavljao i svesno prevedes rec she (jedino kad se govorilo o tom liku) (3 puta) i her (jedanput) kao "on" i "njegov"?

And to top it off, poslednju recenicu upucenu tom istom liku od strane trans-friendly doktora koja glasi "Rosalinda, how long have you been..." prevedes kao "Rozalinda, koliko dugo si bio..." .

i just had to let this out somewhere.. :phew:
#angrytranswoman
Upravo videh istu epizodu na fox life-u. Tamo su preveli kako treba.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Meni je odjednom dosadila Grey's anatomy, vec neko vreme.
Od kad su pustili na foksu onu epizodu gde Miranda Bejli opsesivno ispituje svoje ruke na stafilokok. :profesionalnadeformacija:
Ne mogu da predjem preko toga kako mikroskopira, uzima bris, zasejava ga i nekim svetskim cudom odmah vidi rezultate na hranljivoj podlozi. :sigh:
Korisnikov avatar
By Night
Ja samo u prolazu, kad bas nema niceg drugog da gledam dok jedem. Previse ubija ona melanholija. XD
  • 1
  • 815
  • 816
  • 817
  • 818
  • 819
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!